- 14 Kasım 2013
- 84
- 109
- 93
- 34
Tşk ederim cnm pazartesi doktora gidicem inş. o zamana keseyi görürürm :)hadi gözun aydin canim..bence güzel cıkmıs sonuclar
Canım hayırlı olsun benim değerim daha düşüktü öğrendiğimde çok sevindim daha yeni olduğu için düşük ama pozitif emin ol gün aşırı ikiye katlıyor
Dusukk degil canim cok normal benim ilk 42 cikmisti iki gun sonra gene git yaptir :)icini rahat tutt
6.haftada kesede gorulur 7.haftada kalb atisini bile duyarsinn :)heyecanini anliyorum bizde oyledik hala da oyleyiz simdi haftalar dolsunda cinsiyet heyecani var bizdee :)Yaptırayım aynen canım başka türlü rahatlamayacak içim doktor a 6. haftada gideyim istiyorum belki keseyi görürüm sabrediyorum işte.İçime su serptiniz canım :)
Yaptırayım aynen canım başka türlü rahatlamayacak içim doktor a 6. haftada gideyim istiyorum belki keseyi görürüm sabrediyorum işte.İçime su serptiniz canım :)
Benimde ilk 76 civarında çıkmıştı dokuz gün önce değerim fazla düşük olduğu için doktor randevumu 10 gün sonraya aldım :) günleri saya saya son bi güne geldim yarın ilk kontrolüm var ve 6+1 deyim kalbi duyamasakta keseyi görürüz inş 3200 civarına yükselmiş hcg değerim dün genel tahlil yaptırdım yani çok şükür yükselmiş içini ferah tutYaptırayım aynen canım başka türlü rahatlamayacak içim doktor a 6. haftada gideyim istiyorum belki keseyi görürüm sabrediyorum işte.İçime su serptiniz canım :)
6.haftada kesede gorulur 7.haftada kalb atisini bile duyarsinn :)heyecanini anliyorum bizde oyledik hala da oyleyiz simdi haftalar dolsunda cinsiyet heyecani var bizdee :)
Benimde ilk 76 civarında çıkmıştı dokuz gün önce değerim fazla düşük olduğu için doktor randevumu 10 gün sonraya aldım :) günleri saya saya son bi güne geldim yarın ilk kontrolüm var ve 6+1 deyim kalbi duyamasakta keseyi görürüz inş 3200 civarına yükselmiş hcg değerim dün genel tahlil yaptırdım yani çok şükür yükselmiş içini ferah tut
sevindim iyi oldunu..zamanla daha iyi olursun canisi..bende bugun kan verdim 480 cikti..gecen hafta 99.22 cikti..idrarda cok az infektion var hafif dedi Urocare 3g şise verdi tek kulanimlik..kucuk oldu icin keseye gorünmediRedberryy cicida @_Marla_Singer_ O ordulu gelin canlarimm sukurr iyiyimm artikk kusmalarrr bitti yemek yiyebiliyorumm bulantilar var ama oyle eskisi gibi degil birde karnim ac olunca daha cok bulaniyormus onu anladimmm :) verdigim kilolari aldim sanirimm ama hala evime gitmeye cesaretim yok kotu olucam diye korkuyorum. Sizleri ozledimm masallah aramiza yeni arkadaslar gelmis hepinize ugurlu gelir burasi umarim aramiza hos geldiniz minik meleklerinize iyi bakiyor musunuz anneler ben 1 haftadir folik asit icmiyorum insallah bisey olmaz
Tekrardan hg Cnm geçmiş olsun evine geçince daha iyi olursun inş6.haftada kesede gorulur 7.haftada kalb atisini bile duyarsinn :)heyecanini anliyorum bizde oyledik hala da oyleyiz simdi haftalar dolsunda cinsiyet heyecani var bizdee :)
CNm arada kaç gün var tam bilmiyorum ama beş gün civarı ise değerin normal geç Döllenme gibi sebepler olabiliyor herkesin Değeri aynı haftada farklı olabilir içini ferah tut gün aşırı iki katına çıkıyor öyle düşün iki gün sonra 800 dört gün sonra 1600 civarı olacaktır muhtemelgecen hafta 99.22 cikti..480 iyimi ?? herkes folok asit iciyor bana doktor hic bir sey demedi ic diye anlqmadim gitti ya..
Sağol Cnm insan ister istemez endişeleniyor ama rahat ol seninki de yükselir doktor için acele etme bence bi kaç gün daha bekle derim bişey görünmüyor filan derler moralim bozulur diye ben biraz bekledim gerçi bu süreç zor geçti ama ilk öğrendiğimde gitseydim muhtemel hiçbirşey göremiyeceklerdi doktorlar bazen patavatsızda olabiliyor ters bişey Söyler kafaya çok takarım diye korktum :) yarın bi aksilik çıkmasın dua edin bana kızlaroo baya yükselmiş canım çok sevindim bu durumda çok rahat keseyi görürsün sen ne güzel :)
canım buay nası gidior inşlalah senle bende buay güzel haberler veririzGünaydın kızlarr
gecen hafta sali gün 99.22 cikti..olabilir gec dolenmeden..bakalim artik..CNm arada kaç gün var tam bilmiyorum ama beş gün civarı ise değerin normal geç Döllenme gibi sebepler olabiliyor herkesin Değeri aynı haftada farklı olabilir içini ferah tut gün aşırı iki katına çıkıyor öyle düşün iki gün sonra 800 dört gün sonra 1600 civarı olacaktır muhtemel
gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallaaahh :)Günaydın kızlar
ben kan testi yaptırdım beta hcg 169 çıktı yani pozitif :) .Değerim biraz düşük geldi bana sizce nasıl?
İnşallaah canım walla bu ay ovulasyon testlerini yapmadım hiç, gün aşırı ilişkiye devam öyle bakalım bu ay nolcak artık sen nabersin?canım buay nası gidior inşlalah senle bende buay güzel haberler veririz
Ben tedaviye basladim buay pazartesiden sonra surekli yumurtalik kontrolu var simdi gelismesi icin ilac verdi serophene klomifen icerikli bi ilacmis bakalim boyle denioruz bu aydaİnşallaah canım walla bu ay ovulasyon testlerini yapmadım hiç, gün aşırı ilişkiye devam öyle bakalım bu ay nolcak artık sen nabersin?
canım ben de gittim yumurtalar çok iyi falan dedi klomenle başlayacaz ilk biz ama önümüzdeki hafta memlekete gidiyoruz ekim ayında başlıycaz artıkBen tedaviye basladim buay pazartesiden sonra surekli yumurtalik kontrolu var simdi gelismesi icin ilac verdi serophene klomifen icerikli bi ilacmis bakalim boyle denioruz bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?