• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

çok mecbur olmadığımdan sıkıntı yok
asıl sıkıntım şu an haftasonu midem için doktora gidicem bana endoskopi derse
uyutmak için narkoz verecek ve ben hamişsem bi sıkıntı olur mu doktora direk bunu söylicem ilk yoksa bayıltmadan çektiricem :eek:

Allah kolaylik versin canim insallah hersey yolunda gider :KK15::KK200:

Allah kolaylik versin canim insallah hersey yolunda gider :KK15::KK200:

çok teşekkür ederim inşallah şimdiden gerginlik yaptı bana bakalım belki endoskopiye gerek kalmadan hallederiz
bu seferde ilaç verecek ama ay bilmiyorum bi gidiyim de rahat ederim

kızlar bana bir fikir verir misiniz
şimdi dişim sabah çok ağrıyordu doktora gittim kanal tedavisi dedi
hamile olma şüphem var dedim o zaman yapılamaz dedi öyleysen 3 ay işlem olmaz dedi
sen onu netleştir dedi
şimdi benim 24 ekimde adet olmam lazım kan testinde en erken ne zaman çıkıyor fikri olan var mı?

kızlar bana bir fikir verir misiniz
şimdi dişim sabah çok ağrıyordu doktora gittim kanal tedavisi dedi
hamile olma şüphem var dedim o zaman yapılamaz dedi öyleysen 3 ay işlem olmaz dedi
sen onu netleştir dedi
şimdi benim 24 ekimde adet olmam lazım kan testinde en erken ne zaman çıkıyor fikri olan var mı?

Yumurtlama gününü biliyosan 10 gün içinde canım.

Ben varim ama pek bilgim yok ama yumurtlama gununden eminsen ona gore kendini ayarla bu haftayida cikar zaten 10 gun kalmis diger hafta test yaptir 10gun kala idrarda cikanlar var okuyoruz kanda daha kesin cikar varsa

Yumurtlama gününü biliyosan 10 gün içinde canım.

anladım çok teşekkür ederim ilginize o zaman cumartesi doktora gideceğim mide için orda baktırırım belki
diş ağrısına dayanmaya çalışıyorum bir yandan
geldimi hepsi üst üste geliyor vardır bunda da bi hayır diyorum

Arkadaslar merhaba tekrar
.. hormon tahlili yaptirdim bugun. Sonuclar normal.. diger testlerde normal cikti.. doktor rahim filmi de istedi... korkuyorum ben ondan .aranizda cektiren var mi? Erken mi acaba 9 ay oldu ama ne yapicam.bilemedim...bide sanirim bu ara kendimi cok kasmışım.. doktordan cikinca o kadar cok agladim ki.... morallerim yerle bir...

Merhaba kızlar hastanedeyim mide için
Doktor endoskopi dedi hamilelik şüphem için kana baktı ama çıkmadı
Yani bu ay da bişey yok
Hem endokopi hem kanal tedavimi yaptıracağım anlayacağınız
Hayırlısı olsun diyorum ve bu gidişle incir kürüne başlayacağım galiba

Merhaba kızlar hastanedeyim mide için
Doktor endoskopi dedi hamilelik şüphem için kana baktı ama çıkmadı
Yani bu ay da bişey yok
Hem endokopi hem kanal tedavimi yaptıracağım anlayacağınız
Hayırlısı olsun diyorum ve bu gidişle incir kürüne başlayacağım galiba

Hayirlisi olsun canim. Insallah hayirli zamanda olur hamileligin. Simdiden gecmis olsun seni zor bir donem bekliyo ikiside zor ama insallah kolay gecer tedavin

Hayirlisi olsun canim. Insallah hayirli zamanda olur hamileligin. Simdiden gecmis olsun seni zor bir donem bekliyo ikiside zor ama insallah kolay gecer tedavin

Merhaba canım evet varmış herşeyde bi hayır doktor ameliyat dedi midem kötüymüş eğer hamile kalırsam gebelikten sonra daha kötüleşecekmiş o yüzden ameliyat olmam lazım ve sonrasında 6 ay gebelik önermiyor hayırlısı diyorum vakti zamanı gelince olur herşey inşallah ☺️

Merhaba
Benim bu ay da olmadı, bugün 3.günümdü doktoruma gittim...
Tüm hormon tahlilleri ve muayne yapıldı, hepsi temiz çıktı çok şükür... 30 una tekrar gidecem..
Hayırlısı artık.

Merhaba canım evet varmış herşeyde bi hayır doktor ameliyat dedi midem kötüymüş eğer hamile kalırsam gebelikten sonra daha kötüleşecekmiş o yüzden ameliyat olmam lazım ve sonrasında 6 ay gebelik önermiyor hayırlısı diyorum vakti zamanı gelince olur herşey inşallah ☺️
Hayırlısı olsun canım. .. zamanını bekliyor hersey

Canim rahim filmi cektirdin mi sen?

Yok cektirmedim... benim ikinci gebelik olacak kısmet olursa, hiç bir problem gözükmüyor. .. dün gittim doktoruma bu ay umudum var bakalım. .. gün belirledi alttan yumurtaları muayne etti, bir tuhaf oldum... İnşallah hersey guzel olur...

Back