- 25 Ağustos 2015
- 43
- 94
- 3
- 38
Gözün aydın canımm inş sağlıkla kucağınada alırsın bizlerede dua et o kadar istiyorumki ama buayda yok sandımca
Cnm tebrik ederim tez vakit tüm isteyenlere inş hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri
Kızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
gözün aydın canım çook sevindim ya ne güzel allah bizlerede nasip etsin inşallahh sende hayırlısıyla al kucaına inşallah
Tebrikleeeerrrr bir annecik dahaaaaaTeşekkür ederim canım inşallah Rabbim hayırlısı ile sanada isteyen herkese de nasip etsin. Bir kaç sayfa önce bende yazmistim ümitsizim diye. Ama ümidimizi kaybetmememiz gerekiyormuş:) dualarım hamilelerin sağlıklı bir şekilde bebişi kucağına alması , hamile kalmak isteyenlerin de Rabbim kısa zamanda gönlüne göre vermesi yönünde.
Saddeeemm hamilesiiiinnnn!!!ç heeee hayatım yaaa bi gittin pir gittin inşlh bizimde olcak bebeişimiz bak gör
merhaba öncelikle inşAllah hamilesindir canım.gecikmen olduysa bir test yapman iyi olur.ama ben gecikmem olduğu halde test yapmamıştım negatifi görüp üzülmemek için.önceki tecrübemde erkenden yapıp moral bozukluğu yaşıyordum çünkü.sayfada daha tecrübeli arkadaşlar var hamile olup testte Çıkmayan geç Döllenme olan gibi üzülmem dersen hemen yap ama kafana takacaksan biraz daha bekle gelmezse yaparsın.Merabalar bir sorum olucak reglim 1 gün gecikti ve hiç belirti yok karnm falan agırmıyo sadece gögüslerim cok acıyor sağ tarafımda batma var cevaplarsanz sevinirm
O zaman bekle canım birkaç gün dahaAy inşallah test yapmak istemiyorumya hayal kırklıgı yaşıyorum
Tebrikleeeerrrr bir annecik dahaaaaa
Gozun aydin saglikla al kucagina insssgaliba öyle canım dr gitmedim henüz dr gidip kesinleştirip size dicektim ama dikattinden kaçmamışhenüz adt geçikmem olmadı dr gidince yazıcam size tekrardan rabbım isteyeen herkese nasıp etsın çok ama çok farklı bı duygu
Yok Cnm onun için çok erken 36. Haftasında olan arkadaşım var ondan bile süt gelmiyor dahaSizden birsey rica edecegim yeni hamileler gogsunuzu sikinca sut gibi bor sivi geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?