- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
- 33
hiç olurmuydu peki böyle Allahalah yaa 6 gün baya zaman ayy inşallah testler yanılıodr kan yaptırmayı düşünmedinmi6 GUN GECTI EVET IDRAR YAPTIM CNM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç olurmuydu peki böyle Allahalah yaa 6 gün baya zaman ayy inşallah testler yanılıodr kan yaptırmayı düşünmedinmi6 GUN GECTI EVET IDRAR YAPTIM CNM
Yolculuga cikicam artik isatnbulda yaptiririmhiç olurmuydu peki böyle Allahalah yaa 6 gün baya zaman ayy inşallah testler yanılıodr kan yaptırmayı düşünmedinmi
Hepimizin hakkında hayırlısıYolculuga cikicam artik isatnbulda yaptiririm
Aynen cnm allah buyukHepimizin hakkında hayırlısı
Kuzum Naber aynen bir gittim tam gittim daha bugün girdim yazını gördüm canım benim bnm henüz birseyi nekliyorum 4gun var batima dua et ne olursun bana sen ne yaptın durumların nasılSlm kızlar uzun zamandır yoktum şöyle bi göz attım yazışmalarınıza sevindim üzüldüm karıştım biraz 1.) cicida kuzumm hamileymişin okuyunca aşırı sevindim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım,, 2.) @ordulu gelin canım düşük yapmışın sanırım sanada çok üzüldüm canını sıkma olurmu Rabbimin vardır bi bildiği yeniden denersiniz daha çok yol var önünüzde 3.) @Fatos3458 canım oğluşun olucağını öğrendim çok sevindim aslan gibi bi delikanlı olur inşallahhh toprağım :) 4.) @61sadem triplerde :) ben olmazsam etiketlenmezsin tabi 5.) Livza59 haber yok sessizlerde :) 6.) Z zulamm tamamen kayıp :) beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam bebiş mebiş hiç bi iş yok anam yok :)
galiba öyle canım dr gitmedim henüz dr gidip kesinleştirip size dicektim ama dikattinden kaçmamış henüz adt geçikmem olmadı dr gidince yazıcam size tekrardan rabbım isteyeen herkese nasıp etsın çok ama çok farklı bı duygu
tebrikler canım, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı dilerim
Hayırlı haberlerin olsun canım. Bende bu sabah yaptım 4:gün gecti adetim ama tek çizgi. Bugün biraz yürüdüm sağ kasigin da bi sanci dinlenmeyince gecmedi ya adet olcam yada kiste cevircek heralddyazdıklarının hepsini yaşadım canım. bugün adetimin 5. günü olması gerekiyordu. test yaptım evde silik çizgi göründü. yarın tahlile gideceğim.
Darısı başımıza Tebrikler Allah sağ salim kavustursun bebegine inşallahTeşekkür ederim:) inşallah Rabbiminde izni ile
Darısı başımıza Tebrikler Allah sağ salim kavustursun bebegine inşallah
3 aydir beynim yoruldu Allah yillardr ugrasanlara sabir versin varmi oldumu aman suram acidi hamilelik belirtisimi hemen internete sarilmalar onun yorumunu okuyup umitlenip birinin aaaa hayir ole olmaz diyince moral bozup aglamalar varsa vardr yoksa yokdur diyememek tevekkul edememek sorunum esime bile kafayi yedirttim adam bile hapsursam ayyy belirtimi dicek kivama geldi herseyi psikolojik yapioruz butun belirtileri okuyup vucudumda ariyorum ve bi bakiorumm aaaa var ama sonuc regl olmakla bitiyor yavas yavas tirlattigimi hissediyorum :) en iyisi benim icin buralara girmemem ama dayanamiorum umut iste Allah im isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahh cok bunaldim az icimi bosaltim dedim
3 aydir beynim yoruldu Allah yillardr ugrasanlara sabir versin varmi oldumu aman suram acidi hamilelik belirtisimi hemen internete sarilmalar onun yorumunu okuyup umitlenip birinin aaaa hayir ole olmaz diyince moral bozup aglamalar varsa vardr yoksa yokdur diyememek tevekkul edememek sorunum esime bile kafayi yedirttim adam bile hapsursam ayyy belirtimi dicek kivama geldi herseyi psikolojik yapioruz butun belirtileri okuyup vucudumda ariyorum ve bi bakiorumm aaaa var ama sonuc regl olmakla bitiyor yavas yavas tirlattigimi hissediyorum :) en iyisi benim icin buralara girmemem ama dayanamiorum umut iste Allah im isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahh cok bunaldim az icimi bosaltim dedim
Merhaba ben de aranıza geldim. ben de 3 haftadır deniyorum. Haftaya da regli haftam oluyo. ama ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı. bu arada bat ne demek..
Hoş bulduk canım. ağzımın payını aldım zaten en iyisi bat'ı beklemekmiş. gecikince test yapmak daha mantıklı...Hoşgeldin öyleyse:) idrar testi için erken bence umudunu kaybetme.. bat = beklenen adet tarihi
Illa bat i beklemek zornda mym kan testnde cikmaz mi