- 21 Nisan 2015
- 122
- 80
Cok uzuldum canim ben nedense hamile oldugum gunden beri duser bu diye hissediyordum benimki kucucuktu ama onun da herseyi vardi bende gordum bebegimiaynen canim dedigin gibi allah sabrini veriyor zaten kanama geldiginde umudu kesmistim ama kabullenemedim bir türlü birde düstügünde gördüm herseyi tamamdi 4 aycik kalmisti doktor dedi 3 hafta falan dayansaydi küvezde yasardi nasip iste allahin taktiri
insan hissediyor degilmi düsecegini allahim sen büyüksün bize yardim etCok uzuldum canim ben nedense hamile oldugum gunden beri duser bu diye hissediyordum benimki kucucuktu ama onun da herseyi vardi bende gordum bebegimi
aferim kizz sevindim zaten hirsli olmasan bir sey yapamayiz..o sipalar gelecek o kadar..benim kocacis de bilet bakicak yarin..hadi ins kizlar yeni ayda yeni umutlarDoktora gittim geldim hayatım hormonlarıma baktırdım yarın klomen'e başlıycam çookkk hırslıyım çoook
ne kiziyon deli kiz
al bizden o kadar canim..neyapalim agladim biraz..sonra dedimki rabimin bir bildi var dedim..sus sil sumugu koca kari agliyon cocuk gibi..Ben adet oldum kızlar bu ayda pırt çıktııı
merhabalar ben yeni üyeyim...... benide araniza alirmisiniz
hosbulduk canimHoş geldin :)
hosbulduk canim orduyami gelin gittin bana benim dogdugum yere yakinsinHos geldin caglar13.
al bizden o kadar canim..neyapalim agladim biraz..sonra dedimki rabimin bir bildi var dedim..sus sil sumugu koca kari agliyon cocuk gibi..
hadi sen nerde dogdun cmhosbulduk canim orduyami gelin gittin bana benim dogdugum yere yakinsin
insallah amin cmmm..Rabimin izinle..o sipalar gelecekHayırr ağlamak yok, hepimiz güzel hayırlı haberleri vereceğiz burada! Azmedicez, pes etmicez, ne gerekiyorsa yapicaz ve dua edicez tabii... Sonrasında gelecek bebişlerimiz
samsun canimhadi sen nerde dogdun cm
ne guzel cm..bu yaz ordayidim 5 hafta gezdik ordu samsun unye..karadenize bayiliyoruz zate..turkiyenin her yer guzel aslinda..benim de var hemsiri Pembepantersamsun canim
Aynen oyle amin amin cumlemize yardim eder insallah rabbim..insan hissediyor degilmi düsecegini allahim sen büyüksün bize yardim et
ne guzel cm..bu yaz ordayidim 5 hafta gezdik ordu samsun unye..karadenize bayiliyoruz zate..turkiyenin her yer guzel aslinda..benim de var hemsiri Pembepanter
anen canim tutunamadi belliki adetle birlikte gitti o cok olabiliyormus hatta cogu zaman fark edilmiyormus bilekizlar nerye gittimiz kizzz bir sey sorucam ya..kimiyasal gebelik nasil bir sey..ya ben bugun ilk defa adet e boyle agri gordum vok feciyidi belim acayipti ilac aldim de rahatladim..ama o agri kelince bir parca geldi..acaba olacakti de gelismedi de bucut disari atii..benim adettim de hic gecikmezdi hatta 3-4 gun 3erken gelirdi..
genede doktora gitsemiki..yoksa sorun olmaz dimi tekrar ham8le kalmak icin..bana spirali cikarinca doktor demir al ic dedi..bende dusundum hap icmekten dogal yollarda yiceklerde te ne varsa onu yerim dedim..anen canim tutunamadi belliki adetle birlikte gitti o cok olabiliyormus hatta cogu zaman fark edilmiyormus bile
genede doktora gitsemiki..yoksa sorun olmaz dimi tekrar ham8le kalmak icin..bana spirali cikarinca doktor demir al ic dedi..bende dusundum hap icmekten dogal yollarda yiceklerde te ne varsa onu yerim dedim..