- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
amin cumlemizHay sen çok yaşa emi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cumlemizHay sen çok yaşa emi
Hakkinda hayirlisi olsun canimyarın yazmazsam bilinki ben adet oldum. sonra nerde bu demeyin yani
amin canımmm çok sağolasınHakkinda hayirlisi olsun canim
Canlarimm bnde bekliyorum amabruhh halimm ayni sizin gibi ne deslerde agglasam diye yer ariyorum halsizim keyfim yok hasta.olacak gibi agrilarim varebbirtuhaf haldeyimm insallh guzell haberler veririz hep birliktebenim dün olmam gerekiyordu canım yada bugun. Şu ruh hali gitsin ya, hırçın kız çocuğu gibiyim 27 yaşında kadın Senin bat ne zaman
olurmu yaa olsun gelirse gelir uzulme..kocisin yaninda yolla devam..benim isim daha zor..anca bir hafta sonu atliyip gidicem onu de adetim gelirse birince gitmeliyim hemenyarın yazmazsam bilinki ben adet oldum. sonra nerde bu demeyin yani
aminnn insalkah hepimiz istiyoruz olsun tabi..hayirliysa artikCanlarimm bnde bekliyorum amabruhh halimm ayni sizin gibi ne deslerde agglasam diye yer ariyorum halsizim keyfim yok hasta.olacak gibi agrilarim varebbirtuhaf haldeyimm insallh guzell haberler veririz hep birlikte
Adet olursan girmiycen mi siteye :)yarın yazmazsam bilinki ben adet oldum. sonra nerde bu demeyin yani
Ben ilk bebek heyecanı henüz çocuğum yok canımBayanlar sizlere bişey sorcam hepiniz ilk bebek heyecanındamısınız? Başka çocugunuz varmı ?
Yumutlama dönemini ayarla artık hayatım :) adetine yakınmış bak geçen ay ilişkin öyle kafana göre olmaz ona göre gel tr yeolurmu yaa olsun gelirse gelir uzulme..kocisin yaninda yolla devam..benim isim daha zor..anca bir hafta sonu atliyip gidicem onu de adetim gelirse birince gitmeliyim hemen
rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde bağışlar tüm isteyenlere inşallah canım..Ben ilk bebek heyecanı henüz çocuğum yok canım
evet ya..artik oyle yapcam hesaplim ona gore gelim..benimki diyorki oldu senin yumurtlama zamani mi beklicem ben seni yumurtararimYumutlama dönemini ayarla artık hayatım :) adetine yakınmış bak geçen ay ilişkin öyle kafana göre olmaz ona göre gel tr ye
rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde bağışlar tüm isteyenlere inşallah canım..[/QUO insallah amin
Amiiinnn. Canımmmm inşallah rabbim cümlemize nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebişlerrabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde bağışlar tüm isteyenlere inşallah canım..
Kova :)Evet 6 yıl :) 22 yaşında evlendim tadınıda çıkardık gözümde bişeyde kalmadı sıra bebekte oda olur inşallah
Yanlış yere oldu hahhaKova :)
Kovahiçbirimizde belirti yok iyimi.. bu ay hamile kalırsak evlatlar ne burcu oluyor durun hesaplıcam