- 3 Ekim 2011
- 4.298
- 777
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
İnsallah artmıştırBizim de yuzde 5 di 5 ay once bu ay sonu yaptiricaz tekrardan bakalim duzelme varmi duzelme varsa yazarim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah artmıştırBizim de yuzde 5 di 5 ay once bu ay sonu yaptiricaz tekrardan bakalim duzelme varmi duzelme varsa yazarim canim
merhaba biz de 5 aydır kullanıyoruz da 6 ay kullansın demişti dr 1 ay sonra yenileyeceğiz tahlili eşiniz fayda gördü mü promotilden acaba?hanımlar merhaba konuyu görunce hemen yazmak istedim ben de 1 yillik evliyim benim testler her sey normal esimin sperm sayisi 1 bucuk milyon cikti doktor hafif varikosel dedi ama ameliyata gerek yokmus promotil verdi 3 ay kullancaz bunun yaninda keciboynuzu kürü de yapacagim..bakalim insallah ise yarar her vakit dua ediyorum Allahim hepimize nasip etsin
merhabaa fayda görebildiniz mi acabaa promotildennMerhaba bizde promotil kullaniyoruz sizde ise yaradimi bilgi verirmisinz banada
Peki siz hiç tahlil yaptırmadınıx mı arada acaba? Hiç gelişme var mı?merhaba biz de 5 aydır kullanıyoruz da 6 ay kullansın demişti dr 1 ay sonra yenileyeceğiz tahlili eşiniz fayda gördü mü promotilden acaba?
malesef yaptırmadık eşimi çok zorlamama ragmen tekrarlatmaya gönderemiyorum doktor 6 ay kullan gel demiş 6 ay olmadı daha gitmem diyo ikna edemedim bi türlü ama sabretmek de çok zor 1 ay daha dişimi sıkıcam sanırım adetime 3 günüm var henüz bekliyorumPeki siz hiç tahlil yaptırmadınıx mı arada acaba? Hiç gelişme var mı?
Benim eşim de yaklaşık 4.5 aydır promotil fort kullanıyor. Ama yanında tamoksifen de kullandık dna hasarı için. Ve dna hasarı düşerken sayımız ve hareketliliğimiz de yarı yarıya düştü. Şimdi tamoksifeni bıraktık bakalım promotil forte etki edecek mi çünkü şu ana kadar etki etmedimalesef yaptırmadık eşimi çok zorlamama ragmen tekrarlatmaya gönderemiyorum doktor 6 ay kullan gel demiş 6 ay olmadı daha gitmem diyo ikna edemedim bi türlü ama sabretmek de çok zor 1 ay daha dişimi sıkıcam sanırım adetime 3 günüm var henüz bekliyorum
Insallahhh duzelirr ve ise yarar beklemek cok zor bizde hareketlilik disinda problem yok sayimiz 150 milyon hareketlilik ileri 5 yerinde 5 yavas 5 seklindeydi 6 ay once bakalim keciboynuzu kurunude uyguluyoruzBenim eşim de yaklaşık 4.5 aydır promotil fort kullanıyor. Ama yanında tamoksifen de kullandık dna hasarı için. Ve dna hasarı düşerken sayımız ve hareketliliğimiz de yarı yarıya düştü. Şimdi tamoksifeni bıraktık bakalım promotil forte etki edecek mi çünkü şu ana kadar etki etmedi
Neofortilden hiç memnun kalmadık biz 2 kutu bitti değiştirdik bilginiz olsunBizim hiz problemi var burdaki dr neofortil yazdi
Kaan aydos da mail de promotil alin yazmis degistirsek mi diye düşündüm de
Canim su an ne kullaniyorsunuzNeofortilden hiç memnun kalmadık biz 2 kutu bitti değiştirdik bilginiz olsun
Emodex dedi dr.şuan 3. Şişemizin yarısına geldik bi sonraki tahlilde artış olmayabilir cünkü dna hasar tedavimizdeyiz cnmCanim su an ne kullaniyorsunuz
Anladim canim bir suru kisi var daha tedavisinin basında hamile kalan bize de nasip olur insallahEmodex dedi dr.şuan 3. Şişemizin yarısına geldik bi sonraki tahlilde artış olmayabilir cünkü dna hasar tedavimizdeyiz cnm
Umarım sizde işe yarat bari. Ben artık kürlerden medet umuyorum. Dna hasaraı vs düştü çok şükür ama sayı va artmıyor maalesef ilaçlarla onu anladım. Yani en aZından bizde öyle oldu.Insallahhh duzelirr ve ise yarar beklemek cok zor bizde hareketlilik disinda problem yok sayimiz 150 milyon hareketlilik ileri 5 yerinde 5 yavas 5 seklindeydi 6 ay once bakalim keciboynuzu kurunude uyguluyoruz
Ne kadar sure kullandi esinizİşe yaramadi bizde
Insallahh biraz yukseldigini gorsem umut olcak bana dr bize olur sadece bunu 6 ay kullan dedi buyuk bi problem olarak gormedi aslinda ama bakalim kismet ne zamansa o zaman insallahUmarım sizde işe yarat bari. Ben artık kürlerden medet umuyorum. Dna hasaraı vs düştü çok şükür ama sayı va artmıyor maalesef ilaçlarla onu anladım. Yani en aZından bizde öyle oldu.
