- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
günaydin evet bencede hamissin kızzzzzz..benım testler de oyledı sonra koylastı..hadı hayırlısı..hemen kan verKızlar günaydınnnn:) Bugün adet günümdü dayanmadım test yaptım .çok silik ikinci çizgiyi gördüm sizce hamile miyim??
günaydin evet bencede hamissin kızzzzzz..benım testler de oyledı sonra koylastı..hadı hayırlısı..hemen kan ver
yazık ya...İnşallah cnm ya kan testi yaptırcam hemen zor duruyorum şuan çalışıyorum ve yoğunum şu an izin alıp gidemiyorum :)neyse sabır tabi.
Gördüm Cnm ikinci çizgi silik demekki yeni hamilesin maşallah Cnm yerinde olsam testi yarında tekrarlayıp kan tahliline giderdim hem hcg değerin yükselmiş olur hemde emin olmuş olursunAy inşallah ya çok heyecanlıyım sen de gördün ama demi çizgiyi cnm gözlerim mi oyun oynuyor dedim sabah :)
çok sağol pazartesi yada bugün gidip kan testi yaptırayım :)
Denize girebiliyo musun? Bi benim drum panik atak çıktı galiba her şeyi yasakladı :) sıcaktan falan da olabilir canım hemen o kadar şişmez herhalde. Ya da sıcakla birlikte etki iki katına çıkmıştırKızlar neredesiniz çok sesiz bugün bu topik ben tatilde olmama rağmen merak edip giriyorum arada :) hep en son msj benim oluyor :) ben bugün kendimi Şiş hissediyorum hamişler sizce ilk aydan normal mi yüzüklerim zor giriyor ellerime sıcaktan denizden mi hamilelikten mi bilemedim :/
Havuza girmiyorum ama denize giriyorum sonra hemen Islakları değişiyorum cahil cesareti sanırım daha doktora gitmedim hafta içi Çarşamba doğru mu yaptım yanlış mı öğreneceğim artıkDenize girebiliyo musun? Bi benim drum panik atak çıktı galiba her şeyi yasakladı :) sıcaktan falan da olabilir canım hemen o kadar şişmez herhalde. Ya da sıcakla birlikte etki iki katına çıkmıştır
büyük ,ihtimal öyledir canım gün aşırı ilişkiye girin hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahh28 günde bir adet oluyorum ve hiç şaşmaz adet bitiminden hemen sonra bu zamanlarda yoğun akıntı da oluyor galiba benim yumurtlamam erken oluyor
Çok geçmiş olsun kuzum allah yardımcın olsun çabuk atlat şu süreci yaaKizlarr hastaneden ciktimm annemlere geldimm annemlere gelince cok iyi oluyorumm bu aradaa ben evimden cok tiksindimm normalde hani kocalarindan tiksinirmis kadinlar ama ben evimden cok tiksindimm bana kokuyorr geliyorr ondan dolayii annemlerde kaliyorumm evimde duramiyorum cokta agliyorumm herseyee bulantilar eskisi gibi degil ama kusmaya gene devamm sizde durumlar nasil cok sessizlesmissiniz ozledimm sizi
hayırlı olsun canımKızlar günaydınnnn:) Bugün adet günümdü dayanmadım test yaptım .çok silik ikinci çizgiyi gördüm sizce hamile miyim??
burda kizzzznerdesiniz kuşlar
bende bakiyom arada..havalar guzel geziyoruz..sen nasil sin nasil gidiyorKızlar neredesiniz çok sesiz bugün bu topik ben tatilde olmama rağmen merak edip giriyorum arada :) hep en son msj benim oluyor :) ben bugün kendimi Şiş hissediyorum hamişler sizce ilk aydan normal mi yüzüklerim zor giriyor ellerime sıcaktan denizden mi hamilelikten mi bilemedim :/
allah herkese nasip etsin böyle tatlı şikayetleri :) sen niye kan veriyon canımburda kizzzzköye geldik esimin aylesine ziyarete..nasil gidiyor bakim.. bende sali gunu randevum var doktorda..sabirsizlikla bekliyom kan vermek icin..arada kasik agri hatirlatiyor kendisini ..cok acikiyorum artik ..bugun resmen sanki hic yemek yemedim gibi cekiyor resmen sipa sanki ..birde kabisizlik devam ne olcak bilmiyom iyice şişkinlik yapiyor.. ..neyapalim sipa icin katlancaz
Âmin canım. Zor olsa da katlanılır şikayetler bunlarallah herkese nasip etsin böyle tatlı şikayetleri :) sen niye kan veriyon canım
Canım.... Hep aklımız sendeydi... Yinede tahat durabşleceğin bir yer var.şükür.. İnşallah en kısa zamanda evin burnuna mis kokar. Sesszleştik işte gittin öyle dşyerekKizlarr hastaneden ciktimm annemlere geldimm annemlere gelince cok iyi oluyorumm bu aradaa ben evimden cok tiksindimm normalde hani kocalarindan tiksinirmis kadinlar ama ben evimden cok tiksindimm bana kokuyorr geliyorr ondan dolayii annemlerde kaliyorumm evimde duramiyorum cokta agliyorumm herseyee bulantilar eskisi gibi degil ama kusmaya gene devamm sizde durumlar nasil cok sessizlesmissiniz ozledimm sizi
Hadi bakalımm güzel bi haber daha bekliyoruz :)Merhaba kizlar adet sancisi var olacakmusim gibi bugun olmaliydim gelmedi Allahtan herseyin hayirlisi .gecen ay da iki gun gecikmisti normalde sasmaz .Allahim isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip et.
Benim karnım ve gögüslerim çok şiş canım.ödem herkeste farklı olabiliyor.Kızlar neredesiniz çok sesiz bugün bu topik ben tatilde olmama rağmen merak edip giriyorum arada :) hep en son msj benim oluyor :) ben bugün kendimi Şiş hissediyorum hamişler sizce ilk aydan normal mi yüzüklerim zor giriyor ellerime sıcaktan denizden mi hamilelikten mi bilemedim :/
he ya bunlar tatli sıkayetlerallah herkese nasip etsin böyle tatlı şikayetleri :) sen niye kan veriyon canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?