Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

benim dün olmam gerekiyordu canım yada bugun. Şu ruh hali gitsin ya, hırçın kız çocuğu gibiyim 27 yaşında kadın Senin bat ne zaman
3 mayıs yani yarın canım umut bitmiyo ama kesin adet olurum ya olucak gibiyim yani aslında kendimi kandırıyorum galiba olmamak için

cok zor beklemek valaha ya..ben ilk evlikten iki kizim var..o zaman cok genctim o kadar hatirlamiyom bu haleri hic belirti yasamadim ilk aylarda ikisinide 2 bucuk ayliken ogrendim..simdi de cocuk gibiyim ya..ay gogusum sizladi ay kasik agriyor hafif ne oluyor diye kafayi siyirdim

3 mayıs yani yarın canım umut bitmiyo ama kesin adet olurum ya olucak gibiyim yani aslında kendimi kandırıyorum galiba olmamak için
ya varya şimdi ben itiraf edicektim. ben adet olurum ya yarın öbür gün hani bi hissiyat olur ya,o var malesef.

Canım cidden zormuş ya valla canım yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıp gün aşırı yaptık ama öyle çok fazla degil yani :) sizinki?

vay be iki kızınız var demek. maşşalhhhh... ya düşündüğümüz zaman olmuyor işte. kesin hepimiz salıcaz. sonra haber alıcaz birbirimizden..

Canım cidden zormuş ya valla canım yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıp gün aşırı yaptık ama öyle çok fazla degil yani :) sizinki?
biz rastgele yaptık açıkçası.2 günde bir gibi yada max 3.Tutarsa şekli ile yani. :) Ay içersinde şimdi baktım 7 kez denemişiz. Bi tanesi denk gelir yahu. yaş kaç adın ne kimsin sen pembe panter slkdfsdfksdfsd

vay be iki kızınız var demek. maşşalhhhh... ya düşündüğümüz zaman olmuyor işte. kesin hepimiz salıcaz. sonra haber alıcaz birbirimizden..
Kızlar ben 6 yıllık evliyim ilk 5 yıl hiç düşünmedim tadını çıkaralım gezip tozalım falan düşünün yani ozamanda adet olmucam diye korkardım korunduğumuz halde :) şimdide uğraş dur kafayı ye olmuyo :)

evet cm..benim adet belirti de yok normalinde iki gun once agrilarim vardi ilac icerdim o kadar yani hafif hafif pembe gelirdi bilirdimki tamam geliyor..simdi o de yok..valaha beklemek zor

vay maşallah 6 yıl eş tanımak için çok sağlam bi süre. Tam vakti.. ya kız pembe panter soğan kürünü pek övüyolar ne dersin. midem kaldırırmı bilmiyorum da. bi yeri yaparken diğer yeri bozma huyum vardır da. asdksfsdkfsd

biz rastgele yaptık açıkçası.2 günde bir gibi yada max 3.Tutarsa şekli ile yani. :) Ay içersinde şimdi baktım 7 kez denemişiz. Bi tanesi denk gelir yahu. yaş kaç adın ne kimsin sen pembe panter slkdfsdfksdfsd
Tutar inşallah canım bekleyiz görücez artık nasip :) bugün olmazsa yarın olur , 28 yaşındayım canım sen kaç yıllık evlisin :)

evet cm..benim adet belirti de yok normalinde iki gun once agrilarim vardi ilac icerdim o kadar yani hafif hafif pembe gelirdi bilirdimki tamam geliyor..simdi o de yok..valaha beklemek zor
hiçbirimizde belirti yok iyimi.. bu ay hamile kalırsak evlatlar ne burcu oluyor durun hesaplıcam

Evet 6 yıl :) 22 yaşında evlendim tadınıda çıkardık gözümde bişeyde kalmadı sıra bebekte oda olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…