Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Doktora gittim geldim hayatım hormonlarıma baktırdım yarın klomen'e başlıycam çookkk hırslıyım çoook

Bende 3 ay önce 2 aylık bea

merhaba canim bende 3 ay once 2 aylik bebegimi dusurdum idrar yolu enfeksiyonum vardi senin dusuklerin neden oldu..
slm canim benimkide enfeksiyondu 3 ayliktan sonra siddetli kanama basladi hastaneye yattim sonra biraz düzeldi ama gene basladi gerisi kabus

slm canim benimkide enfeksiyondu 3 ayliktan sonra siddetli kanama basladi hastaneye yattim sonra biraz düzeldi ama gene basladi gerisi kabus
Ayni şeyleri yasamisiz resmen ama benim kanamamın basladigi gunun gecesi düşürdüm ben yavrumu allah sabrını veriyo.

ne güzel degilmi insan kimseyle paylasamadigi seyleri gelip burda söyleye biliyor yargisiz infazsiz dirdirsiz herkez ayni esit tam kadin dayanismasi
Aynen öyle canım herkesin derdi birbiriyle hemen hemen aynı olduğu içinde çok iyi paylaşımlar gerçekleşiyo birbirimize destek olup rahatlıyoruz ve bu sıkıcı süreç daha eğlenceli hale geliyo dertlerimizi unutturuyo burası

Ayni şeyleri yasamisiz resmen ama benim kanamamın basladigi gunun gecesi düşürdüm ben yavrumu allah sabrını veriyo.
aynen canim dedigin gibi allah sabrini veriyor zaten kanama geldiginde umudu kesmistim ama kabullenemedim bir türlü birde düstügünde gördüm herseyi tamamdi 4 aycik kalmisti doktor dedi 3 hafta falan dayansaydi küvezde yasardi nasip iste allahin taktiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…