• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Kızlar çok heyecanlıyim. ..
İçim de hem heyeCan hem de korku var...
Bu ay ki regl tarihim é cetvelimden bakmayı düşünmüyorum, daha kötü olurum zaman geçmez sonra... en iyisi sadece beklemek... doktorumun verdiği Son ilişki günü bugün.. sonrasİ bekleyis:KK17:

Kızlar çok heyecanlıyim. ..
İçim de hem heyeCan hem de korku var...
Bu ay ki regl tarihim é cetvelimden bakmayı düşünmüyorum, daha kötü olurum zaman geçmez sonra... en iyisi sadece beklemek... doktorumun verdiği Son ilişki günü bugün.. sonrasİ bekleyis:KK17:
hayırlısı olsun Allah hepimizin göbişini doldursun :)

Birde benim cok gariplikler oldu bu ay ama hic umutlanmadim yinede o yuzden bugunde bekliyorum hasta olcak gibi ama hayirlisi insallah seninde guzel bir bekleyis olur sonu tatli olan
İnşallah ağzın bal yesin :) valla bunu atlatmam uzun sürdü 3 seneden sonra oldu,inşhamilelikte o kadar uzun sürmez :)

Birde benim cok gariplikler oldu bu ay ama hic umutlanmadim yinede o yuzden bugunde bekliyorum hasta olcak gibi ama hayirlisi insallah seninde guzel bir bekleyis olur sonu tatli olan
Teşekkür ederim... Allah gönlümüZe göre versin.... benim bu ay doktor kontrolunde ilerledigi için heyacanim var, ya olmazsa diye de korkum var... kismet en yakın zaman da belli olacak.
Test yapsam çıkar mı diye de düşünüyorum

Teşekkür ederim... Allah gönlümüZe göre versin.... benim bu ay doktor kontrolunde ilerledigi için heyacanim var, ya olmazsa diye de korkum var... kismet en yakın zaman da belli olacak.
doktora neden gittin yumurtlama zamanı içinmi ben hiç gitmedim gitsemmiki ? bugün olmazsa yarın olur,aslında takvimlerede pek takılı kalmamak lazım eskiden analarımızın zamanında böyle şeylermi vardı rastgele yapıp kaçar kaçar doğurmuşlar :) bizde ödleklik :) kafandan at bence rastgele yap gitsin olumlu düşün,test al çıkar belki silikte olsa belli ediyomuş kendini bebiş varsa

Yapma bence canim varsa zaten vardir Allah buyuktur simdiden cikmaz belki

Bu ay ben doktora falan gitmedim ama tahmini yumurtlama gunumden 10 gun sonra adet sancim oldu aksama kadar sonra belli belirsiz pembe bir kanama oldu devami olmadi agri bitti bugunde agri falan yok insallah guzeldir sonucu :KK49:

Back