Merhaba arkadaşlar aranıza beni de alırmısınız :) .tamamen Rabbimin bir mucizesini yaşıyorum doktorların söylediğine göre normal yolla gebe kalmamız imkânsızdı ve bunun üzerine 1 tüp bebek denemesi yaşadık fakat malesef olmadı...yıkıldım resmen tekrar bir daha aynı stresli yolculuğu yaşamak çok zorduama bir evlat için her zorluğa katlanılırdı elbette ve o yüzden Şubat 16 Şubat ta tüp bebek doktoruna gidip tekrar tedaviye baslayacaktım doktor özellikle adet bitiminde gelmedi söyledi ve o yüzden 16 Şubat randevu aldım fakat 14 Şubat ta adetim 2 gün gecikti ve olmaz ama imkansız ama yinede ben bir test yapim dedim işte insan istiyor ya doktorlar ne kadar imkansız desede o adet 1 saat bile gecikse acaba mı diye umutlaniyoruz işte ve idrar testi yaptım 2 çizgi gördüm :)) Allahım dedim bu mucize Rabbimin mucizesi kim ne kadar imkansız derse desin Rabbim ne derse o oluyor :)) 6+1 hamileyim çok şükür keseyi gördük yolk kesesini de gördük şimdi sıra o minik kalp atışını duymakta 3 Mart da randevu var inşallah lütfen dua edin kalp atışını da duyayim...Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin Rabbim kucagimiza almamızı da nasip etsin
Hadi bakalım az kaldı... Olur bu kes inşbvnde şahit olurumFarklı farklı doktor olmak üzere çok gittim hayatım hiç bir problem yok denk gelmiyo galiba her ay bekliyoruz rutin devam buarada bat 7 :)
Tebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Merhaba arkadaşlar aranıza beni de alırmısınız :) .tamamen Rabbimin bir mucizesini yaşıyorum doktorların söylediğine göre normal yolla gebe kalmamız imkânsızdı ve bunun üzerine 1 tüp bebek denemesi yaşadık fakat malesef olmadı...yıkıldım resmen tekrar bir daha aynı stresli yolculuğu yaşamak çok zorduama bir evlat için her zorluğa katlanılırdı elbette ve o yüzden Şubat 16 Şubat ta tüp bebek doktoruna gidip tekrar tedaviye baslayacaktım doktor özellikle adet bitiminde gelmedi söyledi ve o yüzden 16 Şubat randevu aldım fakat 14 Şubat ta adetim 2 gün gecikti ve olmaz ama imkansız ama yinede ben bir test yapim dedim işte insan istiyor ya doktorlar ne kadar imkansız desede o adet 1 saat bile gecikse acaba mı diye umutlaniyoruz işte ve idrar testi yaptım 2 çizgi gördüm :)) Allahım dedim bu mucize Rabbimin mucizesi kim ne kadar imkansız derse desin Rabbim ne derse o oluyor :)) 6+1 hamileyim çok şükür keseyi gördük yolk kesesini de gördük şimdi sıra o minik kalp atışını duymakta 3 Mart da randevu var inşallah lütfen dua edin kalp atışını da duyayim...Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin Rabbim kucagimiza almamızı da nasip etsin
Amin canım..teşekkür ediyorum..rabbim hepimizin kucağını evlatla doldursun insallah..esim yıllarca spor yaptı ve sporda bazı ilaçlar kullanıyorlar biliyorsun bu ilaçlar spermleri öldürmüş dediler birde benim tek tüpüm tıkalıymıs bu sebeple normal yolla gebe kalamazsın dediler bir çok doktora gittik ve ardından bir tüp bebek denemesi..ama dediğin gibi Allahım ol derse herşey oluyor işte bir tek ona sığınmıştım o da dualarımı boş çevirmedi..aslında burdan hepinize bir şey söylemek istiyorum ama nasıl karşılarsınız bilemiyorum..Kasımpaşa da Piyalepasa cami var onun türbesinde büyük bir ağaç var ve o ağacın gövdesinde cenin resmi var oraya gidip Allahtan istersen olur dediler bana daha önceden çocuğu olmayan bir arkadaşım söyledi ve gittim dua ettim 3 ay sonra gebe kaldım tabi orası bir vesile fakat oraya gelen her kadınla konuştum hamile kalıp sonradan şükür namazına gelenler vardı orda şuan tedavi aşamasında olan arkadaşlar çocuk isteyen arkadaşlar imkanınız varsa lutfen 3 cuma Sela vakti oraya gidin lütfenRabbim ol demıs ve olmus cnm.saglıkla gelsın ıns evladın.ne sorunu vardıda tüp oldu ?pko falan mı wardı ?
