Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Aa ikinciyle mi yapayim bende ilkle diyebiliyordum öyle yaptim yarin ikinciyle yapiyim o zaman saol canim :-)
Canım benim,İlk çıkan idrarla test yapmak doğru deği daha doğrusu şöyle söylim sabah ilk idrarda yarısını wc ye yaptıktan sonraki yarı idrarınla yapabilirsin daha net sonuç verir ok :KK66:

Son düzenleme:
Canım sesin çıkmadığına göre sende bendensin adet oldun heralde cicida cicida
gunaydin cm..hamilelik macerasi simdilik sona erdi sabah kirmizilar kapiya geldi..bir hafta gecikmeyle..ve butun onca belirti neydi ya anlamadim ya..aksam dedim beli olsun artik rahatlim..ama oyle olmuyormus demek moralim cok bozuldu..cok umutlandim belirti olunca..:KK33::mad:artik turkiye gelince nasipse ona gore ayarlicaz..yada esim almanya gelince artik..sizi cok sevdim urarim guzel haberler almak icin..:KK60:rabim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.:KK51:

gunaydin cm..hamilelik macerasi simdilik sona erdi sabah kirmizilar kapiya geldi..bir hafta gecikmeyle..ve butun onca belirti neydi ya anlamadim ya..aksam dedim beli olsun artik rahatlim..ama oyle olmuyormus demek moralim cok bozuldu..cok umutlandim belirti olunca..:KK33::mad:artik turkiye gelince nasipse ona gore ayarlicaz..yada esim almanya gelince artik..sizi cok sevdim urarim guzel haberler almak icin..:KK60:rabim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.:KK51:
Ablacim uzulme hayirlisi buymus bende sizler gibi can atarak bekleyenlerdeyim ki benim hic cocugum yok ilkim dustu simdide adetliyim kafaya cok takmamalak lazimmis ama gorumcemin bi arkadasi varmis evlendigi kisinin ailesi tarafindan surekli hadi bebek gibi baskilar gormus sirf kafasina cok taktigi icin tam 5 sene olmamis psikolojik olarak takmamamiz lazim ama bende gece gunduz onun hayalindeyim..

Ablacim uzulme hayirlisi buymus bende sizler gibi can atarak bekleyenlerdeyim ki benim hic cocugum yok ilkim dustu simdide adetliyim kafaya cok takmamalak lazimmis ama gorumcemin bi arkadasi varmis evlendigi kisinin ailesi tarafindan surekli hadi bebek gibi baskilar gormus sirf kafasina cok taktigi icin tam 5 sene olmamis psikolojik olarak takmamamiz lazim ama bende gece gunduz onun hayalindeyim..
ins cm sagolll...cok feci geldi ya belim kesiliyor sanki..agridan duramiyom..işteyim birde offf aksam nasil olcak ya.

Canıımmm üzülme olurmu zamanı gelmemiş demekki hem kocan gelince hamile kalırsın yanında olur biraz çektirirsin öyle uzakta olmak olmaz :KK66: hayırlısı olsun pes etmek yok tamam mı kuzu ayrıca adet oldun diye artık işin bitti olarak görme ve buraya takılmaya devam et yoksa bozuluruz :KK70:

Canım benim çok tatlısın :KK66: teşekkür ederiz en kısa zamanda aramıza katılmanı bekliyoruz :KK66:

inşallah
enerjinize bayıldım, böyle destek olaylarını çok severim, 2013 geliniyim mesela 2013 gelinleri topiğinde çok paylaşımımız oldu, inşallah sizinle de öyle olur :KK19:

ben de hep sorumluluktan korktum ama artık kendimi hazır hissetmeye başladım zaten 29 yaşındayım
şu yazı bi atlatalım, hayırlısıyla serüveninize katılırım inşallah

inşallah
enerjinize bayıldım, böyle destek olaylarını çok severim, 2013 geliniyim mesela 2013 gelinleri topiğinde çok paylaşımımız oldu, inşallah sizinle de öyle olur :KK19:

ben de hep sorumluluktan korktum ama artık kendimi hazır hissetmeye başladım zaten 29 yaşındayım
şu yazı bi atlatalım, hayırlısıyla serüveninize katılırım inşallah
Merak etme canım bize katıldığın an kaynaşırız hemen, yabancılık çekmezsin :KK66: ayrıca sen yazı kışı bırak hemen düşünmeye bak ha diyince zaten olmuyo ben 5 yıl düşünmedim son 1 yıldır düşünüyorum ama uğraş dur işte :KK70:

X