- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
ınsallah guzel haberler alırsın canısı..rabım gönlüne göre versınMerhaba kizlar adet sancisi var olacakmusim gibi bugun olmaliydim gelmedi Allahtan herseyin hayirlisi .gecen ay da iki gun gecikmisti normalde sasmaz .Allahim isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip et.
sorma bende oyle acayıp duygusal oldum bende herseyı aglıyorum..esım ne dese alınıyorum..saka yı bıle alınıyorum..dıyorkı senmısın bebek yoksa karnındakı anlamadımCanım.... Hep aklımız sendeydi... Yinede tahat durabşleceğin bir yer var.şükür.. İnşallah en kısa zamanda evin burnuna mis kokar. Sesszleştik işte gittin öyle dşyerekbnde çok ağlıyorum ya herşeye ağlar mı bir insan. Eşim hele bi laf soksun dünya savaşını başlatıyorum. Napcsz bilmiyorum :)))))))))
Amin ecmaîn bu gin ikinci gun tik yok daha umutlanmak istemiorum cunku cok kaptiriyorum kendimi Allahim herkesin gonlune gore versinınsallah guzel haberler alırsın canısı..rabım gönlüne göre versın
aminnnn insallah canisi..test yada kan verseyidin ...insan dusune dusune aklinden cikmiyorAmin ecmaîn bu gin ikinci gun tik yok daha umutlanmak istemiorum cunku cok kaptiriyorum kendimi Allahim herkesin gonlune gore versin
Nice guzel yillarin olsun insallah seneye dogum gununde kucaginda yaninda bebegin de olur hatta biraz buyumus olsun hemencik olsunda :)Kızlaaar bugün benim doğum günüm herkes dua etsin lütfen yeni yaşımda annelik duygusunu tadayım inşallaaahhh :)
Doğum günün kutlu olsun canım. Bir sonraki doğum gününü kucağında bebişinle kutlarsın inşallahKızlaaar bugün benim doğum günüm herkes dua etsin lütfen yeni yaşımda annelik duygusunu tadayım inşallaaahhh :)
Dogum gunun kutlu olsun bu yasin sana ugur getirsin, bebis getirsin insallahKızlaaar bugün benim doğum günüm herkes dua etsin lütfen yeni yaşımda annelik duygusunu tadayım inşallaaahhh :)
Hamilel
hamileliğimden önce de sarı gibiydi benim akıntım. Hep dra giderdim hep bi enfeksiyon mantar bi şey bulunurdu. Elli milyon defa ilaç kullandım ama hep kendimi bildim bileli böyle bu akıntı. Tahlilde Mantar çıktığında bile hiçbir zaman kaşıntım olmadı ben de onu anlamıyorum mesela. Şimdi de akıntım senin bahsettiğin gibi aynı. Ama dra sorucam hep unutuyorum. Hatta bu değişmeyen bitmek bilmeyen akıntım yüZünden çocuğum olmaz sanıyodum. Kesin tüpler tıkalıdır enfeksiyon doludur falan diye düşünüyodum ama hamile kaldım gayet. Öyle tedavi falan da olmadan. İlaç kullansam da akıntım değişmiyo benim. Koku da hep varr. Bilmiyorum şu an durum nedir. Ama akıntım sarı yeşil ve gayet yoğun
Nice mutlu bebişli senelereKızlaaar bugün benim doğum günüm herkes dua etsin lütfen yeni yaşımda annelik duygusunu tadayım inşallaaahhh :)
NOLDU TEST YAPTINMI ?? İNŞ GÜZEL HABERLER ALIRIZ SENDENAmin ecmaîn bu gin ikinci gun tik yok daha umutlanmak istemiorum cunku cok kaptiriyorum kendimi Allahim herkesin gonlune gore versin
gunaydın merkak içindeyim ama bekliim mi ne yapayım bilemedim hala regl olmadım .ins allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizeNOLDU TEST YAPTINMI ?? İNŞ GÜZEL HABERLER ALIRIZ SENDEN
Idrar testi yapsana Cnm bat tarihin geçtiyse sonuç alabilirsingunaydın merkak içindeyim ama bekliim mi ne yapayım bilemedim hala regl olmadım .ins allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
BENCE DAHA DURMA VE HEMEN Bİ TEST AL SONUCUDA BİZE YOLLAAAgunaydın merkak içindeyim ama bekliim mi ne yapayım bilemedim hala regl olmadım .ins allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Nice Yillara..Mutlu Yillar..Rabim saglik ve huzur versin canisi..Rabim gönlune gore versin kucuk melegini biran obce göndersin..Kızlaaar bugün benim doğum günüm herkes dua etsin lütfen yeni yaşımda annelik duygusunu tadayım inşallaaahhh :)
Idrar testi yapsana Cnm bat tarihin geçtiyse sonuç alabilirsin
Gecen ay gecikmeli regl olmustum .umutlanmiyim diyorum ama (Allahim insaAllah:))) hayirlusi tabi. Yarin yapacagim. Bu ay cin takvimine gore erkekBENCE DAHA DURMA VE HEMEN Bİ TEST AL SONUCUDA BİZE YOLLAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?