Amin canım teşekkür ediyorum hepimize inşallahTebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Bende öyleydim canım bana imkansız demelerine rağmen ufacık bir belirti ariyodum her ay ama sen Allaha güven mutlaka yakın zamanda sende hamile kalacaksın Allah duayı geri çevirmez :)Ayy kızlar bat 4 ara ara baş dönmesi yaşıyorum acabaaa :) her ay kaptırıyorum bidaha öyle düşünmücem diyorum ama yinede umut işte
Ağzını öpim seninBende öyleydim canım bana imkansız demelerine rağmen ufacık bir belirti ariyodum her ay ama sen Allaha güven mutlaka yakın zamanda sende hamile kalacaksın Allah duayı geri çevirmez :)
Insallah canım benim Istanbulda mı yasıyorsunAğzını öpim senininsanı nekadar güzel motive ediyosun canım benim inşallah Allah büyük şu günler çok heyecanlı geçmek bilmiyo inşallah bu ay banada sürpriz olur (amin)
Eger istanbulda yaşıyorsan ne kadar inanırsın bilmem canım ama ben inanarak gittiğim bir yerden bahsetmek istiyorum sana..İstanbul Kasımpaşa da Piyale paşa cami var o camiye 3 cuma üst üste Sela vakti gidip dua edip namaz kıl bahçesinde bir türbe var turbenin hemen yanında kocaman bir ağaç ve agacin govdesinde anne karnındaki cenin şekli var kendim gidip gördüm..tabi hersey aallahtan fakat oraya gidip orda dua eden kimseyi Rabbim duasını tez zamanda yapıyor dedi bana bir arkadaşım onunda yıllarca bebeği olmamış suan kızı 13 yaşında türbe aracı vesile oraya gittim Allaha orda yalvardim 3 cuma üst üste ve 3 ay sonra gebe kaldı..ben gebe kaldım ama hamile kalmadan önce çok ağladım çok ümitsizliğe katıldım fakat içten içe de her ay ümit besledim acaba bu ay hamilemiyim diye Rabbim duami kabul etti..o yüzden şimdi herkese o camiyi anlatıyorum ki gidip orda Allaha yalvarsinlar dua etsinler ve Rabbim orda yatan zatin yüzü suyu hurmetine herkesin kucagini evlatla doldursun diye..gidebilirsiniz oraya git.mhic bir şey kaybetmezsin imkanın varsa o camiye 3 cuma git tatlım ama Sela vakti ve gidince göreceksin orda herkes çocuk için dua etmeye gelmiş kimilerine hamile yada çocukları olmuş şükür namazına gelmislerInsallah canım benim Istanbulda mı yasıyorsun
Sivasta yaşıyorum canım yaEger istanbulda yaşıyorsan ne kadar inanırsın bilmem canım ama ben inanarak gittiğim bir yerden bahsetmek istiyorum sana..İstanbul Kasımpaşa da Piyale paşa cami var o camiye 3 cuma üst üste Sela vakti gidip dua edip namaz kıl bahçesinde bir türbe var turbenin hemen yanında kocaman bir ağaç ve agacin govdesinde anne karnındaki cenin şekli var kendim gidip gördüm..tabi hersey aallahtan fakat oraya gidip orda dua eden kimseyi Rabbim duasını tez zamanda yapıyor dedi bana bir arkadaşım onunda yıllarca bebeği olmamış suan kızı 13 yaşında türbe aracı vesile oraya gittim Allaha orda yalvardim 3 cuma üst üste ve 3 ay sonra gebe kaldı..ben gebe kaldım ama hamile kalmadan önce çok ağladım çok ümitsizliğe katıldım fakat içten içe de her ay ümit besledim acaba bu ay hamilemiyim diye Rabbim duami kabul etti..o yüzden şimdi herkese o camiyi anlatıyorum ki gidip orda Allaha yalvarsinlar dua etsinler ve Rabbim orda yatan zatin yüzü suyu hurmetine herkesin kucagini evlatla doldursun diye..gidebilirsiniz oraya git.mhic bir şey kaybetmezsin imkanın varsa o camiye 3 cuma git tatlım ama Sela vakti ve gidince göreceksin orda herkes çocuk için dua etmeye gelmiş kimilerine hamile yada çocukları olmuş şükür namazına gelmisler
Üzülme canım bak bir sorun da yokmuş çok şükür belki biraz psikokojiktir yani fazla kafaya takmamaya çalış inan ki olacak ama çok stres yapma stres çok önemli bir faktör çünkü. senin için dua edicem inanSivasta yaşıyorum canım yadoktor hiç bir problem yok dedi bilmiyorum denk gelmiyo galiba, test falan yapmıycam zaten gün geçerse ancak yaparım ama kırmızı kartı yiyecem yine galiba biraz gerginliğim var adet yakınken hep böyle oluyodum
Merhaba bende 2 yıl denememizin üzerine hamile kalabildim. Bende doktora gittim eşimle hiç bir sorun yok dediler bir kaç ay sonra tedaviye başladılar sonuç alınamadı denemelerimizin üzerinden 1 yıl geçtiğinde rahim filmi çektirdim meğerse tüplerim tıkalıymış onları açtılar. Bende fobi oldu artık doktor gitmedim bir daha üzerinden 7 ay geçti hamile kaldığımı öğrendim ama malesef gelişim olmadığı için düşürdüm ama hiç üzülmedim eğer kendilinden hamile kaldıysam tekrar olur dedim ve 3 ay geçti yine hamileyim. Eğer rahim filmi çektirmediysen çektir derim tüplerin tıkalıysa boşuna denemiş olabilirsinSivasta yaşıyorum canım yadoktor hiç bir problem yok dedi bilmiyorum denk gelmiyo galiba, test falan yapmıycam zaten gün geçerse ancak yaparım ama kırmızı kartı yiyecem yine galiba biraz gerginliğim var adet yakınken hep böyle oluyodum
