• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cicida cicida
Cnm kalp atışını duydunuz mu tarihlerimiz yakın diye soruyorum :KK200:benim ilk randevum Çarşamba kalp atışını duyma olasılığım varmı sizce fazla Telaş yaptım hep aklıma kötü seneryolar geliyor ağlıyorum yok yere bugün bide benim kalp atışım çok çok hızlandı kalp krizi senaryosu kurdum kafada yalnızım çok korktum şimdi kendi kendimi gaza getiriyorum çok iyisin birşeyin yok gibi şehir dışındaki annemi aradım Telaş yapmasın diye belli etmeden konuştum biraz rahatladım
Canım 7. Haftada duyuluyormuş ama bellide olmuyormuş beljide duyarsın :) sende duygusallaşmışın telaş yapmamız çok normal canım. İnsan b planınıda düşünüyor ve önce kafasında onunla başa çıkmaya çalışıyor. Kalp ayışıkın sebebi telsştan yükselen adrenalin,biraz panikatağa benzettim anlatımını. Canım bu bana göre bi rahatszlık bile değil ben yaşadım çok,sadece çok telaşlanmak demek:) o yüzden abartmıyosun ;) bn henüz duymadım cnm kalp atışını, 2 hafta sonra gel demişti çünkü.sanırım bi kaç gün sonra duyacağım.(allah nasip kılarsa)

sagol ıyız canisi..seni sormali...ben yarin doktor randevu var bakalim sipa nasıl dıye..tahıler yapcam sabah..sımdılık guzel gıdıyor bogazımız masallah :KK70:sabah a dogru uyanıp bır seyler ıyıyorum.wc cok gıdıyom gece bıle 2-3 kere uyanıp gıdıyom..bakalim ınsallah boyle devam gıder..sen nasıl sın nasıl gıdıyor :KK68::KK37:
Kaçıncı haftadasın sen canım?

Cnm Haklısın çok stres Yaptım 3 sene erteledik şimdi de telaşlanıyorum .mutlaka vakti gelince olacaktır ama işte sabırsızlanıyorum.buradada benim gibi aynı hisseden hemcinslerimi görünce geçmişte yazdıklarınızı okuyup şimdi bebişli olduğunuzu görünce hem sizin adınıza hemde kendi adıma seviniyorum:KK51::KK200:
Olacak canım ama stresi farkında olmadan bıraktığında ..:KK200:

Gunaydin kizlar ;) merak ettim dogrusu su uygulamayi.ben de bi hamis olayim da ins...
Regl hesaplayici olarak hangi uygulamayi kullaniyorsunuz takvimim mi?

Günaydın kızlar
ben kan testi yaptırdım beta hcg 169 çıktı yani pozitif :) .Değerim biraz düşük geldi bana sizce nasıl?
Canım hayırlı olsun benim değerim daha düşüktü öğrendiğimde çok sevindim daha yeni olduğu için düşük ama pozitif emin ol gün aşırı ikiye katlıyor

Redberryy Redberryy cicida cicida M _Marla_Singer_ O ordulu gelin canlarimm sukurr iyiyimm artikk kusmalarrr bitti yemek yiyebiliyorumm bulantilar var ama oyle eskisi gibi degil birde karnim ac olunca daha cok bulaniyormus onu anladimmm :) verdigim kilolari aldim sanirimm ama hala evime gitmeye cesaretim yok kotu olucam diye korkuyorum. Sizleri ozledimm masallah aramiza yeni arkadaslar gelmis hepinize ugurlu gelir burasi umarim aramiza hos geldiniz minik meleklerinize iyi bakiyor musunuz anneler ben 1 haftadir folik asit icmiyorum insallah bisey olmaz

Back