• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Evet buay tedavi gördüm ama sadece yumurtanın gelişmesi için ilaç verdi o kadar bide şimdi hamile kalırsam bebiş tutunsun diye duphaston diye bi ilaç verdi bebiş olmassada o ilaç adeti düzenliomuş bakalımm yaa herşeyin hayırlısı

amin canım benim bakalım bizde böyle olcaz inşallah :anneadayı::anneadayı:

ya kızlar ben zayıflamak için 1 aydır spor yapıyorum düzenli fakat hiç bişi olmazdı şimdi tam iki kasığımın ortasına ağrı giriyo hemen yoruluom hiç böyle olmadı adete 3 gün kaldı sizce bebiş mi var yoksa ondan mı oluyo

Yaa hamiş arkadaşlara bir soru lütfen cevap :) hepinizde akıntı oldumu yaa bende hiç yokda boşuna ümitlenmesemmi diorum

20150908_161440.jpg
kızlar bunu yorumlar misin8z?bugün adet olacaktım.

kızlar geçen ay 29. günde adet oldum bugünde 29. gün gelen giden yok yumurtlamam 8-9 gün önce oldu geç oluyo yanio yüzden de adetim geç gelebilir mi sizce biraz karışık oldu kusura bkmayın

merhaba, aynı konuyu bu ay araştırdım. normalde 11. gün yumurtlardım, bu ay 16.gün filandı. reglin başlaması tamamen yumurtlama ile ilgili olduğundan yumurtladıktan sonraki 14.gün BAT oluyormuş.

Back