Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

sorma bende oyle acayıp duygusal oldum bende herseyı aglıyorum..esım ne dese alınıyorum..saka yı bıle alınıyorum..dıyorkı senmısın bebek yoksa karnındakı anlamadım

Merhaba bende kendimi bildim bileli hep enfeksiyonlu mantarlıyım kaşıntımda olmaz pek...bat 28 Ağustos kasıklarım özellikle sol kasığım korkunç ağrıyor ve sarı kokusuz akıntım var.acaba yine enfeksiyon mu yoksa hamile olabilirmiyim diye düşünüp duruyorumearly test aldım yapmaya korkuyorum Yanımda duruyor .seninde hamile kaldığın ayda her zaman olduğu gibi akıntın olmuşmuydu kesildi mi yoksa?kafam çok Karışık

Iyi aksamlar kizlar adetim geldi .Allah dogru zamnda hayirli evlat nasip etsin hepimize insaAllah bi daha ki aya.

Dayanamayıp bat a 4 kala early test Yaptım bu sabah ama maalesef negatif çıktı.500 Sayfayı neredeyse okudum bence burada bi bereket var banada iyi gelecek burada olmak beni de aranıza Alın lütfen yalnız ve paylaşmadan Geçmiyor bu dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…