• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Olacak canım ama stresi farkında olmadan bıraktığında ..:KK200:
Tekrar merhaba Ya gerçekten hissettiğim kadar varmış :KK54:geçmiş sayfalarda instagram adını yazmıştın ya canım bende Ekliyim dedim görünce ki öle çok Kişiyi takip etmiyorum.kabul etmişsin bi baktım ki aynı sitede oturuyoruz:KK57:ama oradan bişi yazmak istemedim belki rahatsız olursun diye.:KK66:

Kızlar günaydın daha adetime 8gün var ama dün Sanki adet olcam gibi karnım hafif ağrımaya başladı bu ay kırmızı kart görcem sanırım ama neden bu kadar erken onu bilemedim :(

Tekrar merhaba Ya gerçekten hissettiğim kadar varmış :KK54:geçmiş sayfalarda instagram adını yazmıştın ya canım bende Ekliyim dedim görünce ki öle çok Kişiyi takip etmiyorum.kabul etmişsin bi baktım ki aynı sitede oturuyoruz:KK57:ama oradan bişi yazmak istemedim belki rahatsız olursun diye.:KK66:
Neyi hissetmiştin ki :)?
A2 demisn sendeeeee?

Neyi hissetmiştin ki :)?
A2 demisn sendeeeee?
Ne biliyim bi ısındım böle sıcaklık hissettim genelde pek hissetmem ama yakın olduğumuzdanmıdır yoksa ben bu ara çok mu sevgi kelebeğiyim bilemedim:KK45:bide Aslan burcumusun acaba sende benim gibi?
Bdeyim ben fotoğraflardan Anladığım kadarıyla evlerimiz birbirine bakan cephede .

Hamilecanlar
Bende dün gece bir bsyılma hissi oldu tam 2 saat sürdü. Korkunçtu :( doktorumu aradı eşim,ateş fazlalaşırsa serum takılır dedi. Sonra netten araştırdım bugun. Kalp %45 daha fazla pompalanıyomuş bazı anlarda da eski halime dönüyomuş o değişimi vucut kaldıramıyomuş ve hissiyat buymuş. Hiç szdede oldu mu @renur Fatos3458 Fatos3458

Kızlar günaydın daha adetime 8gün var ama dün Sanki adet olcam gibi karnım hafif ağrımaya başladı bu ay kırmızı kart görcem sanırım ama neden bu kadar erken onu bilemedim :KK43:
Canım hoşgeldn:KK200:
Herkes farklı tecrübe ediyor,ama olmayan şeyler olmaya başladıysa güzel bir haberle sonuçlanabilir:anneadayı:

Ne biliyim bi ısındım böle sıcaklık hissettim genelde pek hissetmem ama yakın olduğumuzdanmıdır yoksa ben bu ara çok mu sevgi kelebeğiyim bilemedim:KK45:bide Aslan burcumusun acaba sende benim gibi?
Bdeyim ben fotoğraflardan Anladığım kadarıyla evlerimiz birbirine bakan cephede .
A aaaa...aslan burcuyum sendemi :) e kız misafircilik oynayalım :) a2 bloklarıbdamısın

Hamilecanlar
Bende dün gece bir bsyılma hissi oldu tam 2 saat sürdü. Korkunçtu :KK43: doktorumu aradı eşim,ateş fazlalaşırsa serum takılır dedi. Sonra netten araştırdım bugun. Kalp %45 daha fazla pompalanıyomuş bazı anlarda da eski halime dönüyomuş o değişimi vucut kaldıramıyomuş ve hissiyat buymuş. Hiç szdede oldu mu @renur Fatos3458 Fatos3458

Canım ayrıca çok geçmiş olsun.yardımcı olabileceğim bişi olursa seve seve Yaparım

Canım hoşgeldn:KK200:
Herkes farklı tecrübe ediyor,ama olmayan şeyler olmaya başladıysa güzel bir haberle sonuçlanabilir:anneadayı:
hoşbuldumm:KK200:
bu 3.ayım normalde adet gününe kdr hiç ağrım olmazdı yada en fazla 1gün öncesi olur ertesi güne sökülürdüm bu ay 9gün kala ağrı yoklayınca dedim noluyoruz :110:
hayırlısı olsun inşallah tutmuştur :KK200::KK200::KK200:

hoşbuldumm:KK200:
bu 3.ayım normalde adet gününe kdr hiç ağrım olmazdı yada en fazla 1gün öncesi olur ertesi güne sökülürdüm bu ay 9gün kala ağrı yoklayınca dedim noluyoruz :110:
hayırlısı olsun inşallah tutmuştur :KK200::KK200::KK200:
5. Denememde oldu ve 2. Denememden sonra hiç olmayan şeyler olmaya başladı. Doktorlar bu iyiye işaret dediler. Ve doğru çıktı. Birçok arkadaşımında böyle oldu ;)

Canım betan çok iyi. Hayırlı olsn nasıl hssediosun:KK200:

Teşekkür ederim canım sizler uğurlu geldiniz bana :). çok mutluyum ama bi yandan sudan çıkmış balık gibiyim iste bi keseyi görsem kalp atışını duysam rahatlıycam.Bu arada biraz yoğun çalışıyorum sizlere yazamıyorum takip edemiyorum kusura bakmayın :(

Haha birşey diyeceğim aynı apartmandayız :KK49:

Hamilecanlar
Bende dün gece bir bsyılma hissi oldu tam 2 saat sürdü. Korkunçtu :KK43: doktorumu aradı eşim,ateş fazlalaşırsa serum takılır dedi. Sonra netten araştırdım bugun. Kalp %45 daha fazla pompalanıyomuş bazı anlarda da eski halime dönüyomuş o değişimi vucut kaldıramıyomuş ve hissiyat buymuş. Hiç szdede oldu mu @renur Fatos3458 Fatos3458
Bende yazmıştımya Cnm kalbimin sıkıştığını hissettim çok hızlı Çarptı bi an kalp krizi sandım hatta diye öyle bişey mi acaba geçmiş olsun bugün soracağım doktora sonunda geldi büyük gün

Back