• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

doktora gittin mi canım ne dedi
benim tam 1 sene oldu
akşam tüm cesaretimi toplayıp yapayım
sence sabah erkenden mi yapmam lazım
sabahın ilk idrarıyla yap canım. o zaman daha kesin sonuç veriyor. gün içinde içtiklerimiz hormonların idrardaki bileşimini azaltıyor. doktora kalırsa benim çocuğum olacakmış ama olmuyor işte :(

sabahın ilk idrarıyla yap canım. o zaman daha kesin sonuç veriyor. gün içinde içtiklerimiz hormonların idrardaki bileşimini azaltıyor. doktora kalırsa benim çocuğum olacakmış ama olmuyor işte :KK43:

canım benim doktorluk bir sıkıntı yoksa
Rabbimin verdiği vakit zaman vardır onun dolması gerekiyordur
inşallah hayırlısıyla olur
bende eğer olmazsa mayısa kadar bekleyip öyle doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısı
herşey Rabbimden
vardır bir hayır mutlaka
çok kişi biliyorum çevremde 10 yıl bekleyip tedaviler görüp sonra normal yollardan hamile kalan
o yüzden canını sıkma Rabbimin bir bildiği bir vakti zamanı vardır :KK36:

Kızlar geçen hafta regl bi hafta geçikti
33 günde olmam gerekiyordu bu ay 4 gün geçikti bugün 37. Gün test aldım eczandn negatif çıktı hiç bi regl belirtisi de halan yok 35 günü geçince sakıntı olduğu söyledi arkadasım hiç bir Ağrı'm yok ara ara kasıklarım da gaz bulutu varmıs gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı

Ayyy kızlar ben de başladım bir ay oldu çalışıyoruz daha adetime de var ama çok heyecanlıyım allah bilir hamile olsam ne olacam bennn :KK48:

Canimm hayirli olsun cok sevindim rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin :) benim icin de dua et opuyorum seni dikkat et kendine de bebisine de :KK68::KK200::nazar:

amin canım Allah razı olsun şahsen isimlerinizi bilmesemde
hep şöyle dua ediyorum
Allah ım bebek isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip et diye
inşallah kabul olur sizlerinde olur
bu hafta kalp atışı için gidicez bakalım inşallah atıyordur :KK49::KK200::KK46:

amin canım Allah razı olsun şahsen isimlerinizi bilmesemde
hep şöyle dua ediyorum
Allah ım bebek isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip et diye
inşallah kabul olur sizlerinde olur
bu hafta kalp atışı için gidicez bakalım inşallah atıyordur :KK49::KK200::KK46:
Iyi dusun artik canim iyi dusun hersey guzel gecsin insallah :)

Canim birde sen ameliyat oldum dedin ne ameliyati oldun.

mide fıtığı reflü ameliyatı olmuştum canım
doktor 6 ay süre vermişti bebek için ama
nasip bebeğimiz gelirverdi :)
ben çok şükür hemen iyileştim tek sorun kusamıyorum
midem bulanıp öğürsemde kusamıyorum bu da beni mahvediyo

Naptin canim gittin mi doktora

canım dün yoğunluktan bakamadım
doktora gittim 8,6 mm büyüklüğünde kalbi pıt pıt atan bir susamcık var içimde
ultrasonda ses olmadığı için sesini duymadık ama
gördük pıt pıt hareketini Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hayırlısıyla inşallah :KK46::anneadayı::KK6::KK36:

canım dün yoğunluktan bakamadım
doktora gittim 8,6 mm büyüklüğünde kalbi pıt pıt atan bir susamcık var içimde
ultrasonda ses olmadığı için sesini duymadık ama
gördük pıt pıt hareketini Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hayırlısıyla inşallah :KK46::anneadayı::KK6::KK36:
Allah yar ve yardimciniz olsun canim :) bebisinde saglikla gelsin insallah cok sevindim sizin adiniza :) bende bugun regl oldum insallah baska aylara kismet dikkat et kendine ve bebise :KK200::nazar:

Allah yar ve yardimciniz olsun canim :) bebisinde saglikla gelsin insallah cok sevindim sizin adiniza :) bende bugun regl oldum insallah baska aylara kismet dikkat et kendine ve bebise :KK200::nazar:

Allah razı olsun teşekkür ederim
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin inşallah :KK74:

Back