- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Cnm bence her bayanın yum tarihi farklı adetin düzenli ise bat tarihinden 14 gün öncesi deniliyor ama benim gibi bi iki gün oynuyorsa gün tesbiti zor oluyor kısmet herşey aslında geçtiğimiz aylarda telefonumda ki uygulamadan takip ettiğim günlerde dikkat ettiğim halde hamile değildim bu ay yum. Tarihlerimde eşim yurt dışındaydı içten içe üzülmüştüm birbirimizi bile doğru düzgün göremediğimiz bu ay hamile kaldım :) Darısı tüm isteyenlere tez vakitte inşkızlar benim de sat 12 ağustostu. Bugün ara ara yumurtalıkta batma var yumurtlama olabilri mi sizce. Erken aslında yumurtlama için sizde de böyle oldu mu hiç
hamileliğimden önce de sarı gibiydi benim akıntım. Hep dra giderdim hep bi enfeksiyon mantar bi şey bulunurdu. Elli milyon defa ilaç kullandım ama hep kendimi bildim bileli böyle bu akıntı. Tahlilde Mantar çıktığında bile hiçbir zaman kaşıntım olmadı ben de onu anlamıyorum mesela. Şimdi de akıntım senin bahsettiğin gibi aynı. Ama dra sorucam hep unutuyorum. Hatta bu değişmeyen bitmek bilmeyen akıntım yüZünden çocuğum olmaz sanıyodum. Kesin tüpler tıkalıdır enfeksiyon doludur falan diye düşünüyodum ama hamile kaldım gayet. Öyle tedavi falan da olmadan. İlaç kullansam da akıntım değişmiyo benim. Koku da hep varr. Bilmiyorum şu an durum nedir. Ama akıntım sarı yeşil ve gayet yoğungünaydin kizlar..bır sey danıscam sıze..ben ordu de hıc doktorlarda memnun deyılım devlet hastaneden..burda kendısıne ayit muane kadın dogum doktor yok..ben mantar oldum akıntım var sarı yesil gıbi..doktora gıttım dıyorum ıdrar yada muane edın gerek yok dedı bana travazol krem yazdı dıyorum muane edın belkı baska bır seydır duymasızlıktan gelıyor ya konuyu deyıstıryor..kremı kulan gecmese haftaya gene gel..yada hafta sonu acıle gelırsın dıyor .. ben burda sıgortalı deyılım ya almanya de yasıyorum oynuyolar ya resmen benle boyle devam lı ucret odıyorum...hıc memnun deyılım burdakı doktorlarde..3 farklı doktora gıttım hemen basınden salması ıcın kolay cevaplar ve hadı gule gule ..aslında krem de surmıcektım esımın kuzenısı ekzacı bır sey olmaz dedı kulan dedı..o akıntı acaba enfektıonmu kızlar moralım cok bozuk ya..acaba bebege dokunurmu..ben mantar oldunu yemınım vajına gırısınde cok kasıntı var..ve wc gıttım zaman peceteye sarı hafıf yesıl akıntı var..mantar yada enfektıon ıcın dogal neler kulanabılırım..
benim cok akintim yok oyle wc gittimde pecete geliyor sari cok acik yesil..doktor muane etmeden krem verdi cok sinir oldum..ben almanyada yasiyorum zanediyordumki doktorlar ilgisiz ama ordu de ayni ya daha berbat muaneye etmeden tehsis koyolar..ben bu konularda cok titizim..sonucta gebeyiz ve herseyi olabilir..insan bir muaneye ve idrar tahil yapar dimi..simdi kafamden cikmiyor acaba enfektionmu yoksa normal mi bunlar.bugun birde wc gittim zaman pembe bir leke geldi peceteye..aksama acile giderim tahiler yaparim ben duramam yoksa dusune dusune kafa yicemHamilel
hamileliğimden önce de sarı gibiydi benim akıntım. Hep dra giderdim hep bi enfeksiyon mantar bi şey bulunurdu. Elli milyon defa ilaç kullandım ama hep kendimi bildim bileli böyle bu akıntı. Tahlilde Mantar çıktığında bile hiçbir zaman kaşıntım olmadı ben de onu anlamıyorum mesela. Şimdi de akıntım senin bahsettiğin gibi aynı. Ama dra sorucam hep unutuyorum. Hatta bu değişmeyen bitmek bilmeyen akıntım yüZünden çocuğum olmaz sanıyodum. Kesin tüpler tıkalıdır enfeksiyon doludur falan diye düşünüyodum ama hamile kaldım gayet. Öyle tedavi falan da olmadan. İlaç kullansam da akıntım değişmiyo benim. Koku da hep varr. Bilmiyorum şu an durum nedir. Ama akıntım sarı yeşil ve gayet yoğun