dr lar zaten hep olur gözüyle bakıyorlarNe kadar sure kullandi esiniz
Insallahh biraz yukseldigini gorsem umut olcak bana dr bize olur sadece bunu 6 ay kullan dedi buyuk bi problem olarak gormedi aslinda ama bakalim kismet ne zamansa o zaman insallah
Bize gerek yok dedi dr bilmiyorum ki sadece hareketlilik sikintili onun disinda bi problem cikmadi o da duzelir dedi haftaya gidicek esim spermiogrami yenilicek 5 ay sonda ilk kez cok heyecanliyim artis yoksa konusucak drla gerekirse tupe gecicezdr lar zaten hep olur gözüyle bakıyorlar
bence bu ratz ilaçlar çok lüzümsuz
aşılama ya da tüp bebege baslanmalı dıye düşünuyorum
zaten bu sürecler cok zaman ve para alıyor , bir de stresli zamanlar
ilaç falan boşa zaman kaybı
değişik ilaçlar kullandı eşim 1 sene falan
hareket sıkıntı olunca olmuyor işte bebekBize gerek yok dedi dr bilmiyorum ki sadece hareketlilik sikintili onun disinda bi problem cikmadi o da duzelir dedi haftaya gidicek esim spermiogrami yenilicek 5 ay sonda ilk kez cok heyecanliyim artis yoksa konusucak drla gerekirse tupe gecicez
22 aylik evliyim 27 yasindayim 1 senedir deniyoruz 6. Ayda gittik dra daha 5 ay oldu yani fayda gorenler de olmus gormeyenler de kisiye gore degisiyomus siz ne yaptiniz tup bebek denediniz mihareket sıkıntı olunca olmuyor işte bebek
ben 3 senedir uzman oldum bu konularda
eşim 3 sene kecıboynuzu kürü kullandı
evicap e vitamini kullandı
değerler cok az artıyor
ya da aynı kalıyor
o artan değer de zaten bebek olusacak kadar artmıyor yani.
cocuk olması için hareketin iyi olması gerekli.
insallah sizde fayda saglanır ama benım bu ılaclara guvenım yok.
dr ların umrunda değil ki olup olmaması
bana da klomenle olur dedi dr , 1 ay klomen tedavisi gördüm .
o da işe yaramadı.
yaşın kaç ve kac senelık evlisin bilmiyorum ama tıp fakultelerınde tüp bebeği uygun fiyata yapıyorlar
senın daha zamanın varmıs canım :)22 aylik evliyim 27 yasindayim 1 senedir deniyoruz 6. Ayda gittik dra daha 5 ay oldu yani fayda gorenler de olmus gormeyenler de kisiye gore degisiyomus siz ne yaptiniz tup bebek denediniz mi
Insallaahhh olmusturrrr insallaahhh sonucu yaz mutlakaa o yuzden cok acele etmiyorum yastan dolayi cok arastiriyorum kafayi yicem artik insallahh ikinci asilamaya bile gerek kalmadan hamile kalirsinnsenın daha zamanın varmıs canım :)
bekleyın bakalım bıraz daha bence bır yıl falan daha bekleyın olmaz ise gidersiniz çare için
evet ben hazıran ayında tüp bebek merkezine basvurdum.
iki kere aşılama yaparız dedi dr,
birini oldum 17 temmuzda, bugun sonuc alacagım kan verip:)
olmaz ise eylulde bırdaha asılama yapılacak
o da olmaz ise ocak gibi tüp bebek
ben 37 yasındayım