5 ile 8. haftalarda duyuluyormuş herkesin ki Değişiyor birde alttan ultrosonda daha erken duyulurken göbüşten bi hafta ara ile duyulabiliyormuşkalb atıslar nezaman duyulur kacinci hafta da ??**
GÜNAYDIN CNMMMGünaydın kızlarr
Canım 7. Haftada duyuluyormuş ama bellide olmuyormuş beljide duyarsın :) sende duygusallaşmışın telaş yapmamız çok normal canım. İnsan b planınıda düşünüyor ve önce kafasında onunla başa çıkmaya çalışıyor. Kalp ayışıkın sebebi telsştan yükselen adrenalin,biraz panikatağa benzettim anlatımını. Canım bu bana göre bi rahatszlık bile değil ben yaşadım çok,sadece çok telaşlanmak demek:) o yüzden abartmıyosuncicida
Cnm kalp atışını duydunuz mu tarihlerimiz yakın diye soruyorumbenim ilk randevum Çarşamba kalp atışını duyma olasılığım varmı sizce fazla Telaş yaptım hep aklıma kötü seneryolar geliyor ağlıyorum yok yere bugün bide benim kalp atışım çok çok hızlandı kalp krizi senaryosu kurdum kafada yalnızım çok korktum şimdi kendi kendimi gaza getiriyorum çok iyisin birşeyin yok gibi şehir dışındaki annemi aradım Telaş yapmasın diye belli etmeden konuştum biraz rahatladım
İndiriyorumSprout hamilelik diye bi uygulama indirdim telofona bugün :) bebeği üç boyutlu ultroson gibi gösteriyor hafta hafta açıklamaları filan var ilgilenlere tavsiye ederim
GünaydııınnGünaydın kızlarr
Kaçıncı haftadasın sen canım?sagol ıyız canisi..seni sormali...ben yarin doktor randevu var bakalim sipa nasıl dıye..tahıler yapcam sabah..sımdılık guzel gıdıyor bogazımız masallahsabah a dogru uyanıp bır seyler ıyıyorum.wc cok gıdıyom gece bıle 2-3 kere uyanıp gıdıyom..bakalim ınsallah boyle devam gıder..sen nasıl sın nasıl gıdıyor
Olacak canım ama stresi farkında olmadan bıraktığında ..Cnm Haklısın çok stres Yaptım 3 sene erteledik şimdi de telaşlanıyorum .mutlaka vakti gelince olacaktır ama işte sabırsızlanıyorum.buradada benim gibi aynı hisseden hemcinslerimi görünce geçmişte yazdıklarınızı okuyup şimdi bebişli olduğunuzu görünce hem sizin adınıza hemde kendi adıma seviniyorum
Ben Maybe baby kullanıyorum yumurtlama zamanını da gösteriyorGunaydin kizlarmerak ettim dogrusu su uygulamayi.ben de bi hamis olayim da ins...
Regl hesaplayici olarak hangi uygulamayi kullaniyorsunuz takvimim mi?
tünaydinnn canisiGünaydın kızlarr
tahmine göre 4..doktorlar 5 sayiyormus..az once doktordan geldim daha ultrasonda göremedi kucuk daha dedi..kan ve ıdrar tahil yaptım oglen 2 den sonra cikacak..bakalim..sen ne durumdasın canisiKaçıncı haftadasın sen canım?
hadi gözun aydin canim..bence güzel cıkmıs sonuclarGünaydın kızlar
ben kan testi yaptırdım beta hcg 169 çıktı yani pozitif :) .Değerim biraz düşük geldi bana sizce nasıl?
Period tracker kullanıyorum ben yum tarihlerinde gösteriyor :)Gunaydin kizlarmerak ettim dogrusu su uygulamayi.ben de bi hamis olayim da ins...
Regl hesaplayici olarak hangi uygulamayi kullaniyorsunuz takvimim mi?
Canım hayırlı olsun benim değerim daha düşüktü öğrendiğimde çok sevindim daha yeni olduğu için düşük ama pozitif emin ol gün aşırı ikiye katlıyorGünaydın kızlar
ben kan testi yaptırdım beta hcg 169 çıktı yani pozitif :) .Değerim biraz düşük geldi bana sizce nasıl?
Dusukk degil canim cok normal benim ilk 42 cikmisti iki gun sonra gene git yaptir :)icini rahat tuttGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?