Tekrar merhaba Ya gerçekten hissettiğim kadar varmışOlacak canım ama stresi farkında olmadan bıraktığında ..
Ben womanlog kullanıyorum ama henüz bi işe yaramadıGunaydin kizlarmerak ettim dogrusu su uygulamayi.ben de bi hamis olayim da ins...
Regl hesaplayici olarak hangi uygulamayi kullaniyorsunuz takvimim mi?
Neyi hissetmiştin ki :)?Tekrar merhaba Ya gerçekten hissettiğim kadar varmışgeçmiş sayfalarda instagram adını yazmıştın ya canım bende Ekliyim dedim görünce ki öle çok Kişiyi takip etmiyorum.kabul etmişsin bi baktım ki aynı sitede oturuyoruz ama oradan bişi yazmak istemedim belki rahatsız olursun diye.
Ne biliyim bi ısındım böle sıcaklık hissettim genelde pek hissetmem ama yakın olduğumuzdanmıdır yoksa ben bu ara çok mu sevgi kelebeğiyim bilemedimNeyi hissetmiştin ki :)?
A2 demisn sendeeeee?
Canım hoşgeldnKızlar günaydın daha adetime 8gün var ama dün Sanki adet olcam gibi karnım hafif ağrımaya başladı bu ay kırmızı kart görcem sanırım ama neden bu kadar erken onu bilemedim
A aaaa...aslan burcuyum sendemi :) e kız misafircilik oynayalım :) a2 bloklarıbdamısınNe biliyim bi ısındım böle sıcaklık hissettim genelde pek hissetmem ama yakın olduğumuzdanmıdır yoksa ben bu ara çok mu sevgi kelebeğiyim bilemedimbide Aslan burcumusun acaba sende benim gibi?
Bdeyim ben fotoğraflardan Anladığım kadarıyla evlerimiz birbirine bakan cephede .
Hamilecanlar
Bende dün gece bir bsyılma hissi oldu tam 2 saat sürdü. Korkunçtudoktorumu aradı eşim,ateş fazlalaşırsa serum takılır dedi. Sonra netten araştırdım bugun. Kalp %45 daha fazla pompalanıyomuş bazı anlarda da eski halime dönüyomuş o değişimi vucut kaldıramıyomuş ve hissiyat buymuş. Hiç szdede oldu mu @renur Fatos3458
hoşbuldummCanım hoşgeldn
Herkes farklı tecrübe ediyor,ama olmayan şeyler olmaya başladıysa güzel bir haberle sonuçlanabilir
gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallaaahh :)
Süper yahu instada afın nedirEvet oynayalım :)B bloktayım ben canım bende Aslan burcuyum evet
5. Denememde oldu ve 2. Denememden sonra hiç olmayan şeyler olmaya başladı. Doktorlar bu iyiye işaret dediler. Ve doğru çıktı. Birçok arkadaşımında böyle olduhoşbuldumm
bu 3.ayım normalde adet gününe kdr hiç ağrım olmazdı yada en fazla 1gün öncesi olur ertesi güne sökülürdüm bu ay 9gün kala ağrı yoklayınca dedim noluyoruz
hayırlısı olsun inşallah tutmuştur
Canım betan çok iyi. Hayırlı olsn nasıl hssediosunÇok teşekkür ederim cnm inş. sağlıkla doğar :)
hadi inşallaahh hayırlısıyla yüzümüz gülsüünn5. Denememde oldu ve 2. Denememden sonra hiç olmayan şeyler olmaya başladı. Doktorlar bu iyiye işaret dediler. Ve doğru çıktı. Birçok arkadaşımında böyle oldu
Canım betan çok iyi. Hayırlı olsn nasıl hssediosun
Haha birşey diyeceğim aynı apartmandayızNe biliyim bi ısındım böle sıcaklık hissettim genelde pek hissetmem ama yakın olduğumuzdanmıdır yoksa ben bu ara çok mu sevgi kelebeğiyim bilemedimbide Aslan burcumusun acaba sende benim gibi?
Bdeyim ben fotoğraflardan Anladığım kadarıyla evlerimiz birbirine bakan cephede .
Bende yazmıştımya Cnm kalbimin sıkıştığını hissettim çok hızlı Çarptı bi an kalp krizi sandım hatta diye öyle bişey mi acaba geçmiş olsun bugün soracağım doktora sonunda geldi büyük günHamilecanlar
Bende dün gece bir bsyılma hissi oldu tam 2 saat sürdü. Korkunçtudoktorumu aradı eşim,ateş fazlalaşırsa serum takılır dedi. Sonra netten araştırdım bugun. Kalp %45 daha fazla pompalanıyomuş bazı anlarda da eski halime dönüyomuş o değişimi vucut kaldıramıyomuş ve hissiyat buymuş. Hiç szdede oldu mu @renur Fatos3458
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?