• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

hayırlı olsun, tebrik ederim :) bugün adet gününmüş zaten beklemene gerek yok ki, hemencik kan testi ile netleştirmeni tavsiye ederim.
Ac veya tok olmam fark eder mi? Belki sabah gidemem.işten anlaşılmasın diye.gun icerisinde bir bahaneyle giderim.olur mu tok?

merhaba, aynı konuyu bu ay araştırdım. normalde 11. gün yumurtlardım, bu ay 16.gün filandı. reglin başlaması tamamen yumurtlama ile ilgili olduğundan yumurtladıktan sonraki 14.gün BAT oluyormuş.

offfff saolasın canım doğru demek bende öyle dduymuştum da bi arkadaşında hep geç yumurtluyomuş ama yinede aynı gün adet oluyorum deyince şaşırmıştım o zaman baat 1 eylül

Slm kızlar uzun zamandır yoktum şöyle bi göz attım yazışmalarınıza sevindim üzüldüm karıştım biraz 1.) cicida cicida kuzumm hamileymişin okuyunca aşırı sevindim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım,, 2.) O ordulu gelin canım düşük yapmışın sanırım sanada çok üzüldüm canını sıkma olurmu Rabbimin vardır bi bildiği yeniden denersiniz daha çok yol var önünüzde :KK43: 3.) Fatos3458 Fatos3458 canım oğluşun olucağını öğrendim çok sevindim aslan gibi bi delikanlı olur inşallahhh toprağım :) 4.) @61sadem triplerde :) ben olmazsam etiketlenmezsin tabi :p 5.) @gurbetgelini59 haber yok sessizlerde :) 6.) @Frdaa tamamen kayıp :) beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam bebiş mebiş hiç bi iş yok anam yok :)

Valla mı:rolleyes: ay inşallah :rolleyes: teşekkür ederim :rolleyes:

Aynı benim test gibi hayırlı olsun hamişsin:KK9:

Slm kızlar uzun zamandır yoktum şöyle bi göz attım yazışmalarınıza sevindim üzüldüm karıştım biraz 1.) cicida cicida kuzumm hamileymişin okuyunca aşırı sevindim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım,, 2.) O ordulu gelin canım düşük yapmışın sanırım sanada çok üzüldüm canını sıkma olurmu Rabbimin vardır bi bildiği yeniden denersiniz daha çok yol var önünüzde :KK43: 3.) Fatos3458 Fatos3458 canım oğluşun olucağını öğrendim çok sevindim aslan gibi bi delikanlı olur inşallahhh toprağım :) 4.) @61sadem triplerde :) ben olmazsam etiketlenmezsin tabi :p 5.) @gurbetgelini59 haber yok sessizlerde :) 6.) @Frdaa tamamen kayıp :) beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam bebiş mebiş hiç bi iş yok anam yok :)

Pembepanterr Pembepanterr Kız sen nerelerdesin kayboldun gittin?

Yaa şunu öğrenmenin erken yolu olsa yaaa oofff offf bir hafta var merakdan ölecemm heray aynı dert:(

Back