Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Merhaba kızlar
29 yaşındayım
geçen sene bu zamanlarda 8 haftalık düşük yapmıştım
kese gelişmedi fln demişti dr.
bu yaz kısmetse tekrar denemek istiyoruz
dün akşamdan folbiol kullanmaya başladım
her akşam süt içiyorum gereksiz ilaç kullanmıyorum
beslenmeme dikkat ediyorum
maydonoz ve adaçayı kesinlikle kullanmıyorum

sizce başka yapmam gerekn bişey varmı?

Canım her sabah düzenli olarak 3-4 ceviz ye ve folbiol yerine aslında folic 1 daha iyi diyorlar.. Bilemiyorum bi farkı var mı.. Bir de çok kafana takma herşeyin hayırlısını iste.. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye gayret et.. Gerisi kendiliğinden olur..

aslında eşimde geçen sene farklı bişey içiyodun hangisi iyise onu kullan dedi dün akşam
her sabah ceviz yemiyorum ama buna özen göstereceğim
faydası nedir acaba?
hergün en az bir meyve yiyorum öğün atlamıyorum
süt içiyorum fln

yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim :)

Bence en önemli şey rahat olmak stres yapmamak bende senin gibi 8 haftalıkken düşük yaptım 3. adet olmadan hamile kaldım. Ben hep demek hamile kalabiliyorum o zaman devamı da gelecek gözüyle baktım.

Bence en önemli şey rahat olmak stres yapmamak bende senin gibi 8 haftalıkken düşük yaptım 3. adet olmadan hamile kaldım. Ben hep demek hamile kalabiliyorum o zaman devamı da gelecek gözüyle baktım.

İnan bende demekki tedavisi hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum suan
Düşükten sonra cesaret edemedim ben biraz beklemek istedim açıkçası
Kafam suan biraz daha rahat gibi iyi düşünmeye çalışıyorum insallah kötü şeyler aklıma gelmez :)
Bu arada tebrik ederim Allah sağ salim kucağınıza sayı nasip etsin

Canım ceviz metabolizmayı düzenlediği için vücuda çok gerekli diye duymuştum.. Vitaminleri vücuda alarak ilk gebelik zamanlarından itibaren bebeğimizi de alıştırmalıyız.. Folik asit gibi düşün.. Ben avokado yiyorum folik asit deposu o da.. 2 yada 3 günde 1 sabah kahvaltısında.. Dengeli beslenmek ve rahat olmak çok önemli.. En hayırlı zamandabebeğin seninle olacak.. Bu zamana kadar da kendine iyi bakan bir anne adayı olman seni mutlu edecektir :)

Amin insallah
Öyle güzel yazıyorsun ki içim açılıyor gerçekten
Ben şimdiden vitaminleri doğal yol ile vücudumda depoliyim ki önce bana faydası olsun sonrada Allah kısmet ederse bebeğime olsun :)

Teşekkür ederim canm inş. Sende en kısa zamanda güzel haberi alırsın.

İnşallahhh kuzum inşallah benimde dualarım seninle canım benim inşallah güzel haberi alıcaz inanıyorum ben

tatlımmmm nerelerdesinnn ne durumdasınnn bi ses ver bakimm bana merak ediyorummm
benim bugün transferden sonra 9. günüm cnm 6. günde ve bugün 9. günde idrar testi yaptım ikisindede silik 2. çizgiyi gördüm ama kan testi yaptırmadım henüz erken diye cnm. sende durumlar nasıl çok merak ediyorumm

Kuzucuumm ben buralardayım başka topikte takılıyorum burda ses yok sen nerelerdesin herkes kayboldu zaten, canım bende hala tık yok bu ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı ayrıca bat bugün en geç yarın olur bazen bir iki gün geçip kandırıyo bende inanamıyorum artık ayy inşallah o silik çizgin gün geçtikçe koyulaşır inşallah seni yanıltmaz tatlım ya hakkında hayırlısı olsun inşallah keşke biraz geç yapsaydın çok erken değilmi sabırsız

Pembepanterr evet cicida falan bebişlerini aldılar kucaklarına unuttular burayı hehe ama minnoş bebişlerle uğraşmaktan buraya vakit kalmıyodur onlarda haklılar :)
rahim filminin temiz çıkmasına çok sevindim cnm ondan sonrada çok hamile kalan oluyor inşallah kalmışsındır kuzumm bu ay olmasada önümüzdeki ay kalırsın inşallah dualarım seninle bitanemm

inşallah canım ya evet erken yaptığımın farkındayım ama tam 6. günü ben markete gitmiştim merdivenlerinde ayağım kayıp düştüm o korkuyla dualar ederek eve geldim hemen test yaptım ve silik çizgiyi gördümm
bu sabahda dayanamayıp yine yaptım yine biraz daha koyu sekilde cizgiyi görebildim. doktorumun test tarihi için verdiği gün 2 mayıs ama 16. gün oluyor bence çok geç ben bu perşembe yada cuma yaptırmayı düşünüyorum 12. yada 13. günde cnm. inşallah saglıklı bir hamileliktir ve bebişim bana sıkı sıkı tutunur dua et benim için olur mu

Kuzum dualarım seninle inşallah bi sıkıntı olmadan kucağına alırsın bebeğini hatta içimden bir ses kızın olur diyo Allah büyük vardır o silik çizgide de bi hayır, bak benim bat dündü bugün test yaptım kocaman tek çizgiyi gördüm olmayınca olmuyo işte yapacak bişey yok hayırlısı böyle demekki

Amin canim benim insallah kiz erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun..
Tatlim ümidini yitirme lütfen herseyin bir çaresi var artik kuzum biraz daha denersin olmazsa sende benim gibi tüp bebek yaparsın nolcak yani bizimde kaderimiz boyleymis kuzum ne yapip edip alicaz o bebisleri kucagimiza inşallah ♡

Hayırlısı olsun canım kan testi yaptırıp kesin emin olunca haber ver olurmu benim an itibariyle kırmızılar gelmiş bulunuyor 2.gün doktoruma gidip klomene devam bakalım Allah büyük vardır Rabbimin bir bildiği

7 ocakta düşük yapmıştım . 3 aylık korunma vermisti doktor ve bu ay tekrar bebiş hayalindeyiz . İnsallah rabbim herkese bebisini nasip eder .

kızlarr bende aranıza yeni geldim 3 düşük yaptım ve çok acil bir soru aranızda claxene kullanan var mı ?

Dün doktor yatırarak vurdu ve karnım mosmor oldu sisti yumurta gbi oldu agriyo çok sorun olur mu kendi doktorum sorun olma dedi ama
Olmaz bisey cnm morartan bi igne malesef ben baya kullandim 30 tane civari ve göbeğimde ki morluklar daha yeni gecmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…