Merhaba arkadaşlar aranıza beni de alırmısınız :) .tamamen Rabbimin bir mucizesini yaşıyorum doktorların söylediğine göre normal yolla gebe kalmamız imkânsızdı ve bunun üzerine 1 tüp bebek denemesi yaşadık fakat malesef olmadı...yıkıldım resmen tekrar bir daha aynı stresli yolculuğu yaşamak çok zordu
ama bir evlat için her zorluğa katlanılırdı elbette ve o yüzden Şubat 16 Şubat ta tüp bebek doktoruna gidip tekrar tedaviye baslayacaktım doktor özellikle adet bitiminde gelmedi söyledi ve o yüzden 16 Şubat randevu aldım fakat 14 Şubat ta adetim 2 gün gecikti ve olmaz ama imkansız ama yinede ben bir test yapim dedim işte insan istiyor ya doktorlar ne kadar imkansız desede o adet 1 saat bile gecikse acaba mı diye umutlaniyoruz işte ve idrar testi yaptım 2 çizgi gördüm :)) Allahım dedim bu mucize Rabbimin mucizesi kim ne kadar imkansız derse desin Rabbim ne derse o oluyor :)) 6+1 hamileyim çok şükür keseyi gördük yolk kesesini de gördük şimdi sıra o minik kalp atışını duymakta 3 Mart da randevu var inşallah lütfen dua edin kalp atışını da duyayim...Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin Rabbim kucagimiza almamızı da nasip etsin