• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

MERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA

MERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA
hos geldin canisi..bende senle beraber benim en son adet 23 temuz..testler de silikti kan verdim dun 480 cikti..ultrason bakti doktor daha kucuk oldu icin gozukmedi..zamanla olcak..normal..merak etme biraz bekle..6 hafta yakin gozukur..icin rahat olsun :nazar::KK46:

insan çok geriliyor kan sonuca daha çıkmadı daha eşim bile söyleyemedim 3 testte yanılıyor olamaz sonuçta ama emin olamadım işte :) seni de tebrik edeim bu arada :)
sagol..insallah hepimiz saglikli kucaga aliriz bebişleri..merak etme 3 test tabi yalnis gostermez..kan de cikar kesin varsa..

Back