• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Gözün aydın canımm inş sağlıkla kucağınada alırsın bizlerede dua et o kadar istiyorumki ama buayda yok sandımca :KK43:

Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim hayırlısı ile sanada isteyen herkese de nasip etsin. Bir kaç sayfa önce bende yazmistim ümitsizim diye. Ama ümidimizi kaybetmememiz gerekiyormuş:) dualarım hamilelerin sağlıklı bir şekilde bebişi kucağına alması , hamile kalmak isteyenlerin de Rabbim kısa zamanda gönlüne göre vermesi yönünde. :KK200::nazar::nazar:

Kızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

gözün aydın canım çook sevindim ya ne güzel allah bizlerede nasip etsin inşallahh sende hayırlısıyla al kucaına inşallah

Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim hayırlısı ile sanada isteyen herkese de nasip etsin. Bir kaç sayfa önce bende yazmistim ümitsizim diye. Ama ümidimizi kaybetmememiz gerekiyormuş:) dualarım hamilelerin sağlıklı bir şekilde bebişi kucağına alması , hamile kalmak isteyenlerin de Rabbim kısa zamanda gönlüne göre vermesi yönünde. :KK200::nazar::nazar:
Tebrikleeeerrrr bir annecik dahaaaaa:anneadayı:

Merabalar bir sorum olucak reglim 1 gün gecikti ve hiç belirti yok karnm falan agırmıyo sadece gögüslerim cok acıyor sağ tarafımda batma var cevaplarsanz sevinirm

Bebişler
Merabalar bir sorum olucak reglim 1 gün gecikti ve hiç belirti yok karnm falan agırmıyo sadece gögüslerim cok acıyor sağ tarafımda batma var cevaplarsanz sevinirm
merhaba öncelikle inşAllah hamilesindir canım.gecikmen olduysa bir test yapman iyi olur.ama ben gecikmem olduğu halde test yapmamıştım negatifi görüp üzülmemek için.önceki tecrübemde erkenden yapıp moral bozukluğu yaşıyordum çünkü.sayfada daha tecrübeli arkadaşlar var hamile olup testte Çıkmayan geç Döllenme olan gibi üzülmem dersen hemen yap ama kafana takacaksan biraz daha bekle gelmezse yaparsın.

Gözün aydın canım kucagına almyı nasp etsin inş allah bizlerde versn tüm olmayanlara versin inşallah

galiba öyle canım dr gitmedim henüz dr gidip kesinleştirip size dicektim ama dikattinden kaçmamış :KK76: henüz adt geçikmem olmadı dr gidince yazıcam size tekrardan rabbım isteyeen herkese nasıp etsın çok ama çok farklı bı duygu

galiba öyle canım dr gitmedim henüz dr gidip kesinleştirip size dicektim ama dikattinden kaçmamış :KK76: henüz adt geçikmem olmadı dr gidince yazıcam size tekrardan rabbım isteyeen herkese nasıp etsın çok ama çok farklı bı duygu
Gozun aydin saglikla al kucagina insss

Iyi geceler hanimlar.Hamilelik belirtileriniz nelerdi benim bu ay 4 gün gecikti. Bugün çok su icmedigim halde çok idrara çıktım. Bi kac kez sanki tansiyonum duser gibi oldum gozlerim karardi.Belirtilerinizi paylasirsaniz sevinirim teşekkür ederim

Back