Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ayy inşallah ya inşallah olmamda gerek kalmaz valla bende korkuyorum ohoo demekki zor bişeyki narkoz veriyolar şimdiden bi tuhaf oldum :)
Narkoz vermediler yarım saatlik uyku zaten sonra kalkıp gidiyorsun korkulacak birşey değil Neyse sen şimdi bunu çok düşünme belki de bebiş gelecek ve gerek kalmayacak

Şimdilik çok iyiyim canım yine hayal kırıklığına uğramazsam tabi :KK66: sen nasılsın kuzum varmı bi gelişme?

Insallah ugramayiz hayal kirikligina canim benim de bata 2 gun kaldi. Ameliyat olmuştum ben biliyorsun yumurtaligimda ki kist icin 5 ay oldu daha dr 6 ay sure vermisti bu ay bende biraz umutluyum ama eger olmadiysada adetimin 2 yada 3. Gunu tekrar doktoruma gidicem o tarihlerde cagirdi tedaviye basliycam tutmadiysa kuzum. Hic bir belirtim yok bu ay sadece göğüslerimin agri ve acisi nerdeyse yumurtlama günümden beri var o zamanlar daha coktu hatta su an azaldi eger tuttuysa diyorum tek belirtim daha dollendigi gibi baslayan göğüs agrim olucak inşallah tutmustur ikimizinde canimcim. Senin tutmadiysa napicaksin gidicekmisin dra tedaviye falan basliycakmisin canim?

Insallah ugramayiz hayal kirikligina canim benim de bata 2 gun kaldi. Ameliyat olmuştum ben biliyorsun yumurtaligimda ki kist icin 5 ay oldu daha dr 6 ay sure vermisti bu ay bende biraz umutluyum ama eger olmadiysada adetimin 2 yada 3. Gunu tekrar doktoruma gidicem o tarihlerde cagirdi tedaviye basliycam tutmadiysa kuzum. Hic bir belirtim yok bu ay sadece göğüslerimin agri ve acisi nerdeyse yumurtlama günümden beri var o zamanlar daha coktu hatta su an azaldi eger tuttuysa diyorum tek belirtim daha dollendigi gibi baslayan göğüs agrim olucak inşallah tutmustur ikimizinde canimcim. Senin tutmadiysa napicaksin gidicekmisin dra tedaviye falan basliycakmisin canim?
Hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği,, ay normalde çatlar test yapardım şimdi sabretmeye çalışıyorum elim korkudan teste gidemiyo halbuki 5 tane var evde :) ayrıca 1 gün kaldı :KK17: sarı akıntım çok birde gögüsümde yeşil damar ilgimi çekti aslında ümitlendim ama yarınıda atlatabilirsem çarşamba sabah yaparım test :anneadayı::KK47: ikimizde kalmışızdır inşallah kuzum yaaa

Hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği,, ay normalde çatlar test yapardım şimdi sabretmeye çalışıyorum elim korkudan teste gidemiyo halbuki 5 tane var evde :) ayrıca 1 gün kaldı :KK17: sarı akıntım çok birde gögüsümde yeşil damar ilgimi çekti aslında ümitlendim ama yarınıda atlatabilirsem çarşamba sabah yaparım test :anneadayı::KK47: ikimizde kalmışızdır inşallah kuzum yaaa
Bu belirtiler bende de var dilerim iyi sonuçlar alırız artık..:)

İnşallah öyle olur inşallah erken diye çıkmamıştır da çok büyük sürpriz olur bana, göğüsteki yeşil damar da ilk kez oluştu daha çok ümitlendim :KK43:
benim yakın arkadaşım hamile kaldığını adetinden 1 gün önce kan testinde öğrendiğinde eve gelip idrar testi yapmış ancak sonuç negatifmiş hala düşünün!
ümidimizi kaybetmeyelim...:KK200:

benim yakın arkadaşım hamile kaldığını adetinden 1 gün önce kan testinde öğrendiğinde eve gelip idrar testi yapmış ancak sonuç negatifmiş hala düşünün!
ümidimizi kaybetmeyelim...:KK200:
Canım benim çok tatlısın ya çok teşekkür ederim desteğin için, umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur :KK68:

Canım benim çok tatlısın ya çok teşekkür ederim desteğin için, umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur :KK68:
Ne demek.. :oops:O sizin tatlılığınız:nazar:
Bizi bizden başka kim anlar..:KK43:
Amin inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız. En zor bekleyişlerden biri de bizimki gerçekten... Hepimize sabır diliyorum

Ne demek.. :oops:O sizin tatlılığınız:nazar:
Bizi bizden başka kim anlar..:KK43:
Amin inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız. En zor bekleyişlerden biri de bizimki gerçekten... Hepimize sabır diliyorum
Senin bat nezaman canım? Belirtiler devam ediyomu? Ben hala olmadım akıntı kesildi anlamıyorum noluyosa

Merhabaaaaaa :) Minik bir aradan sonra yine bu topiğe geldimm ve hayırlısı diyerek ben de yeniden anne olma isteğimi artık hem kendime hemde sizlere itiraf ediyorum.. Yaşadığım olumsuzluklardan sonra bir süre anne olma isteğimden vazgeçmiştim.. Ama zaman her şeye ilaç derler ya.. Artık kendimi iyi hissediyor ve her ne kadar biraz korksam da bu duyguyu yaşamak istiyorum.. Hayatta her şey insanlar için bunu anladım.. Ve kendime bu hayatı en iyi şekilde yaşama sözü verdim.. Yine aranızdayım.. Umarım herşeyin hayırlısı olur.. Bu arada eğer sıradan bir gecikme olmazsa BAT 13 ünde.. Bakalım bu macerada bizi neler bekliyorrrr :))

Canım nasılsın durumlar nasıl inşallah adet olmamışsındir
Canım hiçbişey anlamadım ya adetten bigün önce test negatif eyvallah dedim tamam adet olucam, bat dündü bende olmayınca bugün tekrar test yaptım yine negatif :KK43: hayır yani ne adet olacak gibi belirtim var nede hamileymiş gibi :KK43: kafa karıştı benim canım ya

X