• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canım.... Hep aklımız sendeydi... Yinede tahat durabşleceğin bir yer var.şükür.. İnşallah en kısa zamanda evin burnuna mis kokar. Sesszleştik işte gittin öyle dşyerek :KK43: bnde çok ağlıyorum ya herşeye ağlar mı bir insan. Eşim hele bi laf soksun dünya savaşını başlatıyorum. Napcsz bilmiyorum :)))))))))
sorma bende oyle acayıp duygusal oldum bende herseyı aglıyorum..esım ne dese alınıyorum..saka yı bıle alınıyorum..dıyorkı senmısın bebek yoksa karnındakı anlamadım :KK70::KK45:

Hamilel

hamileliğimden önce de sarı gibiydi benim akıntım. Hep dra giderdim hep bi enfeksiyon mantar bi şey bulunurdu. Elli milyon defa ilaç kullandım ama hep kendimi bildim bileli böyle bu akıntı. Tahlilde Mantar çıktığında bile hiçbir zaman kaşıntım olmadı ben de onu anlamıyorum mesela. Şimdi de akıntım senin bahsettiğin gibi aynı. Ama dra sorucam hep unutuyorum. Hatta bu değişmeyen bitmek bilmeyen akıntım yüZünden çocuğum olmaz sanıyodum. Kesin tüpler tıkalıdır enfeksiyon doludur falan diye düşünüyodum ama hamile kaldım gayet. Öyle tedavi falan da olmadan. İlaç kullansam da akıntım değişmiyo benim. Koku da hep varr. Bilmiyorum şu an durum nedir. Ama akıntım sarı yeşil ve gayet yoğun

Merhaba bende kendimi bildim bileli hep enfeksiyonlu mantarlıyım kaşıntımda olmaz pek...bat 28 Ağustos kasıklarım özellikle sol kasığım korkunç ağrıyor ve sarı kokusuz akıntım var.acaba yine enfeksiyon mu yoksa hamile olabilirmiyim diye düşünüp duruyorum:110:early test aldım yapmaya korkuyorum Yanımda duruyor .seninde hamile kaldığın ayda her zaman olduğu gibi akıntın olmuşmuydu kesildi mi yoksa?kafam çok Karışık

Iyi aksamlar kizlar adetim geldi :KK12:.Allah dogru zamnda hayirli evlat nasip etsin hepimize insaAllah bi daha ki aya.

Back