Arkadaslar 8 yıla yaklasan bir iliskim var.
3-4 aydir ailemin haber var. Ortak bir cevremiz var o açıdan durumu çok garipsememekle beraber çok hoslanmadilar. Madem ciddi düşünüyordunuz bastan haberimiz olsaydi adini koysaydiniz dediler. Tabi bizim bu sekiz yılimız güllük gulistanlik gecmedi. Ancak birbirimize hep sahip çıktık birbirimizin arkasinda durduk. isler ciddiye binsin istedigimizde haber verdik. Kayinvalide adayımla sektörümüz ayni olduğu icin isten dolayi tanisiyorduk ancak durumumuzla ilgili sadece iki kere konustuk. Onun dışında hep is iliskisi dahilinde diyalogumuz oldu karsilastikca..
Sevgilimin su an isi yok. Sinavlara hazırlanıyor. annesi bu yüzden benim ailemle tanışma ve isteme isini biraz daha ileri tarihte yapmak istedi. Benim ailemde biraz daha cabuk olsum istedi. Çünkü isteyenler oluyordu ortamimizda da görüştüğü biri var bekliyoruz demek degisik oluyordu. O acidan bir talibimiz var deyip gecistirdiler hep.
Ancak babamın yakin arkadaslarindan da ogullari icin böyle teklifler gelince babam kimse gelsin neyse o olsun dedi. bende sevgilime anlattim. Sehir dışında idi o sırada. Iki gun sonra Gelir gelmez babamla tanıştı. iki hafta geçtikten sonra annesi bize geldi annemle ortak iki arkadaslariyla birlikte.. gayet keyifli bir oturma gecirdik cay muhabbet..
ancak ondam sonra hic arayip sormadi annesi. Sevgilim gelecegiz inşallah ailecek oturup tanissinlar diye. Ancak henüz bir tariglh vermediler. Ikinci haftaya girdik annelerimizin tanismasindan sonra.. annesi annemi arayip su vakit gelsek vs dese yine bizimkiler garipsemeyecek ancak böyle istenmeyen gelinmisim gibi oldu kendimi kötü ve aileme karsi mahcup hissediyorum. Ilk baslarda kayinvalide adayim cok istekli degildi benimle ilgili şüpheleri vardi baskasi olsa gibi bir hissi vardi.
Ancak bu çok şükür gecti hatta artık gayet olumlu ve istekli idi. Simdi neden biraz yavastan aldigini anlayamiyorum.
annemin arkadasi bugün sormus geldiler mi aradilar mi sordular mi diye.. arayan soran yok demis biraz garip oluyor böyle. Hani kiz oglan anlaşmis. tanisinlar da bekleyelim gibi bir süreç degil bu.
Benim ailemde pat diye verelim edelim derdinde degil ancak boyle de sanki onlar isterse aliriz kizi istemezsek bekler modunda oluyor. Tabiki beklerim ama yine de böyle olmasa daha iletisim halinde olsalar keske..