- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
sagol ablaciklar..kucuk bende buyuk babada orda okudu icin okulu deyistirmek istemedi..ama hep gorusuyoruz..evlat baska bir sey benzemiyor..tekrar evlenince esim hic baba olmadi icin karar verdik o de tatsin o duygu hayirliysa artik..Vayyy maşallahhh canım şaşırdım bende ilk bebek sandım okadar yırtıldığına göre :) Allah bağışlasın sendemi duruyo çocuklar
ağustosta 28 demeye karar verdim alışmadım daha sahsahshsahshsBende 87 liyim kız nasıl 27 oluyosun ozaman hahhha
Tabi canım o ayrı bişey yeni bi hayata başlamışsınız yeni bi bebek lazım hayırlısı bakalım yaş kaç senin kızsagol ablaciklar..kucuk bende buyuk babada orda okudu icin okulu deyistirmek istemedi..ama hep gorusuyoruz..evlat baska bir sey benzemiyor..tekrar evlenince esim hic baba olmadi icin karar verdik o de tatsin o duygu hayirliysa artik..
ben turkiyede 5 gun kaldim hep iliski girdik 2 ve 3 kere gunluk..ve hep uzandim ayaklari bile diktim o kadar yani.evet tam vakti . Hadi bakalım ... Kızlar ilişki sonrası uzanıyormusunuz 20 dk ?
Evet canım ben uzanıyorum ama kızlar pozisyonda çok önemliymiş ben çok önemsemedim hahhhaevet tam vakti . Hadi bakalım ... Kızlar ilişki sonrası uzanıyormusunuz 20 dk ?
81 liyim cm..acaba yas dolayi artik zor mu olcak diye dusunuyorum..ama doktorum dedi gore herseyi yolunda rahimde yumurtaliklarda sorun yok dedi..bakalimTabi canım o ayrı bişey yeni bi hayata başlamışsınız yeni bi bebek lazım hayırlısı bakalım yaş kaç senin kız
Hımmm ben martta girdim alıştım şimdi 29'a alışmaya başlıycam yavaş yavaşağustosta 28 demeye karar verdim alışmadım daha sahsahshsahshs
80 li bi arkadaşım evlendi ve o ay hamile kaldı :) biraz rahatlatayım seni81 liyim cm..acaba yas dolayi artik zor mu olcak diye dusunuyorum..ama doktorum dedi gore herseyi yolunda rahimde yumurtaliklarda sorun yok dedi..bakalim
evet cm onemli benim esim arastirdi okudu ben ondan ogrendimEvet canım ben uzanıyorum ama kızlar pozisyonda çok önemliymiş ben çok önemsemedim hahhha
insallah hayirliysa..esim cok istedi icin uzuluyom..yoksa o kadar kafayi takmazdim80 li bi arkadaşım evlendi ve o ay hamile kaldı :) biraz rahatlatayım seni
Canım öyle çok çalışmakta iyi değil gün aşırı olması gerekiyo yani bigün yapıp bigün durucan, her gün yapılınca sperm kalitesi bozuluyomuşben turkiyede 5 gun kaldim hep iliski girdik 2 ve 3 kere gunluk..ve hep uzandim ayaklari bile diktim o kadar yani.sabaha kadar kalkmadim..bakacaz
Battı balık yan gider yap gitsin :)sahi evde bitanecik test daha var..nezaman yapsamnegativ gormeye alistim nasil olsa.dort kere yaptim bir bucuk hafta icinde..son testim kaldi
İster tabi canım baba olmayı hangi erkek istemez ki çok haklıinsallah hayirliysa..esim cok istedi icin uzuluyom..yoksa o kadar kafayi takmazdim
Uzaydamı yaşıyodun kız sen eskidenevet cm onemli benim esim arastirdi okudu ben ondan ogrendimeskide hic bilmezdim bunlari..cahilik iste
biliyorum de iste bixim vaktimiz kisa malesefCanım öyle çok çalışmakta iyi değil gün aşırı olması gerekiyo yani bigün yapıp bigün durucan, her gün yapılınca sperm kalitesi bozuluyomuş
Zaten sizinki en çok çocuk yapmaktan ziyade özlemden kaynaklanan bi ilişki olmuşturbiliyorum de iste bixim vaktimiz kisa malesef
he sorma kiz..ben bu konulari hic arastirmadim simdi ye kadar..taki tekrar evlenince..neler varmis nelerUzaydamı yaşıyodun kız sen eskiden
Hay sen çok yaşa emihe sorma kiz..ben bu konulari hic arastirmadim simdi ye kadar..taki tekrar evlenince..neler varmis neler
o de var tabi..ama bu sefer bebek icin calistikZaten sizinki en çok çocuk yapmaktan ziyade özlemden kaynaklanan bi ilişki olmuştur