Valla ben de yeni yaptırdım tahlillerimi bakalım ne olacak. Ama devlet hastaneleri biraz böyle. Ciddi ciddi incelemiyolar. En azından istanbulda öyle. Ben panik atak olduğum için ben yönlendiririm tahlili isterim genelde o derece :))) sen de tahlil istediğini söyle yapmak zorunda kalırlar bencebenim cok akintim yok oyle wc gittimde pecete geliyor sari cok acik yesil..doktor muane etmeden krem verdi cok sinir oldum..ben almanyada yasiyorum zanediyordumki doktorlar ilgisiz ama ordu de ayni ya daha berbat muaneye etmeden tehsis koyolar..ben bu konularda cok titizim..sonucta gebeyiz ve herseyi olabilir..insan bir muaneye ve idrar tahil yapar dimi..simdi kafamden cikmiyor acaba enfektionmu yoksa normal mi bunlar.bugun birde wc gittim zaman pembe bir leke geldi peceteye..aksama acile giderim tahiler yaparim ben duramam yoksa dusune dusune kafa yicem
28 günde bir adet oluyorum ve hiç şaşmaz adet bitiminden hemen sonra bu zamanlarda yoğun akıntı da oluyor galiba benim yumurtlamam erken oluyorKaç günde bir adet oluyosun canım bugün 10.günün yumurtlama için erken olabilir ama döngüne bağlı
Ayy inş darısı bizim başımıza Geçen ay ben de uygulamaya göre 1 gün tutturabildim tarihi görüşememişti eşimle ama bu ay umutluyum çalışmalara devam Yumurtlama tarihi belli olmuyor işte bak sen ne güzel kalmışsın hamile inş Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinMerhaba Cnm bence her bayanın yum tarihi farklı adetin düzenli ise bat tarihinden 14 gün öncesi deniliyor ama benim gibi bi iki gün oynuyorsa gün tesbiti zor oluyor kısmet herşey aslında geçtiğimiz aylarda telefonumda ki uygulamadan takip ettiğim günlerde dikkat ettiğim halde hamile değildim bu ay yum. Tarihlerimde eşim yurt dışındaydı içten içe üzülmüştüm birbirimizi bile doğru düzgün göremediğimiz bu ay hamile kaldım :) Darısı tüm isteyenlere tez vakitte inş
Daha sadece 2 ay olmuş hiç bir sorun olmasa bile hemen olacak diye bir şey yok cnm. Yumurtlama dönemini takip edip o dönemde düzenli ilişkiyle olasılığı arttırabilrisin sadece.. İnş allah hepimize nasip etsinmerhaba arkadaşlar . Ben de 16 aylık evliyim. 22 yaşındayım. Son 2 aydır korunmuyoruz. 25 gündür de folic asit kullanıyorum. Tam idrar ve hormon tahlıllerimide yaptırdım hiçbir şey çıkmadı. sadece,Biyokimya sonuçlarımda MCV Düşük çıktı (80-97) olması gerekirken 79,7 benım. MCH de (26,32,2) olması gerekirken,25,9 çıktı. PLT çok yüksek bir de :/ (142-424) olması gerekirken, 439,0 çıktıı. İdrar sonuçlarında ; Epitel (0-5) olması gerekirken,benim 7,80. MUCUS baya yüksek :/ (0-50) olması gerekirken,benim 97,95 . Şimdi diyeceksiniz doktora göstermedin mi diye. Gösterdim,ama doktor onlar önemli değil dedi. Ama yinede taktım biraz. Baya yüksek diye. Öenmli değil derken,hamileliğe engel değil anlamında mı dedi bilmiyorum o kadar sormadım ama. Arkadaşlar,aranızda yorumlayacak olan bilgisi oln vrsa yorumlayabilir mi ? 2.sorum da hiçbr sorun yok görünüyor tahlıllerımde ve alttan muayene de oldum. ultrasonda da baktı doktor. gayet güzel hiçbir şeyın yok. İltihapın bile yok dedi. Ama 2 aydır neden olmuyor dyorum sürekli. yardımcı olursanz sevınırım. ALLAH Razı olsun arkadaşlar..
