• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kizlar regliye 1 hafta kaldi sol kasigima bicak saplaniyo sanki kan tesyi yaptrsam cikar mi olup olmadigi bekliyodum biliyosunuz

hım geç yumurtladım canım da ondan çıkmaz galiba pazartesi yapıcam inşallah hamileyimdir salı da evlilik yıldönümümüzz güzel haberi weririm inşallahhh

geç yumurtladıysan çıkma ihtimali çok düşük canım, yumurtlama sonrası 12. günde kanda çıkıyor.

Kizlar regliye 1 hafta kaldi sol kasigima bicak saplaniyo sanki kan tesyi yaptrsam cikar mi olup olmadigi bekliyodum biliyosunuz
benimde bir hafta var ben evde yapılan testlerden yaptım negatif çıktı ama erken biliorum o yüzden üzülmedim herşeyin hayırlısı ama bence pazartesiyi bekle derim kan içinde

sağol canım o zaman mecbur pazartesiyi bekliyem acaba evde yapsam idrarda çıkarmı ki ya yoksa kan mı versem

önce kana sonra idrara geçtiği için tavsiye edilen idrar testinin bat tarihinden önce yapılmaması. hepimiz dayanamayıp yapıyoruz gerçi :)

Slm kızlar uzun zamandır yoktum şöyle bi göz attım yazışmalarınıza sevindim üzüldüm karıştım biraz 1.) cicida cicida kuzumm hamileymişin okuyunca aşırı sevindim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım,, 2.) O ordulu gelin canım düşük yapmışın sanırım sanada çok üzüldüm canını sıkma olurmu Rabbimin vardır bi bildiği yeniden denersiniz daha çok yol var önünüzde :KK43: 3.) Fatos3458 Fatos3458 canım oğluşun olucağını öğrendim çok sevindim aslan gibi bi delikanlı olur inşallahhh toprağım :) 4.) @61sadem triplerde :) ben olmazsam etiketlenmezsin tabi :p 5.) Livza59 Livza59 haber yok sessizlerde :) 6.) @Frdaa tamamen kayıp :) beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam bebiş mebiş hiç bi iş yok anam yok :)
Merhaba canım .oncelikle bebis bekleyenlerk tebrik eder darısı isteyen herkesin basina inşallah. O ordulu gelin inşallah tez zamanda tekrardan bebeğine kavusursun.bende geçen ay catlatma ignesk vuruldum ama adet oldum tutmadi. Bu ayda 4 gun geciktim test falan yapmadim belirti de yok zaten yine düzensiz adetlere devam sanırım

Kızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Kızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
OOOO İLK HAYIRLI OLSUN BENDEN GELSİNNNNNNNNNNNN :KK9:

Gözün aydın canımm inş sağlıkla kucağınada alırsın bizlerede dua et o kadar istiyorumki ama buayda yok sandımca :(

Cnm tebrik ederim tez vakit tüm isteyenlere inş hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri

Back