• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cicida cicida Redberryy Redberryy O ordulu gelin kizlar bebisleriniz tutmus sonunda cok sevindim canlarimmm gözünüz aydin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz :) cok mesaj birikmis hepsini okuyamadim baska yeni hamis olanlarda varsa sizinde gözünüz aydin canlar darısı biz isteyenlerin basina :) benim reglim 2 gun gecikti ama hamile oldugumu düşünmüyorum reglimi bekliyorum onumuzdeki ay ameliyattan sonra kısmet bakalimm hepinizi öpüyorum kizlar :)

:anneadayı:
cicida cicida Redberryy Redberryy O ordulu gelin kizlar bebisleriniz tutmus sonunda cok sevindim canlarimmm gözünüz aydin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz :) cok mesaj birikmis hepsini okuyamadim baska yeni hamis olanlarda varsa sizinde gözünüz aydin canlar darısı biz isteyenlerin basina :) benim reglim 2 gun gecikti ama hamile oldugumu düşünmüyorum reglimi bekliyorum onumuzdeki ay ameliyattan sonra kısmet bakalimm hepinizi öpüyorum kizlar :)
Sağolasın cnmm Allah kısa ve hayırlı vakitte nasip etsn:KK200:

Dayanamayıp bat a 4 kala early test Yaptım bu sabah ama maalesef negatif çıktı.500 Sayfayı neredeyse okudum bence burada bi bereket var banada iyi gelecek burada olmak :KK200:beni de aranıza Alın lütfen yalnız ve paylaşmadan Geçmiyor bu dönem:oops:
Mergül evet burası inşallah sanada iyi gelecek cnm holgeldn aramıza:nazar:

Dayanamayıp bat a 4 kala early test Yaptım bu sabah ama maalesef negatif çıktı.500 Sayfayı neredeyse okudum bence burada bi bereket var banada iyi gelecek burada olmak :KK200:beni de aranıza Alın lütfen yalnız ve paylaşmadan Geçmiyor bu dönem:oops:
hoşgeldin canımm erken yapmışsın testi inşallah hamilesindir :)

Kızlaaar bugün benim doğum günüm herkes dua etsin lütfen yeni yaşımda annelik duygusunu tadayım inşallaaahhh :)
canım dün doğum gününmüşş dün girmedim göremedim. Doğum günün kutlu olsun yine de. Sağlıklı mutlu ve bebişli nice yılların olsun inşallahh. Bu yaşın sana uğur getirsin :)

Merhaba bende kendimi bildim bileli hep enfeksiyonlu mantarlıyım kaşıntımda olmaz pek...bat 28 Ağustos kasıklarım özellikle sol kasığım korkunç ağrıyor ve sarı kokusuz akıntım var.acaba yine enfeksiyon mu yoksa hamile olabilirmiyim diye düşünüp duruyorum:110:early test aldım yapmaya korkuyorum Yanımda duruyor .seninde hamile kaldığın ayda her zaman olduğu gibi akıntın olmuşmuydu kesildi mi yoksa?kafam çok Karışık
Valla akıntım hep vardı yumurtlama dönemlerimde daha da artardı ama aynen devam etti hamilelikte de. Şimdi daha da arttı mesela. Epey akıntım var. Hareket edince ağrı oluyo yatınca geçiyosa hamilelikten şüphelenmek gerek daha çok

canım inşallah bize uğurlu geldiği gibi sana da size de gelir. Hoş geldin aramızaaa :)

cnm çok teşekkürler tez vakitte herkese Rabbim nasip etsin inş

canım dün doğum gününmüşş dün girmedim göremedim. Doğum günün kutlu olsun yine de. Sağlıklı mutlu ve bebişli nice yılların olsun inşallahh. Bu yaşın sana uğur getirsin :)

Valla akıntım hep vardı yumurtlama dönemlerimde daha da artardı ama aynen devam etti hamilelikte de. Şimdi daha da arttı mesela. Epey akıntım var. Hareket edince ağrı oluyo yatınca geçiyosa hamilelikten şüphelenmek gerek daha çok

canım inşallah bize uğurlu geldiği gibi sana da size de gelir. Hoş geldin aramızaaa :)
Canım çok teşekkür ederim hoşbuldum hepiniz ne kadar sıcakkanlısınız iyi ki size rastlamışım:KK24:cevap içinde teşekkür ederim 3 gündür kasıklarımda korkunç bi Ağrı var çok heveslendim bende normalde kasık ağrım bu kadar olmaz ama maalesef bugün test negatif çıktı.pekte umudum yok bu ay için artık Eylül'e saklayacağım hevesimi...