Öncelikle arnavutsun galiba :) lockam görünce öyle düşündüm :) 2 ay olmayabilir canım henüz panik yapmak için erken lütfen canını sıkma benim de 3. Denememde oldu ama 9 da bile olabilir dedi dr. Bünyeyle alakalı. İlişkiden sonra eşin Seni bacaklarından kaldırsın sallasın bi işe yarıyo gibi. Değerler konusunda bi fikrim yok ama dr önemli değil dediyse önemli değil demektir için rahat olsun. Burada çoğumuz ilk denemede hamile kalıcaz sandık muhtemelen ama öyle hemen kalanlar kalamayanlara göre çok az sayıda. Şimdiden sıkma canını yani. Denemeye devam :)merhaba arkadaşlar . Ben de 16 aylık evliyim. 22 yaşındayım. Son 2 aydır korunmuyoruz. 25 gündür de folic asit kullanıyorum. Tam idrar ve hormon tahlıllerimide yaptırdım hiçbir şey çıkmadı. sadece,Biyokimya sonuçlarımda MCV Düşük çıktı (80-97) olması gerekirken 79,7 benım. MCH de (26,32,2) olması gerekirken,25,9 çıktı. PLT çok yüksek bir de :/ (142-424) olması gerekirken, 439,0 çıktıı. İdrar sonuçlarında ; Epitel (0-5) olması gerekirken,benim 7,80. MUCUS baya yüksek :/ (0-50) olması gerekirken,benim 97,95 . Şimdi diyeceksiniz doktora göstermedin mi diye. Gösterdim,ama doktor onlar önemli değil dedi. Ama yinede taktım biraz. Baya yüksek diye. Öenmli değil derken,hamileliğe engel değil anlamında mı dedi bilmiyorum o kadar sormadım ama. Arkadaşlar,aranızda yorumlayacak olan bilgisi oln vrsa yorumlayabilir mi ? 2.sorum da hiçbr sorun yok görünüyor tahlıllerımde ve alttan muayene de oldum. ultrasonda da baktı doktor. gayet güzel hiçbir şeyın yok. İltihapın bile yok dedi. Ama 2 aydır neden olmuyor dyorum sürekli. yardımcı olursanz sevınırım. ALLAH Razı olsun arkadaşlar..
Ay valla çok sevindim canım. Anne evi her zaman iyi geliyo :) bizim ev de bana kokuyo cidden anlayabiliyorum seni gerçekten. Ama sen çok üst seviyede yaşıyosun onun için daha kötü geliyodur sana eminim. Ben de annemlere gidince çok iyi oluyorum. Ana kuzuluğu bu olsa gerek :) Anneciğin bakar sana şimdi güzelce :) umarım bi daha kötü olmazsın Tekrar canım benimKizlarr hastaneden ciktimm annemlere geldimm annemlere gelince cok iyi oluyorumm bu aradaa ben evimden cok tiksindimm normalde hani kocalarindan tiksinirmis kadinlar ama ben evimden cok tiksindimm bana kokuyorr geliyorr ondan dolayii annemlerde kaliyorumm evimde duramiyorum cokta agliyorumm herseyee bulantilar eskisi gibi degil ama kusmaya gene devamm sizde durumlar nasil cok sessizlesmissiniz ozledimm sizi
Devam canımm ALLAHın izniyle :) Bulgar Göçmeniyiz bu arada arkadaşım :)Öncelikle arnavutsun galiba :) lockam görünce öyle düşündüm :) 2 ay olmayabilir canım henüz panik yapmak için erken lütfen canını sıkma benim de 3. Denememde oldu ama 9 da bile olabilir dedi dr. Bünyeyle alakalı. İlişkiden sonra eşin Seni bacaklarından kaldırsın sallasın bi işe yarıyo gibi. Değerler konusunda bi fikrim yok ama dr önemli değil dediyse önemli değil demektir için rahat olsun. Burada çoğumuz ilk denemede hamile kalıcaz sandık muhtemelen ama öyle hemen kalanlar kalamayanlara göre çok az sayıda. Şimdiden sıkma canını yani. Denemeye devam :)
valaha birdakine gidisinde soylecem sonucta ucretli hastayim ben..iste ben kavga cikmasin diye yoksa varya soylerim onlara ben..bakalim krem suruyom devam kasinti azaldi akinti de..suanda kasik agri gidip geliyor..bakalim..sen ne durumdasinValla ben de yeni yaptırdım tahlillerimi bakalım ne olacak. Ama devlet hastaneleri biraz böyle. Ciddi ciddi incelemiyolar. En azından istanbulda öyle. Ben panik atak olduğum için ben yönlendiririm tahlili isterim genelde o derece :))) sen de tahlil istediğini söyle yapmak zorunda kalırlar bence
cok gecmis olsun canisi .insallah cabuk atlatirsin de rahatlarsin..insan anne yaninda baska oluyor..kendini dikatetKizlarr hastaneden ciktimm annemlere geldimm annemlere gelince cok iyi oluyorumm bu aradaa ben evimden cok tiksindimm normalde hani kocalarindan tiksinirmis kadinlar ama ben evimden cok tiksindimm bana kokuyorr geliyorr ondan dolayii annemlerde kaliyorumm evimde duramiyorum cokta agliyorumm herseyee bulantilar eskisi gibi degil ama kusmaya gene devamm sizde durumlar nasil cok sessizlesmissiniz ozledimm sizi
Günaydın Cnm bence hamilesin benimde ilk testim çok silikti ertesi gün tekrarlayıp kan tahlili yaptırdım hemen hayırlı olsun CnmKızlar günaydınnnn:) Bugün adet günümdü dayanmadım test yaptım .çok silik ikinci çizgiyi gördüm sizce hamile miyim??
Günaydın Cnm bence hamilesin benimde ilk testim çok silikti ertesi gün tekrarlayıp kan tahlili yaptırdım hemen hayırlı olsun Cnm