- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Canım soğan kürünü bende çok duydum ama cazip gelmedivay maşallah 6 yıl eş tanımak için çok sağlam bi süre. Tam vakti.. ya kız pembe panter soğan kürünü pek övüyolar ne dersin. midem kaldırırmı bilmiyorum da. bi yeri yaparken diğer yeri bozma huyum vardır da. asdksfsdkfsd
tamamKızlaaarrr zurnanın zırt dediği yerdeyiz bi gelişme okursa yazın :) bende şimdilik ses yok
benim nasipse 3 cu olcak..iki kizim daha var cm..Ordulu gelin canim senin bebis varmi ilk mi olucak ?
var cmKimse yok mu......
ben eskiden senede iki kere bu sogan kuru yapardim ve cok faydali kizlar vucuta ne intihap kalir ne de bakteri..ben halen grip oldum zaman kizlarima de sogan kucuk kucuk kesiyorsun icinde şeker atiyom ve brakiyom bir kac sat ve surub gibi oluyor iciyoruz gripten eser kalmazCanım soğan kürünü bende çok duydum ama cazip gelmedidediğin gibi mide kaldırır mı bilemem
akinti olmasi normal diye biliyorum benBen biraz stresliyim akintim cok .. ..
benimde sag kasimda hafif sizinti varakinti olmasi normal diye biliyorum ben
Benim bat 4 mayis akintim ve ince ince sızılarim bel agrim sirt agrim var stres ise doruktabenimde sag kasimda hafif sizinti var
Allah bagislasin saglikli uzun omurler versin canim..benim nasipse 3 cu olcak..iki kizim daha var cm..
sagol amin cm..Allah bagislasin saglikli uzun omurler versin canim..
beklemekten baska caremiz yoki cm..beklecez bu arilar neyimis sipalar varmi yokmuBenim bat 4 mayis akintim ve ince ince sızılarim bel agrim sirt agrim var stres ise dorukta
Yaaa iyice gıcık olmaya başladım karnım agrıyo gibide agrımıyo gibide bu nasıl bi durum arkadaş öff tam sınırdayım zatenbeklemekten baska caremiz yoki cm..beklecez bu arilar neyimis sipalar varmi yokmu
Aynenakinti olmasi normal diye biliyorum ben
valaha anlasam bendeYaaa iyice gıcık olmaya başladım karnım agrıyo gibide agrımıyo gibide bu nasıl bi durum arkadaş öff tam sınırdayım zaten
Evdeki son testi yaptın mı kız senvalaha anlasam bendebenimde sag kasikta hafif sizi gidip geliyor..alcam bir utrason eve eter beeeeeeeee...varsa cik ortaya yoksa gelsin su kirmizilar kurtulayim
yok yapmadim daha ya yarin sabah yada pazartesi sabah yapicam bakim dusuneyimEvdeki son testi yaptın mı kız sen