- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 40
Narkoz vermediler yarım saatlik uyku zaten sonra kalkıp gidiyorsun korkulacak birşey değil Neyse sen şimdi bunu çok düşünme belki de bebiş gelecek ve gerek kalmayacakAyy inşallah ya inşallah olmamda gerek kalmaz valla bende korkuyorum ohoo demekki zor bişeyki narkoz veriyolar şimdiden bi tuhaf oldum :)
Şimdilik çok iyiyim canım yine hayal kırıklığına uğramazsam tabiCanim uzun zamandır bakamiyorum buralara etiketledigini gorunce hem şaşırdım hem sevindim nasılsın :)
Şimdilik çok iyiyim canım yine hayal kırıklığına uğramazsam tabisen nasılsın kuzum varmı bi gelişme?
Hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği,, ay normalde çatlar test yapardım şimdi sabretmeye çalışıyorum elim korkudan teste gidemiyo halbuki 5 tane var evde :) ayrıca 1 gün kaldıInsallah ugramayiz hayal kirikligina canim benim de bata 2 gun kaldi. Ameliyat olmuştum ben biliyorsun yumurtaligimda ki kist icin 5 ay oldu daha dr 6 ay sure vermisti bu ay bende biraz umutluyum ama eger olmadiysada adetimin 2 yada 3. Gunu tekrar doktoruma gidicem o tarihlerde cagirdi tedaviye basliycam tutmadiysa kuzum. Hic bir belirtim yok bu ay sadece göğüslerimin agri ve acisi nerdeyse yumurtlama günümden beri var o zamanlar daha coktu hatta su an azaldi eger tuttuysa diyorum tek belirtim daha dollendigi gibi baslayan göğüs agrim olucak inşallah tutmustur ikimizinde canimcim. Senin tutmadiysa napicaksin gidicekmisin dra tedaviye falan basliycakmisin canim?
Bu belirtiler bende de var dilerim iyi sonuçlar alırız artık..:)Hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği,, ay normalde çatlar test yapardım şimdi sabretmeye çalışıyorum elim korkudan teste gidemiyo halbuki 5 tane var evde :) ayrıca 1 gün kaldısarı akıntım çok birde gögüsümde yeşil damar ilgimi çekti aslında ümitlendim ama yarınıda atlatabilirsem çarşamba sabah yaparım test ikimizde kalmışızdır inşallah kuzum yaaa
Ben dayanamayıp test yaptım kocaman bi NEGATİFBu belirtiler bende de var dilerim iyi sonuçlar alırız artık..:)
üzülmeyin adetinizin geçmesini bekleyin henüz erken.:/Ben dayanamayıp test yaptım kocaman bi NEGATİF
İnşallah öyle olur inşallah erken diye çıkmamıştır da çok büyük sürpriz olur bana, göğüsteki yeşil damar da ilk kez oluştu daha çok ümitlendimüzülmeyin adetinizin geçmesini bekleyin henüz erken.:/
benim yakın arkadaşım hamile kaldığını adetinden 1 gün önce kan testinde öğrendiğinde eve gelip idrar testi yapmış ancak sonuç negatifmiş hala düşünün!İnşallah öyle olur inşallah erken diye çıkmamıştır da çok büyük sürpriz olur bana, göğüsteki yeşil damar da ilk kez oluştu daha çok ümitlendim
Canım benim çok tatlısın ya çok teşekkür ederim desteğin için, umarım hepimizin hakkında hayırlısı olurbenim yakın arkadaşım hamile kaldığını adetinden 1 gün önce kan testinde öğrendiğinde eve gelip idrar testi yapmış ancak sonuç negatifmiş hala düşünün!
ümidimizi kaybetmeyelim...
Ne demek..Canım benim çok tatlısın ya çok teşekkür ederim desteğin için, umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur
Senin bat nezaman canım? Belirtiler devam ediyomu? Ben hala olmadım akıntı kesildi anlamıyorum noluyosaNe demek..O sizin tatlılığınız
Bizi bizden başka kim anlar..
Amin inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız. En zor bekleyişlerden biri de bizimki gerçekten... Hepimize sabır diliyorum
Bat 5 i. Dün kesilen akıntım bugun yine damla damla olmuş açık kahve renk gibi.. Bilmiyorum yaa gerçekten endişe içinde bekliyoruz böleSenin bat nezaman canım? Belirtiler devam ediyomu? Ben hala olmadım akıntı kesildi anlamıyorum noluyosa
Beni bat bugündü olmadım hala bilmiyorum kafam çok karıştı ya bir iki gün geciklemi gelicek galiba ay inşallah güzel haberler alırız yaaBat 5 i. Dün kesilen akıntım bugun yine damla damla olmuş açık kahve renk gibi.. Bilmiyorum yaa gerçekten endişe içinde bekliyoruz böle
Canım nasılsın durumlar nasıl inşallah adet olmamışsındirBeni bat bugündü olmadım hala bilmiyorum kafam çok karıştı ya bir iki gün geciklemi gelicek galiba ay inşallah güzel haberler alırız yaa
Canım hiçbişey anlamadım ya adetten bigün önce test negatif eyvallah dedim tamam adet olucam, bat dündü bende olmayınca bugün tekrar test yaptım yine negatifCanım nasılsın durumlar nasıl inşallah adet olmamışsındir