- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
gecmis olsun canim..Ben aynı hala hasta siz nasınılsınız barmı hamıle nelirtilerı artan
bakalim ne olcak..evde ultrason yoki bakalim onu de yapardik doktora gitmeya gerek kalmazdio de cikar yakinda kizz
ya pembepanter durum çok karışık. Ben 1inden 1ne oluyordum. şubat mart nisan ayı çocuk denedik dengem hayatımda ilk kez şaştı. sat 3 nisan. Takvim 1 nisanda görecektin diyor.Canım sen en son kaçında adet oldun?
ahahahahaah ay olsa varya altından kalkmayız asdasdıjasdasbakalim ne olcak..evde ultrason yoki bakalim onu de yapardik doktora gitmeya gerek kalmazdio de cikar yakinda kizz
he ya sorma bir beli olsa ya adet gelsin yada beli etsin artik..dusune dusune kafa gittiAnlaşıldı bugün stresli bi gün geçicek,karnım şimdi agrımıyo anlıkmış geri geçti töbe yarabbim noluyo bi anlasak illa bizleri gerecek sıkıntıya sokucak bekle bekle saçımıza aklar düşecek :)
ağır giribim. şimdi hastneden geldim domuz girbinden şüphelendilerparol 500mg O ordulu gelin
aynen cmahahahahaah ay olsa varya altından kalkmayız asdasdıjasdas
cnm sen nerde yaşıyosun ingilizce yazıyosun aralardaisci bayrami position icn labaratuardaa KiMse yokmus zaten 2 yasinda bi civil geldi pesimdn kafasinin ustune dusmus duration mordu bide aglayarak uyumus annesini n kucaginda o gelince Beni cikardilar pen ilglenmedler yani yazik inaninki aklim onda kaldi
ay bendede yok sadece aşırı duygusal ve sinirliyim. kocamı sabah beni hastaneye götürmek istemiyo halini farkedince mahfettim.Şaka makada bende de hala adet belirtisi yok :) pazar günü olmazsam gecikicem (inşallah test erken diye çıkmamıştır)
inssss cmCanlarimm 6gunum kaldii sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorumm dua edin bu ay melegime kavusayim ne olur
ay bendede yok sadece aşırı duygusal ve sinirliyim. kocamı sabah beni hastaneye götürmek istemiyo halini farkedince mahfettim.1 saat ağladım falan. tek belirti bu delilik adete sanırım.
Bende bi karnım agrıyo gibi oluyo geçiyo bi ağrıycak gibi oluyo kayboluyo bi tuhaf yani,dün bende çok gergindim hatta fazlasıyla :) canım inşallah adet belirtimiz degildir bat kaçtı senin?ay bendede yok sadece aşırı duygusal ve sinirliyim. kocamı sabah beni hastaneye götürmek istemiyo halini farkedince mahfettim.1 saat ağladım falan. tek belirti bu delilik adete sanırım.
ay insallah cm ya..benimde oyle agri arada gidip geliyor..gogusler de arada sizinti var..valaha ax kaldi delircezBende bi karnım agrıyo gibi oluyo geçiyo bi ağrıycak gibi oluyo kayboluyo bi tuhaf yani,dün bende çok gergindim hatta fazlasıyla :) canım inşallah adet belirtimiz degildir bat kaçtı senin?
Sagoll canim insallahinssss cm
benim dün olmam gerekiyordu canım yada bugun. Şu ruh hali gitsin ya, hırçın kız çocuğu gibiyim 27 yaşında kadınBende bi karnım agrıyo gibi oluyo geçiyo bi ağrıycak gibi oluyo kayboluyo bi tuhaf yani,dün bende çok gergindim hatta fazlasıyla :) canım inşallah adet belirtimiz degildir bat kaçtı senin?
gögüslerim çoookkk hafif acıyo yani, o kadar sıkarsam tabi acır şeklindeDurur durur yarın pat diye olurum kesin yanihem moralimi kaçırır hemde pazar keyfinin içine eder bende şans mı var, canım benim gögüslerde hiçbi belirti yok hassasiyet falan olmadı ayyyy valla çatlıcam ha şu bikaç gün geçsede herkes rahatlasa beklemek çok iğrenç bişey pofff