Çok teşekkür ederim canımhayırlı olsun, tebrik ederim :) bugün adet gününmüş zaten beklemene gerek yok ki, hemencik kan testi ile netleştirmeni tavsiye ederim.
Öyle mi diyorsun canımmmmsabah gideyim hemen sağlık ocağina
Ac veya tok olmam fark eder mi? Belki sabah gidemem.işten anlaşılmasın diye.gun icerisinde bir bahaneyle giderim.olur mu tok?hayırlı olsun, tebrik ederim :) bugün adet gününmüş zaten beklemene gerek yok ki, hemencik kan testi ile netleştirmeni tavsiye ederim.
Allahım yaa cok sevindirik oldummm.heyecandan ve mutluluktan yerimde oturamıyorumtabi ki, bebiş varsa adet gününde kanda tespit edilebiliyor. öncelikle kana, sonra idrara geçiyor zaten
merhaba, aynı konuyu bu ay araştırdım. normalde 11. gün yumurtlardım, bu ay 16.gün filandı. reglin başlaması tamamen yumurtlama ile ilgili olduğundan yumurtladıktan sonraki 14.gün BAT oluyormuş.
offfff saolasın canım doğru demek bende öyle dduymuştum da bi arkadaşında hep geç yumurtluyomuş ama yinede aynı gün adet oluyorum deyince şaşırmıştım o zaman baat 1 eylül
Hemen belli oluyor mu test sonucu?tabi ki, bebiş varsa adet gününde kanda tespit edilebiliyor. öncelikle kana, sonra idrara geçiyor zaten
Cnm benim hiçbir belirtim yoktu akıntım 15 gün gecikme sonrasına hafif olduYaa hamiş arkadaşlara bir soru lütfen cevap :) hepinizde akıntı oldumu yaa bende hiç yokda boşuna ümitlenmesemmi diorum
Benim de böyle çıkmıştı gecikmenin 2. Günü canım. Tebrik ederim hamilesin :)Eki Görüntüle 1627006 kızlar bunu yorumlar misin8z?bugün adet olacaktım.
Valla mıBenim de böyle çıkmıştı gecikmenin 2. Günü canım. Tebrik ederim hamilesin :)
Bence hamilesin Cnm hayırlı olsun kan tahlilinde kesin sonuç çıkar aç tok farketmezEki Görüntüle 1627006 kızlar bunu yorumlar misin8z?bugün adet olacaktım.
Yolculuga cikicm aceba bebek varsa tehlikrlimi olurhım o zaman sende cuma günü tekrarla canım yada direkt kan testi ver inşallah hamilesindir hayırlısı yinede
Yolculuga cikicm aceba bebek varsa tehlikrlimi olur
o zaman geçmiş, test taptın mı hiç?
12 eylül dicektim canım 2 basmamış 3 gün var cuma yapsam çıkarmı ki bi umut pazartesi yapim diyorum ama
Valla mıay inşallah teşekkür ederim
Slm kızlar uzun zamandır yoktum şöyle bi göz attım yazışmalarınıza sevindim üzüldüm karıştım biraz 1.)cicida kuzumm hamileymişin okuyunca aşırı sevindim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım,, 2.) O ordulu gelin canım düşük yapmışın sanırım sanada çok üzüldüm canını sıkma olurmu Rabbimin vardır bi bildiği yeniden denersiniz daha çok yol var önünüzde 3.) Fatos3458 canım oğluşun olucağını öğrendim çok sevindim aslan gibi bi delikanlı olur inşallahhh toprağım :) 4.) @61sadem triplerde :) ben olmazsam etiketlenmezsin tabi 5.) @gurbetgelini59 haber yok sessizlerde :) 6.) @Frdaa tamamen kayıp :) beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam bebiş mebiş hiç bi iş yok anam yok :)
Evet oyle yapicmhım sen yine yada direkt kan ver canım için rahat çık yolculuğa sonuçta kesin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?