- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
günaydin..nasil sin canisiGünaydın herkesee...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin..nasil sin canisiGünaydın herkesee...
EHH ii diyelim alışkanlık :) sen ?günaydin..nasil sin canisi
sen hamilelik takvimini ekleseneeegünaydin..nasil sin canisi
HOŞGELDİNN İNŞŞŞ UĞURLU OLURMerhaba herkese ben yeni keşfettim siteyi aranıza yeni katıldım ben de bebiş istiyorum İnşallah bana da uğurlu gelir site:)
Ne kadar süredir deniyorsun benim 3. ayımMerhaba herkese ben yeni keşfettim siteyi aranıza yeni katıldım ben de bebiş istiyorum İnşallah bana da uğurlu gelir site:)
Hoş buldum:) ben 9 ay önce kürtajla sonuçlanan bi gebelik yaşadım 6ay düşünmedik biraz toparlanabilmek için bu ay 4. Ayım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah tez vakitteNe kadar süredir deniyorsun benim 3. ayım
Ay yok artık bu nasıl bi tesadüf MÜ desem ne desem adına bilemedimHaha birşey diyeceğim aynı apartmandayız
nasil yapiliyorki o..bir turlu bulamadimki..anlamiyorum nasil oluyor o takvim..yardimci ol..sen hamilelik takvimini ekleseneee
hos geldin canisi..bende senle beraber benim en son adet 23 temuz..testler de silikti kan verdim dun 480 cikti..ultrason bakti doktor daha kucuk oldu icin gozukmedi..zamanla olcak..normal..merak etme biraz bekle..6 hafta yakin gozukur..icin rahat olsunMERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA
HAMİLELİKĞİ EKLEYENLERİN ALTINDA ŞÖYLE YAZIOR Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın ONA TIKLA ORDAN DOLDURUYOSUN SANIRSAM KIZ BENDE HAMİLE KALMADIMKİ YAPMADIM BİLMEM :) AMA ORDAN DİYE TAHMİN EDİORUM cicida yardım edin bu kızçeye ekleyiversin :)nasil yapiliyorki o..bir turlu bulamadimki..anlamiyorum nasil oluyor o takvim..yardimci ol..
hos geldin aramiza..kesinlikle ugurlu geldi...Merhaba herkese ben yeni keşfettim siteyi aranıza yeni katıldım ben de bebiş istiyorum İnşallah bana da uğurlu gelir site:)
HAMİLELİKĞİ EKLEYENLERİN ALTINDA ŞÖYLE YAZIOR Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın ONA TIKLA ORDAN DOLDURUYOSUN SANIRSAM KIZ BENDE HAMİLE KALMADIMKİ YAPMADIM BİLMEM :) AMA ORDAN DİYE TAHMİN EDİORUM cicida yardım edin bu kızçeye ekleyiversin :)
Birlikte yürüyüşe filan çıkalım hamile platesi araştıracağım ben ya sitenin spor salonu hala kapalı değil miAy yok artık bu nasıl bi tesadüf MÜ desem ne desem adına bilemedim
kız tıklaa oraya anaaamm kolay orda anlatıo tıkladım ben bişi yokhe ya..cicida kizzzz yardimci ol..bir turlu nerden oluyor bu takvim bulamadim.
sagol..insallah hepimiz saglikli kucaga aliriz bebişleri..merak etme 3 test tabi yalnis gostermez..kan de cikar kesin varsa..insan çok geriliyor kan sonuca daha çıkmadı daha eşim bile söyleyemedim 3 testte yanılıyor olamaz sonuçta ama emin olamadım işte :) seni de tebrik edeim bu arada :)
ne yapsak hamile kalmak için sizin siteyemi taşınsakBirlikte yürüyüşe filan çıkalım hamile platesi araştıracağım ben ya sitenin spor salonu hala kapalı değil mi