- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
Doktora gittim geldim hayatım hormonlarıma baktırdım yarın klomen'e başlıycam çookkk hırslıyım çoookBende yeni ciktim O ordulu gelin yattim uzandim. Yavastan bi agri varsol kasiktqn bacaga dogru uzaniyor. Her ayda yeni yeni semptomlar olusuyo anasini satayim. Pembe panter nereye gitti ya,pembe dersem cik kirmizi dersem cikma!Pembepanterr
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkBen adet oldum kızlar bu ayda pırt çıktııı
Üzülme canım aynı durumdayız bu ay çok umutluyum hadi bismillah olucak olucak
Hmmerhabalar ben yeni üyeyim...... benide araniza alirmisiniz
Hosgeldinn.merhabalar ben yeni üyeyim...... benide araniza alirmisiniz
Bende 3 ay önce 2 aylık beabende bebis istiyom8 senedir..........2 düsügüm var biri 5 aylikti
merhaba canim bende 3 ay once 2 aylik bebegimi dusurdum idrar yolu enfeksiyonum vardi senin dusuklerin neden oldu..bende bebis istiyom8 senedir..........2 düsügüm var biri 5 aylikti
slm canim benimkide enfeksiyondu 3 ayliktan sonra siddetli kanama basladi hastaneye yattim sonra biraz düzeldi ama gene basladi gerisi kabusBende 3 ay önce 2 aylık bea
merhaba canim bende 3 ay once 2 aylik bebegimi dusurdum idrar yolu enfeksiyonum vardi senin dusuklerin neden oldu..
Hm
Hosgeldinn.[/Qallah sabir versin canim ya seni cok iyi anliyorum cok zor bisey insallah tez zamanda gene anne olursun
Ayni şeyleri yasamisiz resmen ama benim kanamamın basladigi gunun gecesi düşürdüm ben yavrumu allah sabrını veriyo.slm canim benimkide enfeksiyondu 3 ayliktan sonra siddetli kanama basladi hastaneye yattim sonra biraz düzeldi ama gene basladi gerisi kabus
Merhaba canım aramıza hoşgeldinmerhabalar ben yeni üyeyim...... benide araniza alirmisiniz
hosbuldum sagolun nasilsiniz nerden katiliyorsunuzMerhaba canım aramıza hoşgeldin
Tşk iyiyiz canım kızlarla burda birbirimize destek oluyoruz ve her geçen gün çoğalıyoruzhosbuldum sagolun nasilsiniz nerden katiliyorsunuz
ne güzel degilmi insan kimseyle paylasamadigi seyleri gelip burda söyleye biliyor yargisiz infazsiz dirdirsiz herkez ayni esit tam kadin dayanismasiTşk iyiyiz canım kızlarla burda birbirimize destek oluyoruz ve her geçen gün çoğalıyoruz
Aynen öyle canım herkesin derdi birbiriyle hemen hemen aynı olduğu içinde çok iyi paylaşımlar gerçekleşiyo birbirimize destek olup rahatlıyoruz ve bu sıkıcı süreç daha eğlenceli hale geliyo dertlerimizi unutturuyo burasıne güzel degilmi insan kimseyle paylasamadigi seyleri gelip burda söyleye biliyor yargisiz infazsiz dirdirsiz herkez ayni esit tam kadin dayanismasi
cok dogru sen nerden katiliyorsun canimAynen öyle canım herkesin derdi birbiriyle hemen hemen aynı olduğu içinde çok iyi paylaşımlar gerçekleşiyo birbirimize destek olup rahatlıyoruz ve süreç bizi sıkıntıya sokmuyo dertlerimizi unutturuyo burası
aynen canim dedigin gibi allah sabrini veriyor zaten kanama geldiginde umudu kesmistim ama kabullenemedim bir türlü birde düstügünde gördüm herseyi tamamdi 4 aycik kalmisti doktor dedi 3 hafta falan dayansaydi küvezde yasardi nasip iste allahin taktiri
Ayni şeyleri yasamisiz resmen ama benim kanamamın basladigi gunun gecesi düşürdüm ben yavrumu allah sabrını veriyo.