• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kızlar ben kiloluyum birkaç gündür hızlı tempo 40 dkka yürüyüş yapıyorum yürüme bandında bu ayda ya hamile kaldıysam, adetime 10 gün var sizce yapmasam mı? bi sorayım dedim çünkü arada kasık ağrıları giriyor hafif hafif ,birşey olur mu?

Bat 9 eylül inanılmaz sancım var adet olacağım sanırım :mad: umutlar bir daha ki aya kaldı:mad:

kızlar ben kiloluyum birkaç gündür hızlı tempo 40 dkka yürüyüş yapıyorum yürüme bandında bu ayda ya hamile kaldıysam, adetime 10 gün var sizce yapmasam mı? bi sorayım dedim çünkü arada kasık ağrıları giriyor hafif hafif ,birşey olur mu?

canım bende hamile kalmadan zayıflayım diye uğrasıyorum spora gidiyodum oradaki hocam hafif yaptırıyodu yürüyüşü zaten kadın doğumlarda öneriyo ama çok aşırı hızlı yapma normal seviyede yap mesala bende 1 senedir uğraşıyorum bebek için yumurtlamadan sonra hep bırakıyodum sporu bişi olur hamile kalırsam die ama kalmadım da o yüzden bu ay hep spor yaptım bakalım aşırı atlama zıplama yapmıyorum tabi evde eliptk bisikletim var devamlı onu yapıyorum

kızlar geçen ay 29. günde adet oldum bugünde 29. gün gelen giden yok yumurtlamam 8-9 gün önce oldu geç oluyo yanio yüzden de adetim geç gelebilir mi sizce biraz karışık oldu kusura bkmayın

Merabba kızlar ilk bu ay korunmak biz değişik belirtiler var bende gügöslerim sivrileşti hafif acı ara sağ kasığıma ağrı saplanıyor acaba belirtimi diyorum yada pskolijik mi bilemedim çok tecrübesizim bu konuda adet olmama 1 hafta var

Ben dayanamayıp yapardım ne bilim :)

KENDİMİZİ FRENLEMEK LAZIM YA SONRA STRES ÜZÜNTÜ HAYAL KIRIKLIĞI BENDE GERÇİ ÖNCEDEN ÖYLEYDİM 2-3 TANE TEST ALIYODUM DEVAMLI YAPIODUM ARTIK TEK ÇİZGİ GÖRMEKTEN BIKKINLIK GELDİ BİDE YUMURTLAMA GEÇ OLDUYSA ADETTE GEÇ GELİYOMUŞ YANİ 12 EYLÜL CUMARTESİ OLMAZSAM PAZARTESİ TEST YAPICAM İNŞAAALH İKİ ÇİZGİYİ GÖRÜRÜRM İLK DEFAAA

KENDİMİZİ FRENLEMEK LAZIM YA SONRA STRES ÜZÜNTÜ HAYAL KIRIKLIĞI BENDE GERÇİ ÖNCEDEN ÖYLEYDİM 2-3 TANE TEST ALIYODUM DEVAMLI YAPIODUM ARTIK TEK ÇİZGİ GÖRMEKTEN BIKKINLIK GELDİ BİDE YUMURTLAMA GEÇ OLDUYSA ADETTE GEÇ GELİYOMUŞ YANİ 12 EYLÜL CUMARTESİ OLMAZSAM PAZARTESİ TEST YAPICAM İNŞAAALH İKİ ÇİZGİYİ GÖRÜRÜRM İLK DEFAAA
inaşşaaaahhhhhh görürsün hamişsindr bizide haberdar et mutlakaa benimde 16 sı regl ama hiç hamile belirtim yok :(

inaşşaaaahhhhhh görürsün hamişsindr bizide haberdar et mutlakaa benimde 16 sı regl ama hiç hamile belirtim yok :KK43:

tabiki tatlım hemen paylaırım ahhh ahh olsam size bol bol dua ederim inşallah bakalı zaten devamlı sitedeyim benimde hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı nşallah bu sefer rabbim bizede nasip eyler kuzum sen tedavi görüyo muydun

tabiki tatlım hemen paylaırım ahhh ahh olsam size bol bol dua ederim inşallah bakalı zaten devamlı sitedeyim benimde hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı nşallah bu sefer rabbim bizede nasip eyler kuzum sen tedavi görüyo muydun
Evet buay tedavi gördüm ama sadece yumurtanın gelişmesi için ilaç verdi o kadar bide şimdi hamile kalırsam bebiş tutunsun diye duphaston diye bi ilaç verdi bebiş olmassada o ilaç adeti düzenliomuş bakalımm yaa herşeyin hayırlısı

Back