• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

bebislerr napysnuz bakalm.. ya kizlar iliskiden snra baya kasik agrim falan olmustu hafif bas donmesi sk idrara ckma gbi belrtiler vardi snra kasik agrm falan gitti smdi adetime 1 hafta var ve asri kasik agrisi sk idrara ckma ve sol kasiga cok batma var sizce yorum alabilr myim hamis olma ihtimalim var mi bu arada bas donmesi oluyo sk sk

Iyi geceler hanimlar.Hamilelik belirtileriniz nelerdi benim bu ay 4 gün gecikti. Bugün çok su icmedigim halde çok idrara çıktım. Bi kac kez sanki tansiyonum duser gibi oldum gozlerim karardi.Belirtilerinizi paylasirsaniz sevinirim teşekkür ederim

yazdıklarının hepsini yaşadım canım. bugün adetimin 5. günü olması gerekiyordu. test yaptım evde silik çizgi göründü. yarın tahlile gideceğim.

bebislerr napysnuz bakalm.. ya kizlar iliskiden snra baya kasik agrim falan olmustu hafif bas donmesi sk idrara ckma gbi belrtiler vardi snra kasik agrm falan gitti smdi adetime 1 hafta var ve asri kasik agrisi sk idrara ckma ve sol kasiga cok batma var sizce yorum alabilr myim hamis olma ihtimalim var mi bu arada bas donmesi oluyo sk sk

geçen ayın 20si civarı aynı şey bende de başladı canım. şimdi adetim 5 gün gecikti. ben ilişkide bir terslik mi oldu acaba diye düşünüyordum ama testte 2. çizgiyi gördüm dün. yarın tahlile gidiyorum şans dileyin bana :oops:

Kızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

tebrikler canım, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı dilerim :KK73:

günaydın kızlar normalde aslında adet günüm dündü ama geç yumurtladığım için ben yarın sayıyorum günümü bakalım inşallah bu sefer gelen giden olmaz ve hamileyimdir haftasonu gelmezse pazartesi test yapıcammmm hamişler bizlere bol bol dua edin sizin dualarınıza ihtiyacımız var çünkü bi melek taşıyosunuzzzz:KK68:

Iyi geceler hanimlar.Hamilelik belirtileriniz nelerdi benim bu ay 4 gün gecikti. Bugün çok su icmedigim halde çok idrara çıktım. Bi kac kez sanki tansiyonum duser gibi oldum gozlerim karardi.Belirtilerinizi paylasirsaniz sevinirim teşekkür ederim
Göğüsler çoook belirti verdi bende. Kasıklarımda hareket ettikçe ağrı oluyodu ayrıca. Yatınca geçen bi ağrı. Göğüs uçlarım çook acıyodu ve göğüslerim her zamankinden fazla şişmişti.

günaydın kızlar normalde aslında adet günüm dündü ama geç yumurtladığım için ben yarın sayıyorum günümü bakalım inşallah bu sefer gelen giden olmaz ve hamileyimdir haftasonu gelmezse pazartesi test yapıcammmm hamişler bizlere bol bol dua edin sizin dualarınıza ihtiyacımız var çünkü bi melek taşıyosunuzzzz:KK68:
Kızlar eskisi gibi çok giremiyorum yazamıyorum ama aklım, kalbim ve dualarım sizinle. İnşallah sizler de en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız. :)

Back