Canım benim çok ama çok teşekkür ederim Allah o güzel gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda gider haberlerini bekliyorum buradanArkadaşlar Merhaba biraz önce kasık ağrısıyla ve büyük bir korkuyla hastaneye gittim ama Allaha şükürler o
Üzülme canım bak bir sorun da yokmuş çok şükür belki biraz psikokojiktir yani fazla kafaya takmamaya çalış inan ki olacak ama çok stres yapma stres çok önemli bir faktör çünkü. senin için dua edicem inan
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah, canım rahim filmi hiç çektirmedim bikaç kez çatlatma iğnesi falan denedim oda tutmadı bu ay akışına bıraktık adetime 3 gün kaldı hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum, acaba hamilemiyim diyorum, sonra yok yaa değilimdir diyorum kafa karışık belirtide yok ayy bilmiyorum zaman geçmiyo ya belirtilerin varmıydı canım?Merhaba bende 2 yıl denememizin üzerine hamile kalabildim. Bende doktora gittim eşimle hiç bir sorun yok dediler bir kaç ay sonra tedaviye başladılar sonuç alınamadı denemelerimizin üzerinden 1 yıl geçtiğinde rahim filmi çektirdim meğerse tüplerim tıkalıymış onları açtılar. Bende fobi oldu artık doktor gitmedim bir daha üzerinden 7 ay geçti hamile kaldığımı öğrendim ama malesef gelişim olmadığı için düşürdüm ama hiç üzülmedim eğer kendilinden hamile kaldıysam tekrar olur dedim ve 3 ay geçti yine hamileyim. Eğer rahim filmi çektirmediysen çektir derim tüplerin tıkalıysa boşuna denemiş olabilirsin
Teşekkür ederim canm amin. İnşallah sende o güzel haberi alırsın en kısa zamanda. Benim bir hafta öncesinden kasık ağrısı oldu her ikisinde de oldu o zaman hissettim ama tekrar hayal kırıklığına uğramamak için bir hafta bekledim test için. Adette yanma gibi oluyor ağrılarım ama hamilelikte batma gibiMerhaba canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah, canım rahim filmi hiç çektirmedim bikaç kez çatlatma iğnesi falan denedim oda tutmadı bu ay akışına bıraktık adetime 3 gün kaldı hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum, acaba hamilemiyim diyorum, sonra yok yaa değilimdir diyorum kafa karışık belirtide yok ayy bilmiyorum zaman geçmiyo ya belirtilerin varmıydı canım?
Amin canım inşallah seninde güzel haberlerini alırızCanım benim çok ama çok teşekkür ederim Allah o güzel gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda gider haberlerini bekliyorum buradanson 3 gün bende bakalım belki güzel bi haber veririm inşallah
Canım buarada rahim filmi nasıl çekiliyo çok agrı oluyomu? Adet olursam çektirim bu ay, herhangi bigün mü oluyo yoksa adetten şukadar sonra falan ayarlımı oluyo?Teşekkür ederim canm amin. İnşallah sende o güzel haberi alırsın en kısa zamanda. Benim bir hafta öncesinden kasık ağrısı oldu her ikisinde de oldu o zaman hissettim ama tekrar hayal kırıklığına uğramamak için bir hafta bekledim test için. Adette yanma gibi oluyor ağrılarım ama hamilelikte batma gibi
Ben rahim filmi çektirmeden çok korkmuştum ama korkulacak hiç birşey yok uyuttukları için bişey hissetmedim sonrasında da ağrım yoktu. Rahim filmi için adetten sonra gidiliyor ama doktorun varsa önce onunla görüşsen daha iyi olur. İnşallah adet olmazsın ama olursan da en azından yaptır aklında soru işareti kalmasın gerisi artık Allaha kalır.Canım buarada rahim filmi nasıl çekiliyo çok agrı oluyomu? Adet olursam çektirim bu ay, herhangi bigün mü oluyo yoksa adetten şukadar sonra falan ayarlımı oluyo?
Ayy inşallah ya inşallah olmamda gerek kalmaz valla bende korkuyorum ohoo demekki zor bişeyki narkoz veriyolar şimdiden bi tuhaf oldum :)Ben rahim filmi çektirmeden çok korkmuştum ama korkulacak hiç birşey yok uyuttukları için bişey hissetmedim sonrasında da ağrım yoktu. Rahim filmi için adetten sonra gidiliyor ama doktorun varsa önce onunla görüşsen daha iyi olur. İnşallah adet olmazsın ama olursan da en azından yaptır aklında soru işareti kalmasın gerisi artık Allaha kalır.