- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
senden ne haber varmi bir seyler..yada yenimi dusunuyorsunHaklısın canım, yalnız olmadığını bilmek, aynı duyguları yaşayan insanlarla yararlı paylaşımlarda bulunmak gerçekten çok iyi geliyor, şu ara çevremde hamile olan veya hamile kalmak isteyen arkadaşım da yok, tek paylaşımda bulunduğum sizlersiniz anlayacağın. Kendim kadar sizler için de çok heyecanlıyım :) Hakkımızda hayırlısı
senden ne haber varmi bir seyler..yada yenimi dusunuyorsun
merhaba kızlar 1 kızım var 2 .bebeği istiyoruz. folik asit kullanıyor musunuz? kullansam mı bilemedim
İlk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başlamıştım.o zaman süpriz olmuştu hamilelik bizim için bu sefer çalışmalara başlayınca folik asit kullanmayı düşünüyorum.Önceki hamileliğimde doktorum folbiol vermişti.Merhabalar,
Benim doktorum çalışmalara başlamadan 3 ay önce almaya başla demişti, 2 aydır da deneme sürecindeyiz. Sonuç olarak 5 aydır kullanıyorum. Özellikle hamile kaldıktan sonra bebeğin sağlığı için ilk 3 ay mutlaka veriyor doktorlar. Yani anlayacağın bebeğin gelişimi için çok faydalı ve önemli... Bence kullan canım, ama doktoruna danışsan çok daha iyi olur tabii, son söz onun olsun :)... Bu arada ben Solgar'ın folik asitini kullanıyorum. Umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız...
Merhaba canim folikasit kesinlikle kullanmalisin ozellikle gebelikte bebegin gelisimi icin cok onemli..merhaba kızlar 1 kızım var 2 .bebeği istiyoruz. folik asit kullanıyor musunuz? kullansam mı bilemedim
canim beli olmaz yas sorun deyil benim de 33 yadim doktorlar de diyor yas onemli deyil..sans meselesi kadinin vucutu hemen tutabilir tutmayabilir..zaman isi..sen umudu kaybetme..ins olcak..evet bizde ilk deneme oldu onceden benim spiralim vardi birinci ayda cikartim doktorum bir sorun yok dedi gebe kalabirsin dedi..bakalim..belirtiler var..adetim yarin bir hafta olcak gecikiyor..beklecem uc gun daha test yapicam..ona gore doktora gidicemBen daha deneme aşamasında 2. aydayım canım, ondan önce hep korunuyorduk. Daha önce hiç gebelik yaşamadım. 33 yaşındayım. Bat'ım 14 Mayıs, forumdaki konulardan okuduklarıma istinaden öyle pek kolay değilmiş hamile kalmak. Hele şimdi benim yaş da biraz ilerlediAma olsun ilk aydan hamile kalanlar da var 5 yılda kalanlar da var. Önemli olan sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun. Seni de buradan takip ettiğim kadarıyla 3. çocuğu düşünüyorsun sanırım, diğer 2 kızının da resmini gördüm maşallah onlara :) Sen de nedir son durumlar?
Merhaba canım kahverengi lekelerin implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir ben yazdıklarından hamile olduğunu düşünüyorum bence bi kan tahlili yaptırıp beta hcg baktırmalısınMerhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee adetmde düzensz 3 4 ayda oluyorum bu arada doktr brsy olmaz dedi
Rica ederim canım burada hep birlikte paylaşımlar yapıp güzel haberler alıcaz inşallah birbirimize destek için varız tekrar hoşgeldinHoşbulduk pembepanterr cevabın için çok teşekkür ederim :) Haklısın tabii bi Pazar'ımız var, o zaman şimdilik güzel keyifli pazarlar diliyorum, yeni bir haftaya da güzel haberlerle başlarız inşallah, sevgiler
canim beli olmaz yas sorun deyil benim de 33 yadim doktorlar de diyor yas onemli deyil..sans meselesi kadinin vucutu hemen tutabilir tutmayabilir..zaman isi..sen umudu kaybetme..ins olcak..evet bizde ilk deneme oldu onceden benim spiralim vardi birinci ayda cikartim doktorum bir sorun yok dedi gebe kalabirsin dedi..bakalim..belirtiler var..adetim yarin bir hafta olcak gecikiyor..beklecem uc gun daha test yapicam..ona gore doktora gidicem
Hahhhah yok kız ne dayanması 2 kere test yaptı negatif çıktı ondan bekliyo hahhhaAa bayağı geçmiş canım, inşallah hamilesindir :) Ben hiç test yapmadım hayatımda, bakalım bu ay belirtiler başlarsa ve gecikirse yapacağım. Erken test yapmak negatif çıkınca moral bozuyor, bravo sen de iyi dayanmışsın gerçekten
nbr kiz nasil sinCanım sesin çıkmadığına göre sende bendensin adet oldun heraldecicida
İyidir canım yazdım sana görmedin mi? Senden nbrnbr kiz nasil sin
yooo gormedim cm.ne olsun yatacaz sabah malesef is var..beklemekteyiz cm..öptum sizlere iyi gecelerİyidir canım yazdım sana görmedin mi? Senden nbr
Yarın haberleşiriz canım öpüyorum çokyooo gormedim cm.ne olsun yatacaz sabah malesef is var..beklemekteyiz cm..öptum sizlere iyi geceler
Merhaba canım aramıza hoşgeldin, 4 gün kala çok erken çıkmaması normal, 5 gün geçtiyse tekrarla testi hamileysen büyük ihtimal çıkarMerhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim
erken hamilelik testi ne kadar kesindir
adet gününe 4 gün kala yaptim negatif. Adet günüm 5 gün geçti acaba tekrar yapsam mi biraz daha beklesem mi yardimci olabilir misiniz.
Teşekkür ederim hosbuldukMerhaba canım aramıza hoşgeldin, 4 gün kala çok erken çıkmaması normal, 5 gün geçtiyse tekrarla testi hamileysen büyük ihtimal çıkar