- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Bu ay çok önemli benim için, verilen günlere göre olacak hersey... bakalim
Insallah senden guzel heberler bekliyoruz o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay çok önemli benim için, verilen günlere göre olacak hersey... bakalim
Ayy.... hadi bakalimm... benim daha 7-8 günüm var regl é saniyorum.... tuhaf bir bekleyisBenimde bugun regl gunum ama gelen giden yok :) test yapmadim bu ay inat ettim :) 3gun gecmeden yapmayacam bana dua edin :)
hayırlısı olsun Allah hepimizin göbişini doldursun :)Kızlar çok heyecanlıyim. ..
İçim de hem heyeCan hem de korku var...
Bu ay ki regl tarihim é cetvelimden bakmayı düşünmüyorum, daha kötü olurum zaman geçmez sonra... en iyisi sadece beklemek... doktorumun verdiği Son ilişki günü bugün.. sonrasİ bekleyis
Insallah canim rabbim istegimizi en yakin zamanda saglikla sihhatle versin :)hayalet sevgilim inşallah sende hamile kalırsın,bende inşallah hamile kalırım :) çok beklemeden hayırlısıyla
heycan dorukta o zaman senin inş regli değildirde bebiştir oAyy.... hadi bakalimm... benim daha 7-8 günüm var regl é saniyorum.... tuhaf bir bekleyis
heycan dorukta o zaman senin inş regli değildirde bebiştir o
aminnn canım binlerce kez aminnnnInsallah canim rabbim istegimizi en yakin zamanda saglikla sihhatle versin :)
Ayy.... hadi bakalimm... benim daha 7-8 günüm var regl é saniyorum.... tuhaf bir bekleyis
bilmiyom ki canım nasıl oluyo hamilelikte :) herşeyin zamanı var bence ya bak hastalığımızı yendik şükür bebişlerde zamanını bekliyodur zamanı gelmeyince horoz bile ötmüyo :)İnşallah teşekkür ederim.... ama gariptir hiçbir belirti yok .. normal mi ki acaba!
İnşallah ağzın bal yesin :) valla bunu atlatmam uzun sürdü 3 seneden sonra oldu,inşhamilelikte o kadar uzun sürmez :)Birde benim cok gariplikler oldu bu ay ama hic umutlanmadim yinede o yuzden bugunde bekliyorum hasta olcak gibi ama hayirlisi insallah seninde guzel bir bekleyis olur sonu tatli olan
Teşekkür ederim... Allah gönlümüZe göre versin.... benim bu ay doktor kontrolunde ilerledigi için heyacanim var, ya olmazsa diye de korkum var... kismet en yakın zaman da belli olacak.Birde benim cok gariplikler oldu bu ay ama hic umutlanmadim yinede o yuzden bugunde bekliyorum hasta olcak gibi ama hayirlisi insallah seninde guzel bir bekleyis olur sonu tatli olan
Haklısın belki de :)bilmiyom ki canım nasıl oluyo hamilelikte :) herşeyin zamanı var bence ya bak hastalığımızı yendik şükür bebişlerde zamanını bekliyodur zamanı gelmeyince horoz bile ötmüyo :)
doktora neden gittin yumurtlama zamanı içinmi ben hiç gitmedim gitsemmiki ? bugün olmazsa yarın olur,aslında takvimlerede pek takılı kalmamak lazım eskiden analarımızın zamanında böyle şeylermi vardı rastgele yapıp kaçar kaçar doğurmuşlar :) bizde ödleklik :) kafandan at bence rastgele yap gitsin olumlu düşün,test al çıkar belki silikte olsa belli ediyomuş kendini bebiş varsaTeşekkür ederim... Allah gönlümüZe göre versin.... benim bu ay doktor kontrolunde ilerledigi için heyacanim var, ya olmazsa diye de korkum var... kismet en yakın zaman da belli olacak.
Test yapsam çıkar mı diye de düşünüyorum
Yapma bence canim varsa zaten vardir Allah buyuktur simdiden cikmaz belkiTeşekkür ederim... Allah gönlümüZe göre versin.... benim bu ay doktor kontrolunde ilerledigi için heyacanim var, ya olmazsa diye de korkum var... kismet en yakın zaman da belli olacak.
Test yapsam çıkar mı diye de düşünüyorum
İnşallah hadi bakalım sendede bebiş vardır inşallahBu ay ben doktora falan gitmedim ama tahmini yumurtlama gunumden 10 gun sonra adet sancim oldu aksama kadar sonra belli belirsiz pembe bir kanama oldu devami olmadi agri bitti bugunde agri falan yok insallah guzeldir sonucu
Insallah canimİnşallah hadi bakalım sendede bebiş vardır inşallah