• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ay inşallah ya çok heyecanlıyım sen de gördün ama demi çizgiyi cnm gözlerim mi oyun oynuyor dedim sabah :)
çok sağol pazartesi yada bugün gidip kan testi yaptırayım :)
Gördüm Cnm ikinci çizgi silik demekki yeni hamilesin maşallah Cnm yerinde olsam testi yarında tekrarlayıp kan tahliline giderdim hem hcg değerin yükselmiş olur hemde emin olmuş olursun :KK200: bende iki gün tekraladım testi sonra 31. Gün kan tahliline gittim sabırsız davrandığım için değerim düşük çıktı şimdi gün sayıyorum resmen günler Geçmiyor kalp atışlarını duyabilmek için

Kızlar neredesiniz çok sesiz bugün bu topik ben tatilde olmama rağmen merak edip giriyorum arada :) hep en son msj benim oluyor :) ben bugün kendimi Şiş hissediyorum hamişler sizce ilk aydan normal mi yüzüklerim zor giriyor ellerime sıcaktan denizden mi hamilelikten mi bilemedim :/

Kızlar neredesiniz çok sesiz bugün bu topik ben tatilde olmama rağmen merak edip giriyorum arada :) hep en son msj benim oluyor :) ben bugün kendimi Şiş hissediyorum hamişler sizce ilk aydan normal mi yüzüklerim zor giriyor ellerime sıcaktan denizden mi hamilelikten mi bilemedim :/
Denize girebiliyo musun? Bi benim drum panik atak çıktı galiba her şeyi yasakladı :) sıcaktan falan da olabilir canım hemen o kadar şişmez herhalde. Ya da sıcakla birlikte etki iki katına çıkmıştır

Denize girebiliyo musun? Bi benim drum panik atak çıktı galiba her şeyi yasakladı :) sıcaktan falan da olabilir canım hemen o kadar şişmez herhalde. Ya da sıcakla birlikte etki iki katına çıkmıştır
Havuza girmiyorum ama denize giriyorum sonra hemen Islakları değişiyorum cahil cesareti sanırım daha doktora gitmedim hafta içi Çarşamba doğru mu yaptım yanlış mı öğreneceğim artık :KK51:

Kizlarr hastaneden ciktimm annemlere geldimm annemlere gelince cok iyi oluyorumm bu aradaa ben evimden cok tiksindimm normalde hani kocalarindan tiksinirmis kadinlar ama ben evimden cok tiksindimm bana kokuyorr geliyorr ondan dolayii annemlerde kaliyorumm evimde duramiyorum cokta agliyorumm herseyee bulantilar eskisi gibi degil ama kusmaya gene devamm sizde durumlar nasil cok sessizlesmissiniz ozledimm sizi
Çok geçmiş olsun kuzum allah yardımcın olsun çabuk atlat şu süreci yaa :(

nerdesiniz kuşlar
burda kizzzz :KK45: köye geldik esimin aylesine ziyarete..nasil gidiyor bakim.. bende sali gunu randevum var doktorda..sabirsizlikla bekliyom kan vermek icin..arada kasik agri hatirlatiyor kendisini :KK47:..cok acikiyorum artik ..bugun resmen sanki hic yemek yemedim gibi cekiyor resmen sipa sanki :KK45:..birde kabisizlik devam ne olcak bilmiyom iyice şişkinlik yapiyor..:mad:..neyapalim sipa icin katlancaz :confused:

bende bakiyom arada..havalar guzel geziyoruz..sen nasil sin nasil gidiyor

burda kizzzz :KK45: köye geldik esimin aylesine ziyarete..nasil gidiyor bakim.. bende sali gunu randevum var doktorda..sabirsizlikla bekliyom kan vermek icin..arada kasik agri hatirlatiyor kendisini :KK47:..cok acikiyorum artik ..bugun resmen sanki hic yemek yemedim gibi cekiyor resmen sipa sanki :KK45:..birde kabisizlik devam ne olcak bilmiyom iyice şişkinlik yapiyor..:mad:..neyapalim sipa icin katlancaz :confused:
allah herkese nasip etsin böyle tatlı şikayetleri :) sen niye kan veriyon canım

Kizlarr hastaneden ciktimm annemlere geldimm annemlere gelince cok iyi oluyorumm bu aradaa ben evimden cok tiksindimm normalde hani kocalarindan tiksinirmis kadinlar ama ben evimden cok tiksindimm bana kokuyorr geliyorr ondan dolayii annemlerde kaliyorumm evimde duramiyorum cokta agliyorumm herseyee bulantilar eskisi gibi degil ama kusmaya gene devamm sizde durumlar nasil cok sessizlesmissiniz ozledimm sizi
Canım.... Hep aklımız sendeydi... Yinede tahat durabşleceğin bir yer var.şükür.. İnşallah en kısa zamanda evin burnuna mis kokar. Sesszleştik işte gittin öyle dşyerek :( bnde çok ağlıyorum ya herşeye ağlar mı bir insan. Eşim hele bi laf soksun dünya savaşını başlatıyorum. Napcsz bilmiyorum :)))))))))

Benim karnım ve gögüslerim çok şiş canım.ödem herkeste farklı olabiliyor.

allah herkese nasip etsin böyle tatlı şikayetleri :) sen niye kan veriyon canım
he ya bunlar tatli sıkayetler :KK70:..salı gunu kan verecem bakayım yukselmısmı Beta..cunku artık ayın 31 de artıktatıl bıter ve ben alamanya gerı donecem..artık orda doktorumde baktırım..o nıcın gıtmeden bakayım dedım..sız nasıl sınız bakım :KK68:

Back