Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ne olsun ya..bilmiyom bende hafif hafif agrilar var ama adet mi olcam olmicam bilmiyom suanda bir belirti yokhafif bir bulanti yasiyom..valaha kafam karisik..siskinlik hala devam sanki 3- 4 aylik hamileyim o derece yani..bekliyoruz bakalim ne olcak

Anlaşıldı bugün stresli bi gün geçicek,karnım şimdi agrımıyo anlıkmış geri geçti töbe yarabbim noluyo bi anlasak illa bizleri gerecek sıkıntıya sokucak bekle bekle saçımıza aklar düşecek :)

he ya sorma bir beli olsa ya adet gelsin yada beli etsin artik..dusune dusune kafa gitti

ağır giribim. şimdi hastneden geldim domuz girbinden şüphelendiler nasıl korktum. test yaptılar normal gripmiş allahtan. serum aldım ama gebelik var isede dokunmayacak içerik dedi doktorum. kan testi yaptırmadım. süpriz olsun var ise.. Senin neyin var sendemi grip bürütüs ?

cnm sen nerde yaşıyosun ingilizce yazıyosun aralarda

Şaka makada bende de hala adet belirtisi yok :) pazar günü olmazsam gecikicem (inşallah test erken diye çıkmamıştır)
ay bendede yok sadece aşırı duygusal ve sinirliyim. kocamı sabah beni hastaneye götürmek istemiyo halini farkedince mahfettim. 1 saat ağladım falan. tek belirti bu delilik adete sanırım.

ay bendede yok sadece aşırı duygusal ve sinirliyim. kocamı sabah beni hastaneye götürmek istemiyo halini farkedince mahfettim. 1 saat ağladım falan. tek belirti bu delilik adete sanırım.
Bende bi karnım agrıyo gibi oluyo geçiyo bi ağrıycak gibi oluyo kayboluyo bi tuhaf yani,dün bende çok gergindim hatta fazlasıyla :) canım inşallah adet belirtimiz degildir bat kaçtı senin?

Durur durur yarın pat diye olurum kesin yani hem moralimi kaçırır hemde pazar keyfinin içine eder bende şans mı var, canım benim gögüslerde hiçbi belirti yok hassasiyet falan olmadı ayyyy valla çatlıcam ha şu bikaç gün geçsede herkes rahatlasa beklemek çok iğrenç bişey pofff

Bende bi karnım agrıyo gibi oluyo geçiyo bi ağrıycak gibi oluyo kayboluyo bi tuhaf yani,dün bende çok gergindim hatta fazlasıyla :) canım inşallah adet belirtimiz degildir bat kaçtı senin?
benim dün olmam gerekiyordu canım yada bugun. Şu ruh hali gitsin ya, hırçın kız çocuğu gibiyim 27 yaşında kadın Senin bat ne zaman

gögüslerim çoookkk hafif acıyo yani, o kadar sıkarsam tabi acır şeklinde
karnımda hiçç ağrı yok, kesin pazartesi günü gümletirim ben. anne olmak kolay değilmiş hakkaten haha bu arada sen bu ay ne sıklıkla çalıştın pembe panter ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…