Evet buay tedavi gördüm ama sadece yumurtanın gelişmesi için ilaç verdi o kadar bide şimdi hamile kalırsam bebiş tutunsun diye duphaston diye bi ilaç verdi bebiş olmassada o ilaç adeti düzenliomuş bakalımm yaa herşeyin hayırlısı
Bugun 3 gun ama hala birsey yok
Evet cnmadetin mi gecikti
Evet cnm
Insallah cnm ama test ypmak istemiyorum yahımm o zaman yarın sabah ilk işin test yapmak olsun doğru sonucu alırsın inşallah hamişsindir
Insallah cnm ama test ypmak istemiyorum ya
Dun sabah ypmistim ama negatifi gordum o yuzden cok korkuyomhımm günün geçmiş ama canım benimde geçse hemen yaparım :9
hamilesin bence gözün aydınEki Görüntüle 1627006 kızlar bunu yorumlar misin8z?bugün adet olacaktım.
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhamilesin bence gözün aydın
Dun sabah ypmistim ama negatifi gordum o yuzden cok korkuyom
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhtutmayın beniiiiiiiiiii
Illa 10 gun falan bekliyeyim mi?yani adet gecikmesinievett canım büyük ihtimalle güzün aydın ama garanti olması için direkt kan ver orda kesinleşir
kızlar geçen ay 29. günde adet oldum bugünde 29. gün gelen giden yok yumurtlamam 8-9 gün önce oldu geç oluyo yanio yüzden de adetim geç gelebilir mi sizce biraz karışık oldu kusura bkmayın
Eki Görüntüle 1627006 kızlar bunu yorumlar misin8z?bugün adet olacaktım.
Öyle mi diyorsun canımmmmhayırlı olsun, tebrik ederim :) bugün adet gününmüş zaten beklemene gerek yok ki, hemencik kan testi ile netleştirmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?