Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

benim dün olmam gerekiyordu canım yada bugun. Şu ruh hali gitsin ya, hırçın kız çocuğu gibiyim 27 yaşında kadın Senin bat ne zaman
Canlarimm bnde bekliyorum amabruhh halimm ayni sizin gibi ne deslerde agglasam diye yer ariyorum halsizim keyfim yok hasta.olacak gibi agrilarim varebbirtuhaf haldeyimm insallh guzell haberler veririz hep birlikte

Canlarimm bnde bekliyorum amabruhh halimm ayni sizin gibi ne deslerde agglasam diye yer ariyorum halsizim keyfim yok hasta.olacak gibi agrilarim varebbirtuhaf haldeyimm insallh guzell haberler veririz hep birlikte
aminnn insalkah hepimiz istiyoruz olsun tabi..hayirliysa artik

Bayanlar sizlere bişey sorcam hepiniz ilk bebek heyecanındamısınız? Başka çocugunuz varmı ?

olurmu yaa olsun gelirse gelir uzulme..kocisin yaninda yolla devam..benim isim daha zor..anca bir hafta sonu atliyip gidicem onu de adetim gelirse birince gitmeliyim hemen
Yumutlama dönemini ayarla artık hayatım :) adetine yakınmış bak geçen ay ilişkin öyle kafana göre olmaz ona göre gel tr ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…