Cnm hepimiz aynı ortak isteği paylaşıyoruz dualarımız bir güzel bi sinerji var burda tez vakitte güzel haberler alırız inş herkesten sende dahil :KK200: bat tarihin geçene kadar fazla sitres yapma erken gebelik testi diyorlar beş gün sonrası bile çıkar diyorlar ama yanılma Payı yüksek üzülmek yok hiç belli olmaz :KK54:

Cnm hepimiz aynı ortak isteği paylaşıyoruz dualarımız bir güzel bi sinerji var burda tez vakitte güzel haberler alırız inş herkesten sende dahil :KK200: bat tarihin geçene kadar fazla sitres yapma erken gebelik testi diyorlar beş gün sonrası bile çıkar diyorlar ama yanılma Payı yüksek üzülmek yok hiç belli olmaz :KK54:
Cnm Haklısın çok stres Yaptım 3 sene erteledik şimdi de telaşlanıyorum .mutlaka vakti gelince olacaktır ama işte sabırsızlanıyorum.buradada benim gibi aynı hisseden hemcinslerimi görünce geçmişte yazdıklarınızı okuyup şimdi bebişli olduğunuzu görünce hem sizin adınıza hemde kendi adıma seviniyorum:KK51::KK200:

Ilk seferde olacak sandık çoğumuz yıllarca özenle dikkatle korunduğumuz günleri düşünüp çok güldüm sanki hemencik olacak sanıyordum :) Takii korunmayı bırakınca farkettim ki bu bebiş olayı bir mucize ve sabır gerektiriyor Rabbim nezaman nasip ederse ozaman geliyor olumlu düşünmek sitres yapmamak gerekiyor elimizde değil keşke erkekler gibi rahat olsak azcık:KK51: bebiş oldu benim adam oh be sonunda sitresin bitecek dedi nekadar çok yansıtmışım farketmeden ama yanıldı şimdi bebeğim bana tutundu mu kalbi atacakmı sağlıklı mı hep bi Telaş :KK47:

cicida cicida
Cnm kalp atışını duydunuz mu tarihlerimiz yakın diye soruyorum :KK200:benim ilk randevum Çarşamba kalp atışını duyma olasılığım varmı sizce fazla Telaş yaptım hep aklıma kötü seneryolar geliyor ağlıyorum yok yere bugün bide benim kalp atışım çok çok hızlandı kalp krizi senaryosu kurdum kafada yalnızım çok korktum şimdi kendi kendimi gaza getiriyorum çok iyisin birşeyin yok gibi şehir dışındaki annemi aradım Telaş yapmasın diye belli etmeden konuştum biraz rahatladım

Ilk seferde olacak sandık çoğumuz yıllarca özenle dikkatle korunduğumuz günleri düşünüp çok güldüm sanki hemencik olacak sanıyordum :) Takii korunmayı bırakınca farkettim ki bu bebiş olayı bir mucize ve sabır gerektiriyor Rabbim nezaman nasip ederse ozaman geliyor olumlu düşünmek sitres yapmamak gerekiyor elimizde değil keşke erkekler gibi rahat olsak azcık:KK51: bebiş oldu benim adam oh be sonunda sitresin bitecek dedi nekadar çok yansıtmışım farketmeden ama yanıldı şimdi bebeğim bana tutundu mu kalbi atacakmı sağlıklı mı hep bi Telaş :KK47:
Haklısın cnm biraz rahatlasam iyi olacak önümüzdeki Sürecin kolay geçmesi açısından.sabah eşim işe giderken yat sen kalkma ya kahvaltı etmicem dedi sora ben test Yaptım negatif deyince o zaman kalk kahvaltı hazırla dedi:KK70:ahhh erkekler hamiş olabilirim diye kahvaltı bile istemiyordu sonucu duyunca fikri Değişti onların işide zor söylemesemiydim bi kaç gün diye düşünmedim değil:KK70:

Haklısın cnm biraz rahatlasam iyi olacak önümüzdeki Sürecin kolay geçmesi açısından.sabah eşim işe giderken yat sen kalkma ya kahvaltı etmicem dedi sora ben test Yaptım negatif deyince o zaman kalk kahvaltı hazırla dedi:KK70:ahhh erkekler hamiş olabilirim diye kahvaltı bile istemiyordu sonucu duyunca fikri Değişti onların işide zor söylemesemiydim bi kaç gün diye düşünmedim değil:KK70:
Onlara hiç birşeyi belli etmemek en iyisi anlamıyorlar bizim merakımızı :)

Cnm nasılsın hamişler hiç sesiniz çıkmıyor iyisiniz inş M _Marla_Singer_ @renur O ordulu gelin :anneadayı:
sagol ıyız canisi..seni sormali...ben yarin doktor randevu var bakalim sipa nasıl dıye..tahıler yapcam sabah..sımdılık guzel gıdıyor bogazımız masallah :KK70:sabah a dogru uyanıp bır seyler ıyıyorum.wc cok gıdıyom gece bıle 2-3 kere uyanıp gıdıyom..bakalim ınsallah boyle devam gıder..sen nasıl sın nasıl gıdıyor :KK68::KK37:

Back