Evet oyle yapicm
hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyle yapicm
ben o testlerden çok soğudum o yüzden bat gününe kadar beklemeni tavsiye ederim.
Yaa şunu öğrenmenin erken yolu olsa yaaa oofff offf bir hafta var merakdan ölecemm heray aynı dert
Adet oldum canım.seni tebrik ederim. Sag selamet kucağina al inşallah.
@Fatos3458
Insallh cnm cok zor valla allh isteyen herkese nasip etsinhadi bakalım inşallah gönlüne göre olur
Ah canım,söylemeye utanıyorum.yanlıs testi yapmışım.ovulasyon testini yapmışım.o da nedense çift çizgi çıktı. Adet oldum bugün konuşmayalım boşvercanım sen hamile değil miydin çift çizgi silikte olsa çıkmışdı üstüne falan görüyo olmayasın bide kan ver ihmal etme
bende soğudum canım hatta bıktım usandım devamlı tek çizgiyi görmekten nolur artık hayırlısıyla bende göreyim o çift çizgiyi yaaa pazartesi sabahtan test yapıcam 2 gün geçmiş olur adetimden o zaman belli olur heralde
Ah canım,söylemeye utanıyorum.yanlıs testi yapmışım.ovulasyon testini yapmışım.o da nedense çift çizgi çıktı. Adet oldum bugün konuşmayalım boşver
evet pazartesi sabahı belli olur diye tahmin ediyorum. o zamana kadar iyi beslen, müzik dinle, dinlen
Insallh cnm cok zor valla allh isteyen herkese nasip etsin
yaa sen denesene bi testoof aynen y duramıyorum yerimde adetime de 3 gün var daha hemen yapsam da belli olsa ooof oooff
yaa sen denesene bi test
ben olsam yapardım ama üzüleceksen yapma çünkü geç döllenmede çıkmazmışya etkilenmiceksen yapacaba şimdi alsan da yarın sabah erkenden yapsam mı ki yaaa 2 gün kalmış olur adetime olsa çıkar heralde dimi ama benim yumurtlama geç oldu çıkar mı yinede
Bence bekleacaba şimdi alsan da yarın sabah erkenden yapsam mı ki yaaa 2 gün kalmış olur adetime olsa çıkar heralde dimi ama benim yumurtlama geç oldu çıkar mı yinede
tamam kuzum hayırlısı olsun üzülmeee
Bence bekle
ben olsam yapardım ama üzüleceksen yapma çünkü geç döllenmede çıkmazmışya etkilenmiceksen yap
ç heeee hayatım yaaa bi gittin pir gittin inşlh bizimde olcak bebeişimiz bak görSlm kızlar uzun zamandır yoktum şöyle bi göz attım yazışmalarınıza sevindim üzüldüm karıştım biraz 1.) cicida kuzumm hamileymişin okuyunca aşırı sevindim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım,, 2.) @ordulu gelin canım düşük yapmışın sanırım sanada çok üzüldüm canını sıkma olurmu Rabbimin vardır bi bildiği yeniden denersiniz daha çok yol var önünüzde 3.) @Fatos3458 canım oğluşun olucağını öğrendim çok sevindim aslan gibi bi delikanlı olur inşallahhh toprağım :) 4.) Mavipelican triplerde :) ben olmazsam etiketlenmezsin tabi 5.) @gurbetgelini59 haber yok sessizlerde :) 6.) @Frdaa tamamen kayıp :) beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam bebiş mebiş hiç bi iş yok anam yok :)
Canım zaman aşımına uğradım :)