Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ne olsun ya..bilmiyom bende hafif hafif agrilar var ama adet mi olcam olmicam bilmiyom suanda bir belirti yoko_Ohafif bir bulanti yasiyom..valaha kafam karisik..siskinlik hala devam sanki 3- 4 aylik hamileyim o derece yani..bekliyoruz bakalim ne olcak :KK17:

Anlaşıldı bugün stresli bi gün geçicek,karnım şimdi agrımıyo anlıkmış geri geçti töbe yarabbim noluyo bi anlasak illa bizleri gerecek sıkıntıya sokucak bekle bekle saçımıza aklar düşecek :)

Anlaşıldı bugün stresli bi gün geçicek,karnım şimdi agrımıyo anlıkmış geri geçti töbe yarabbim noluyo bi anlasak illa bizleri gerecek sıkıntıya sokucak bekle bekle saçımıza aklar düşecek :)
he ya sorma bir beli olsa ya adet gelsin yada beli etsin artik..dusune dusune kafa gitti:KK17:

ağır giribim. şimdi hastneden geldim domuz girbinden şüphelendiler :mad: nasıl korktum. test yaptılar normal gripmiş allahtan. serum aldım ama gebelik var isede dokunmayacak içerik dedi doktorum. kan testi yaptırmadım. süpriz olsun var ise.. Senin neyin var sendemi grip bürütüs ?

isci bayrami position icn labaratuardaa KiMse yokmus zaten 2 yasinda bi civil geldi pesimdn kafasinin ustune dusmus duration mordu bide aglayarak uyumus annesini n kucaginda o gelince Beni cikardilar pen ilglenmedler yani yazik inaninki aklim onda kaldi
cnm sen nerde yaşıyosun ingilizce yazıyosun aralarda

Şaka makada bende de hala adet belirtisi yok :) pazar günü olmazsam gecikicem (inşallah test erken diye çıkmamıştır) :KK70:
ay bendede yok sadece aşırı duygusal ve sinirliyim. kocamı sabah beni hastaneye götürmek istemiyo halini farkedince mahfettim.:oops::oops: 1 saat ağladım falan. tek belirti bu delilik adete sanırım.

ay bendede yok sadece aşırı duygusal ve sinirliyim. kocamı sabah beni hastaneye götürmek istemiyo halini farkedince mahfettim.:oops::oops: 1 saat ağladım falan. tek belirti bu delilik adete sanırım.
Bende bi karnım agrıyo gibi oluyo geçiyo bi ağrıycak gibi oluyo kayboluyo bi tuhaf yani,dün bende çok gergindim hatta fazlasıyla :) canım inşallah adet belirtimiz degildir bat kaçtı senin?

Durur durur yarın pat diye olurum kesin yani :KK43: hem moralimi kaçırır hemde pazar keyfinin içine eder :KK43: bende şans mı var, canım benim gögüslerde hiçbi belirti yok hassasiyet falan olmadı ayyyy valla çatlıcam ha şu bikaç gün geçsede herkes rahatlasa beklemek çok iğrenç bişey pofff :KK34::KK34::KK34:

Bende bi karnım agrıyo gibi oluyo geçiyo bi ağrıycak gibi oluyo kayboluyo bi tuhaf yani,dün bende çok gergindim hatta fazlasıyla :) canım inşallah adet belirtimiz degildir bat kaçtı senin?
benim dün olmam gerekiyordu canım yada bugun. Şu ruh hali gitsin ya, hırçın kız çocuğu gibiyim 27 yaşında kadın :KK51::110::KK11: Senin bat ne zaman

Durur durur yarın pat diye olurum kesin yani :KK43: hem moralimi kaçırır hemde pazar keyfinin içine eder :KK43: bende şans mı var, canım benim gögüslerde hiçbi belirti yok hassasiyet falan olmadı ayyyy valla çatlıcam ha şu bikaç gün geçsede herkes rahatlasa beklemek çok iğrenç bişey pofff :KK34::KK34::KK34:
gögüslerim çoookkk hafif acıyo yani, o kadar sıkarsam tabi acır şeklinde :KK45:
karnımda hiçç ağrı yok, kesin pazartesi günü gümletirim ben. anne olmak kolay değilmiş hakkaten haha bu arada sen bu ay ne sıklıkla çalıştın pembe panter ?

X