• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canim o biz kadinlarin fazla duygulu olmasindan bende oyleydim rabbim nasip etti ins saglikli bi sekilde dunyaya getirmeyide nasip eder .. rabbimin bi bildigi vardir nasip etmicek olsa ruyanda gormezsin dua et surekli .. rabbim tum isteyenlere en kisa surede hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Canim o biz kadinlarin fazla duygulu olmasindan bende oyleydim rabbim nasip etti ins saglikli bi sekilde dunyaya getirmeyide nasip eder .. rabbimin bi bildigi vardir nasip etmicek olsa ruyanda gormezsin dua et surekli .. rabbim tum isteyenlere en kisa surede hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Senin adına cok sevindim.rabbim.isteyen herkese nasip etsin. Hic belirti yaşadın mi peki onu cidden merak ettim.ben

Ya benim durumum biraz farkli yani doktor cocugumun olmicagini falan soledi suanda sadece evde yaptigim testlerde cikti zaten pazartesi kan tahlilide yaptircam rabbim izin verir se ben bu ay kesin yapmaya karar verdim ve oldu doktorun cocugunun olma ma ihtimali var demesine ragmen

Yumurtaliliklarimin cok az calistigini soylemesine ragmn .. biz sadce herseyin allahtan geldigine o izin verirse herseyin olacagina inanmaliyiz bence ne olursa olsun inancinizi kaybetmeyin :*

böyle görünce gerçekten rabbimin ne kadar büyük olduna bi kez daha görüyrum çok haklısın inşallah değerlerin de artar herşey yolunda gider senin için

kızlar merhaba CİCİDA hamilesin çok sevindim pek girmedim konuya bende yine klomen çatlatma iğnesi 28 ağustost oldum eşimden test istedi sperm sayısı 5 milyon ama hareketliliği güzel dedi eşimede bu ay karın hamile kalırsa,paçayı kurtardın ,adet olursa ürolojiden randevu al muayene ol sonra konuşcaz dedi.
kızlar 16 eylül doğum günüm ve ben o gün test yapıcam ne olurrr dua edin gelsin benim en büyük hediyemmmmmmmm
İnnşalllaaaahhh !!

Arkadaşlar merhaba.
Yardımlariniza ihtiyacım var
Yaptıgım gebelik testinde eklediğim resimde gördüğünüz gibi bi görüntüyle karsilastim ve tecrübesiz Olduğum için anlayamadım siz ne Görüyorsunuz bu görüntü de sanki beyaz bi image.jpg çizgi belirmiş gibi değil mi ? Ve bunun ne anlama geldiğini bilemiyorum. Cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar merhaba.
Yaptıgım gebelik testinde eklediğim resimde gördüğünüz gibi bi görüntüyle karsilastim ve tecrübesiz Olduğum için anlayamadım siz ne Görüyorsunuz bu görüntü de sanki beyaz bi Eki Görüntüle 1624736 çizgi belirmiş gibi değil mi ? Ve bunun ne anlama geldiğini bilemiyorum. Cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler
Cnm bu test bozuk olabilir sen başka test ile yenile bence yorum yapamıyacağım ilk fotoda beyaz gibi ikinci fotoda birşey yok gibi

Cnm bu test bozuk olabilir sen başka test ile yenile bence yorum yapamıyacağım ilk fotoda beyaz gibi ikinci fotoda birşey yok gibi

Aslında resim net çıkmıyor maalesef yakından net bir şekilde beyaz çizgi belli oluyor. Bende anlayamadım :((( Yarin tekrarlayacağım. Internette de çıkan veya çizgiyle ilgili bi bilgi elde edemedim. Sizlere sormak istedim. Cok teşekkür ederim canım. Allah gönlüne göre versin cevap verdin Sağol

Arkadaşlar merhaba.
Yaptıgım gebelik testinde eklediğim resimde gördüğünüz gibi bi görüntüyle karsilastim ve tecrübesiz Olduğum için anlayamadım siz ne Görüyorsunuz bu görüntü de sanki beyaz bi Eki Görüntüle 1624736 çizgi belirmiş gibi değil mi ? Ve bunun ne anlama geldiğini bilemiyorum. Cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler
Erken gebelik testi mi bu bende yapmıştım dandik testte çizgim daha belirgindi erken gebelik testimde varla yok gibi hayalet gibi çıkmıştı çizgi

Erken gebelik testi mi bu bende yapmıştım dandik testte çizgim daha belirgindi erken gebelik testimde varla yok gibi hayalet gibi çıkmıştı çizgi
Predictor isimli bi test canım eczacı bunu verdi istediğim de. Regl dün bekliyordum ama olmayınca bi yapmak istedim. Telefonumdan takvim uerinden takip ediyorum. Genelde şaşmazdı verdigi gün ama iste yaptıgım testte böyle çıkınca iyice kafam karıştı. :( cevabın için cok teşekkür ederim.

