Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

senden ne haber varmi bir seyler..yada yenimi dusunuyorsun

senden ne haber varmi bir seyler..yada yenimi dusunuyorsun

Ben daha deneme aşamasında 2. aydayım canım, ondan önce hep korunuyorduk. Daha önce hiç gebelik yaşamadım. 33 yaşındayım. Bat'ım 14 Mayıs, forumdaki konulardan okuduklarıma istinaden öyle pek kolay değilmiş hamile kalmak. Hele şimdi benim yaş da biraz ilerledi Ama olsun ilk aydan hamile kalanlar da var 5 yılda kalanlar da var. Önemli olan sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun. Seni de buradan takip ettiğim kadarıyla 3. çocuğu düşünüyorsun sanırım, diğer 2 kızının da resmini gördüm maşallah onlara :) Sen de nedir son durumlar?

merhaba kızlar 1 kızım var 2 .bebeği istiyoruz. folik asit kullanıyor musunuz? kullansam mı bilemedim

Merhabalar,

Benim doktorum çalışmalara başlamadan 3 ay önce almaya başla demişti, 2 aydır da deneme sürecindeyiz. Sonuç olarak 5 aydır kullanıyorum. Özellikle hamile kaldıktan sonra bebeğin sağlığı için ilk 3 ay mutlaka veriyor doktorlar. Yani anlayacağın bebeğin gelişimi için çok faydalı ve önemli... Bence kullan canım, ama doktoruna danışsan çok daha iyi olur tabii, son söz onun olsun :)... Bu arada ben Solgar'ın folik asitini kullanıyorum. Umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız...

ilk ham
İlk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başlamıştım.o zaman süpriz olmuştu hamilelik bizim için bu sefer çalışmalara başlayınca folik asit kullanmayı düşünüyorum.Önceki hamileliğimde doktorum folbiol vermişti.

canim beli olmaz yas sorun deyil benim de 33 yadim doktorlar de diyor yas onemli deyil..sans meselesi kadinin vucutu hemen tutabilir tutmayabilir..zaman isi..sen umudu kaybetme..ins olcak..evet bizde ilk deneme oldu onceden benim spiralim vardi birinci ayda cikartim doktorum bir sorun yok dedi gebe kalabirsin dedi..bakalim..belirtiler var..adetim yarin bir hafta olcak gecikiyor..beklecem uc gun daha test yapicam..ona gore doktora gidicem

Merhaba canım kahverengi lekelerin implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir ben yazdıklarından hamile olduğunu düşünüyorum bence bi kan tahlili yaptırıp beta hcg baktırmalısın

Rica ederim canım burada hep birlikte paylaşımlar yapıp güzel haberler alıcaz inşallah birbirimize destek için varız tekrar hoşgeldin

Aa bayağı geçmiş canım, inşallah hamilesindir :) Ben hiç test yapmadım hayatımda, bakalım bu ay belirtiler başlarsa ve gecikirse yapacağım. Erken test yapmak negatif çıkınca moral bozuyor, bravo sen de iyi dayanmışsın gerçekten

Hahhhah yok kız ne dayanması 2 kere test yaptı negatif çıktı ondan bekliyo hahhha

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim
erken hamilelik testi ne kadar kesindir
adet gününe 4 gün kala yaptim negatif. Adet günüm 5 gün geçti acaba tekrar yapsam mi biraz daha beklesem mi yardimci olabilir misiniz.

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim
erken hamilelik testi ne kadar kesindir
adet gününe 4 gün kala yaptim negatif. Adet günüm 5 gün geçti acaba tekrar yapsam mi biraz daha beklesem mi yardimci olabilir misiniz.
Merhaba canım aramıza hoşgeldin, 4 gün kala çok erken çıkmaması normal, 5 gün geçtiyse tekrarla testi hamileysen büyük ihtimal çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…