Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Merhaba arkadaşlar 5 yıl sonra yine buradayım 5 yaşında bir kızım var. İlk hamileliğim çok zor geçti. Mide bulantilari ameliyatlar falan.Korkudan ikincisini istemeye korktum. Ama kızım artık "yalniz olmak istemiyorum anne"diyor bu arada birde erken dogdu Anlayacağınız çok korkularım var.Niyetine girdik. Rabbim sağlıkla kızıma bir kardes nasip eder inşallah. Bende buralardayım artık. Tanışmak isteyen olursa.inşallah güzel Haberlerimi çok geç olmadan verebilirim

Kızz.. nefess :)
Sağol cnm iyiyim yuvarlanıyoruz işte sen nasılsn bulantın varmı

Çok sevdiğim bir isim, sağlıkla gelsin inş Nefes bebek.
İyiyim tatlım, ben de mide bulantısı filan olmadı hiç. En azından şimdiye kadar. Sadece ufak lekelenmeler oluyor bazen, o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Bazen korkuyorum. Öyle işte inş hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.

Ben de gebelik planladığımdan beri tüm şartlar aleyhime işliyo. Doktoruma gebe kalmak istediğimi söylediğimde tsh , prolaktin seviyelerime baktı herşeyim normal. Folik aside de başladım. Fakat bu esnada adet düzenim de saçmalamaya başladığı için yumurtlamamı takip edemiyorum. 28 günde bir adet olurken beklemediğim şekilde 23. Günde oldum geçen ay. 15 yıldır adet görüyorum, bu kadar erken olmam görülmüş şey değil Normalde 2 3 gün geç olurum ama erken gelmez. Eh ben nasıl yumurtlama takibi yapabilirim ki :/ Şimdi de 20. Günüm fakat regl öncesi gibi kahverengi bir akıntım var.. Ovülasyon testlerinden sonuç alamıyorum, her seferinde daha açık renk çıkıyor çizgi.(kullandığım testte sonuç çizgisinin ana çizgiden daha koyu ya da aynı renk çıkması gerekliymiş) 28 günde bir adet gören biri olarak 20. Günümde lekelenme olunca acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum ama aynı zamanda regl öncesi gibi hafif kasık ağrım ve bel ağrım olunca umudum azalıyor. Daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden geçen ay erken gelen adetimden şüphelenip bugün test yaptım negatif çıktı. Tabi henüz yerleşme söz konusuysa negatif olması normal. Bi haller oluyor ama hayırlısı. Bu kadar endişeye paniğe bari iyi haller olsun , tüm anne adaylarının pozitif enerjisinden biz de faydalanalım :)

Canım stres yapma benimde öyle olmuştu.Bebek düşünüp korunmaya bıraktığım ay adet düzenim saçmalamaya başlamıştı Ve araştırmalarım sonucu rahimin kendini hamilelik için hazırladığını öğrendim.Ve nitekimde öyle oldu....Sende umarım en kısa zaman güzel haberler alırsın...

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . İmzanından gördüğüm kadarıyla sizin de bebeğinizi kucağınıza almanıza az kalmış , hayırlısıyla kavuşmanız dileğiyle :)

Bugün de pembe bir lekelenme yaşadım. Ama adet gecikmesi yaşayana kadar zor olsa da buradaki bayanların tecrübelerine dayanarak test yapmamaya karar verdim :)

Fatoşşş senn baya az kalmş normal mi düşünüyosunn

Canimmm naber nasilsin buralrda yim bir ara uyeligimi felan iptal ettimm simdide sipamla mide bulantilarini asmaya calisyoruz teyzesii :)
Tutturdun öylemi ooo süper çok sevindim canım sağlıkla al kucağına, nekadarlık şuan? Cinsiyet bellimi? Doğal yollamı tedaviylemi hamile kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…