Aslında resim net çıkmıyor maalesef yakından net bir şekilde beyaz çizgi belli oluyor. Bende anlayamadım :KK43:(( Yarin image.jpg tekrarlayacağım. Internette de çıkan veya çizgiyle ilgili bi bilgi elde edemedim. Sizlere sormak istedim. Cok teşekkür ederim canım. Allah gönlüne göre versin cevap verdin Sağol
Cnm regl kaç gün geçti bak benim 31. Günümde yaptığım erken gebelik testim belki sana yardımcı olur

Cnm regl kaç gün geçti bak benim 31. Günümde yaptığım erken gebelik testim belki sana yardımcı olur
Dün bekliyordum ama olmadı canım belki de test için erkendir bile. Ilk olacağı için tecrübem Yok Internetten araştırıyorum devamlı o da daha cok kas karışıklığı yaratıyor insanda. Günün de hatta Günü'nden önce öğrenenleri okuyunca bende bi gün gecikince hemen Yaptım

Aslında resim net çıkmıyor maalesef yakından net bir şekilde beyaz çizgi belli oluyor. Bende anlayamadım :KK43:(( Yarin tekrarlayacağım. Internette de çıkan veya çizgiyle ilgili bi bilgi elde edemedim. Sizlere sormak istedim. Cok teşekkür ederim canım. Allah gönlüne göre versin cevap verdin Sağol
Cnm nasıl yaptım bilmiyorum resmi senin cevabının içine eklemişim :) ama gördüğün gibi erken gebelik testi adı ama 31. Gün çıkan sonuç belirsiz bi çizgi :) satarken ilişki sonrasınbeşinci gün bile sonuç verir diyorlar bence alakası yok ertesi gün basit bi test aldım ucuzlardan onda çok net çıktı ikinci çizgi hayırlısı olsun Cnm yenile testi bi kaç yedekli al sen ben üç gün içinde kaç test yaptım hatırlamıyorum sonra kan testine koştum tabi inş sende hamilesindir

Dün bekliyordum ama olmadı canım belki de test için erkendir bile. Ilk olacağı için tecrübem Yok Internetten araştırıyorum devamlı o da daha cok kas karışıklığı yaratıyor insanda. Günün de hatta Günü'nden önce öğrenenleri okuyunca bende bi gün gecikince hemen Yaptım
Regl günü bir iki gün gecikince yapılmalı bence ozaman sonuç verir önce öğrenenler istisna bence bu topikte bata beş gün kala kan testinde negatif sonuç alan ve hamile olanlar var düşünki kanda negatif çıkmış idrarda çok zor poZitifi görmek beş gün öncesinde filan bence

Cnm nasıl yaptım bilmiyorum resmi senin cevabının içine eklemişim :) ama gördüğün gibi erken gebelik testi adı ama 31. Gün çıkan sonuç belirsiz bi çizgi :) satarken ilişki sonrasınbeşinci gün bile sonuç verir diyorlar bence alakası yok ertesi gün basit bi test aldım ucuzlardan onda çok net çıktı ikinci çizgi hayırlısı olsun Cnm yenile testi bi kaç yedekli al sen ben üç gün içinde kaç test yaptım hatırlamıyorum sonra kan testine koştum tabi inş sende hamilesindir
Olsun canım ben baktım eklediğin resme :) Haklısın canım yarin sabah tekrar deneyeceğim. Inşallah pozitif bi sonuçta karşılaşırım. Daha erkendir belki bilemiyorum belki de psikolojik olarak böyle hissediyorum ama bel bacak ağrım var yaklaşık iki haftadır ayni zamanda sağ kasığım da devamlı bir batma var. Iki Uç gündür de bazı şeylerden içim kalkar oldu. Ama tabi hepsi boş birer kuruntu da olabilir :) hakkımız da Hayırlısı. Allah'ım isteyen herkesi bebeğine kavuştursun aratmadan bekletmeden inşallah sende Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım darısı bana ve diğer bekleyenlere olsun

Back