- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben kiloluyum birkaç gündür hızlı tempo 40 dkka yürüyüş yapıyorum yürüme bandında bu ayda ya hamile kaldıysam, adetime 10 gün var sizce yapmasam mı? bi sorayım dedim çünkü arada kasık ağrıları giriyor hafif hafif ,birşey olur mu?
Kizlar vatsaptan grup yapalim herseyi ordan paylasim birbirimizle burdan karisiklik oluyor isteyenler ozelden numaralarini atsinlar bana ... bebek heyecani hamilele olanlarla yapilmasi gerekenleri paylasalim
evet canım silik varr çizgi kan testinde netleşir kaç gün var adetineKızlar herkese merhaba sizce hamilemiyim adetime var daha ama heyecandan bekliyemedim
Test yapsanaakızlar geçen ay 29. günde adet oldum bugünde 29. gün gelen giden yok yumurtlamam 8-9 gün önce oldu geç oluyo yanio yüzden de adetim geç gelebilir mi sizce biraz karışık oldu kusura bkmayın
Test yapsanaa
Ben dayanamayıp yapardım ne bilim :)Daha erken değil mi canım ya çünkü benim öle günü gününe gelmiyor bazen 3 gun erken geliyor bazen 3 gün daha yumurtlayalı 9 gün oldu testte henüz çıkmaz heralde
Ben dayanamayıp yapardım ne bilim :)
inaşşaaaahhhhhh görürsün hamişsindr bizide haberdar et mutlakaa benimde 16 sı regl ama hiç hamile belirtim yokKENDİMİZİ FRENLEMEK LAZIM YA SONRA STRES ÜZÜNTÜ HAYAL KIRIKLIĞI BENDE GERÇİ ÖNCEDEN ÖYLEYDİM 2-3 TANE TEST ALIYODUM DEVAMLI YAPIODUM ARTIK TEK ÇİZGİ GÖRMEKTEN BIKKINLIK GELDİ BİDE YUMURTLAMA GEÇ OLDUYSA ADETTE GEÇ GELİYOMUŞ YANİ 12 EYLÜL CUMARTESİ OLMAZSAM PAZARTESİ TEST YAPICAM İNŞAAALH İKİ ÇİZGİYİ GÖRÜRÜRM İLK DEFAAA
inaşşaaaahhhhhh görürsün hamişsindr bizide haberdar et mutlakaa benimde 16 sı regl ama hiç hamile belirtim yok
Evet buay tedavi gördüm ama sadece yumurtanın gelişmesi için ilaç verdi o kadar bide şimdi hamile kalırsam bebiş tutunsun diye duphaston diye bi ilaç verdi bebiş olmassada o ilaç adeti düzenliomuş bakalımm yaa herşeyin hayırlısıtabiki tatlım hemen paylaırım ahhh ahh olsam size bol bol dua ederim inşallah bakalı zaten devamlı sitedeyim benimde hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı nşallah bu sefer rabbim bizede nasip eyler kuzum sen tedavi görüyo muydun