- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
İnşallah kuzum bizde sevinicez bigün Allah'ın izniyleç heeee hayatım yaaa bi gittin pir gittin inşlh bizimde olcak bebeişimiz bak gör
Bencede bekle zor ama bekle bencepuuf tm yaa ümitlendirmıorum kendimi sonra daha çok üzülüyorum ben en iyisi haftasonunu geçiriyim belki adet olurum olmazsam pazartesi hemen test yaparım olursam da ilk tedavim başlıycak bakalım
hım geç yumurtladım canım da ondan çıkmaz galiba pazartesi yapıcam inşallah hamileyimdir salı da evlilik yıldönümümüzz güzel haberi weririm inşallahhh
geç yumurtladıysan çıkma ihtimali çok düşük canım, yumurtlama sonrası 12. günde kanda çıkıyor.
benimde bir hafta var ben evde yapılan testlerden yaptım negatif çıktı ama erken biliorum o yüzden üzülmedim herşeyin hayırlısı ama bence pazartesiyi bekle derim kan içindeKizlar regliye 1 hafta kaldi sol kasigima bicak saplaniyo sanki kan tesyi yaptrsam cikar mi olup olmadigi bekliyodum biliyosunuz
sağol canım o zaman mecbur pazartesiyi bekliyem acaba evde yapsam idrarda çıkarmı ki ya yoksa kan mı versem
önce kana sonra idrara geçtiği için tavsiye edilen idrar testinin bat tarihinden önce yapılmaması. hepimiz dayanamayıp yapıyoruz gerçi :)
Merhaba canım .oncelikle bebis bekleyenlerk tebrik eder darısı isteyen herkesin basina inşallah. O ordulu gelin inşallah tez zamanda tekrardan bebeğine kavusursun.bende geçen ay catlatma ignesk vuruldum ama adet oldum tutmadi. Bu ayda 4 gun geciktim test falan yapmadim belirti de yok zaten yine düzensiz adetlere devam sanırımSlm kızlar uzun zamandır yoktum şöyle bi göz attım yazışmalarınıza sevindim üzüldüm karıştım biraz 1.)cicida kuzumm hamileymişin okuyunca aşırı sevindim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım,, 2.) O ordulu gelin canım düşük yapmışın sanırım sanada çok üzüldüm canını sıkma olurmu Rabbimin vardır bi bildiği yeniden denersiniz daha çok yol var önünüzde 3.) Fatos3458 canım oğluşun olucağını öğrendim çok sevindim aslan gibi bi delikanlı olur inşallahhh toprağım :) 4.) @61sadem triplerde :) ben olmazsam etiketlenmezsin tabi 5.) Livza59 haber yok sessizlerde :) 6.) @Frdaa tamamen kayıp :) beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam bebiş mebiş hiç bi iş yok anam yok :)
OOOO İLK HAYIRLI OLSUN BENDEN GELSİNNNNNNNNNNNNKızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Çok teşekkür ederim bir düşük yaşadım şimdi her şey yolunda gitsin diye duadan başka bir şey gelmiyor elimden:)OOOO İLK HAYIRLI OLSUN BENDEN GELSİNNNNNNNNNNNN
Gözün aydın canımm inş sağlıkla kucağınada alırsın bizlerede dua et o kadar istiyorumki ama buayda yok sandımcaKızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
bence kan ver hiç idrarla uğraşmaa yarın sabah hemen git ver hatta benim arkadaş acilde vermiş akşam hemen çıkıo diye ölede yapabilirsinBgn bes gun gecti hala birsey yok test yapsam mi acebe
allahım korusun hep seninle olsun inşallahhhhÇok teşekkür ederim bir düşük yaşadım şimdi her şey yolunda gitsin diye duadan başka bir şey gelmiyor elimden:)
Ya once yarn bir test alip yapayim diyorum sonra kan veririmbence kan ver hiç idrarla uğraşmaa yarın sabah hemen git ver hatta benim arkadaş acilde vermiş akşam hemen çıkıo diye ölede yapabilirsin
Cnm tebrik ederim tez vakit tüm isteyenlere inş hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bebişleriKızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?