- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
Kız nece konuşuyosun senisci bayrami position icn labaratuardaa KiMse yokmus zaten 2 yasinda bi civil geldi pesimdn kafasinin ustune dusmus duration mordu bide aglayarak uyumus annesini n kucaginda o gelince Beni cikardilar pen ilglenmedler yani yazik inaninki aklim onda kaldi
deliiiiiiiiKız nece konuşuyosun sen
Şaka makada bende de hala adet belirtisi yok :) pazar günü olmazsam gecikicem (inşallah test erken diye çıkmamıştır)tm cm..ben de turkiyede olsayidim kana baktirirdim valaha..sinir oluyom..bu hafta 1 mayis diye biletler cok ucuk ya..gelemedik..
deliiiiiiii
insallah canim..hadi bakalim ins guzel haberler aliriz ya..ama ben anlamiyorum ya baskalarde nasil erken ckiyor o ik8nci cizgi ya silik olsa bile adet gelmeden yapiyolar cikiyorŞaka makada bende de hala adet belirtisi yok :) pazar günü olmazsam gecikicem (inşallah test erken diye çıkmamıştır)
Kızlar üçümüzde halime çıkıyomuşuz ovvvvkendi kafasinca takiliyo Benin telim arada
aminnnn ins cmInsallh rabbim hrkesin gonlune goreee versin inslh
Halime hahhhaha hamile yazcaktımKızlar üçümüzde halime çıkıyomuşuz ovvvv
ayyyyy insallahhhhhhhhhhKızlar üçümüzde halime çıkıyomuşuz ovvvv
Halime hahhhaha hamile yazcaktım[/QUO
Sanki zaman geçmiyo bu döneme çok sinir oluyorum canım yainsallah canim..hadi bakalim ins guzel haberler aliriz ya..ama ben anlamiyorum ya baskalarde nasil erken ckiyor o ik8nci cizgi ya silik olsa bile adet gelmeden yapiyolar cikiyor
aynen yaSanki zaman geçmiyo bu döneme çok sinir oluyorum canım ya