• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kızlar aranızda 1 sene dolmasına rağmen bebeği olmayanlar doktora gittimi ne gibi tedavi uyguluyo doktor çok merak ediyorum benim şimdi adetim gelirse doktor ara dedi bitince rahim filmi çekcek neler yapıcak başka sizler hangi tedaviyi görüyosunuz söyler misiniz

Slm kızlar uzun zamandır yoktum şöyle bi göz attım yazışmalarınıza sevindim üzüldüm karıştım biraz 1.) cicida cicida kuzumm hamileymişin okuyunca aşırı sevindim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım,, 2.) @ordulu gelin canım düşük yapmışın sanırım sanada çok üzüldüm canını sıkma olurmu Rabbimin vardır bi bildiği yeniden denersiniz daha çok yol var önünüzde :KK43: 3.) @Fatos3458 canım oğluşun olucağını öğrendim çok sevindim aslan gibi bi delikanlı olur inşallahhh toprağım :) 4.) @61sadem triplerde :) ben olmazsam etiketlenmezsin tabi :p 5.) Livza59 Livza59 haber yok sessizlerde :) 6.) Z zulamm tamamen kayıp :) beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam bebiş mebiş hiç bi iş yok anam yok :)
Kuzum Naber aynen bir gittim tam gittim daha bugün girdim yazını gördüm canım benim bnm henüz birseyi nekliyorum:( 4gun var batima dua et ne olursun bana sen ne yaptın durumların nasıl

galiba öyle canım dr gitmedim henüz dr gidip kesinleştirip size dicektim ama dikattinden kaçmamış :KK76: henüz adt geçikmem olmadı dr gidince yazıcam size tekrardan rabbım isteyeen herkese nasıp etsın çok ama çok farklı bı duygu

Tebrik ederim:) Allah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :anneadayı::KK200::nazar:

yazdıklarının hepsini yaşadım canım. bugün adetimin 5. günü olması gerekiyordu. test yaptım evde silik çizgi göründü. yarın tahlile gideceğim.
Hayırlı haberlerin olsun canım. Bende bu sabah yaptım 4:gün gecti adetim ama tek çizgi. Bugün biraz yürüdüm sağ kasigin da bi sanci dinlenmeyince gecmedi ya adet olcam yada kiste cevircek heraldd

3 aydir beynim yoruldu Allah yillardr ugrasanlara sabir versin varmi oldumu aman suram acidi hamilelik belirtisimi hemen internete sarilmalar onun yorumunu okuyup umitlenip birinin aaaa hayir ole olmaz diyince moral bozup aglamalar varsa vardr yoksa yokdur diyememek tevekkul edememek sorunum esime bile kafayi yedirttim adam bile hapsursam ayyy belirtimi dicek kivama geldi herseyi psikolojik yapioruz butun belirtileri okuyup vucudumda ariyorum ve bi bakiorumm aaaa var ama sonuc regl olmakla bitiyor yavas yavas tirlattigimi hissediyorum :) en iyisi benim icin buralara girmemem ama dayanamiorum umut iste Allah im isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahh cok bunaldim az icimi bosaltim dedim :(

3 aydir beynim yoruldu Allah yillardr ugrasanlara sabir versin varmi oldumu aman suram acidi hamilelik belirtisimi hemen internete sarilmalar onun yorumunu okuyup umitlenip birinin aaaa hayir ole olmaz diyince moral bozup aglamalar varsa vardr yoksa yokdur diyememek tevekkul edememek sorunum esime bile kafayi yedirttim adam bile hapsursam ayyy belirtimi dicek kivama geldi herseyi psikolojik yapioruz butun belirtileri okuyup vucudumda ariyorum ve bi bakiorumm aaaa var ama sonuc regl olmakla bitiyor yavas yavas tirlattigimi hissediyorum :) en iyisi benim icin buralara girmemem ama dayanamiorum umut iste Allah im isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahh cok bunaldim az icimi bosaltim dedim :KK43:

of canım bnde fena sarmıştım bi ara devamlı burda araştırmalar vs vs dediğin gibi eşimin bile canını sıkıyodum onu bile strese sokuyodum en sonunda karar verdim girmicem buraya die çıktım sonra aylarca girmedim kafama takmamaya cok araştırmamaya basladım gercekten öle daha ii oluyo çok kurcalamıcaksın şimdi tedaviye baslıycağım için tekrar geldim

Merhaba ben de aranıza geldim. ben de 3 haftadır deniyorum. Haftaya da regli haftam oluyo. ama ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı. bu arada bat ne demek..

3 aydir beynim yoruldu Allah yillardr ugrasanlara sabir versin varmi oldumu aman suram acidi hamilelik belirtisimi hemen internete sarilmalar onun yorumunu okuyup umitlenip birinin aaaa hayir ole olmaz diyince moral bozup aglamalar varsa vardr yoksa yokdur diyememek tevekkul edememek sorunum esime bile kafayi yedirttim adam bile hapsursam ayyy belirtimi dicek kivama geldi herseyi psikolojik yapioruz butun belirtileri okuyup vucudumda ariyorum ve bi bakiorumm aaaa var ama sonuc regl olmakla bitiyor yavas yavas tirlattigimi hissediyorum :) en iyisi benim icin buralara girmemem ama dayanamiorum umut iste Allah im isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahh cok bunaldim az icimi bosaltim dedim :KK43:

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki bir düşük yaşamış biri olarak. Ben de senin gibi çok kafana taktım bu ay Rabbime sığındım ona teslim oldum hatta adet olacağımı sandım bu ay da olmadı dedim umudu kestim Rabbim nasip etti. Çok üzerine düşmemek lazım sanırım. Allah herşeyin hayırlısı versin. Hayırlı bebekler nasip etsin inşallah dualarımdasın❤

Merhaba ben de aranıza geldim. ben de 3 haftadır deniyorum. Haftaya da regli haftam oluyo. ama ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı. bu arada bat ne demek..

Hoşgeldin öyleyse:) idrar testi için erken bence umudunu kaybetme.. bat = beklenen adet tarihi

Back