- 23 Mart 2015
- 968
- 927
- 23
- 37
Aminn canımGunaydin herkese bana da dua edin Allah bana da nasip etsin ins.
3-4aydir yumurtlama gunkerimi takiben calusiyoruz ama kismet hayirlusiyla ins. Hamileyimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canımGunaydin herkese bana da dua edin Allah bana da nasip etsin ins.
3-4aydir yumurtlama gunkerimi takiben calusiyoruz ama kismet hayirlusiyla ins. Hamileyimdir
Valla hep rakam+rakam şeklinde okuycaz sanırımMesela ben 10+5im çünkü benim bebiş 4 gün önden gidiyor sıpa.Evet canım o diyoloğu çok iyi hatırlıyorum senin belirtilerin vardı bende sana yumurtlama belirtisine benziyor hemen çalışman lazım demiştimSende çalışkan bir öğrenci olduğun için ödevini iyi yaptın 5 pekiyi aldınValla ben taşınırken herkes kadar çalıştım masa ittim ,dolu hurcu kaldırdım, halı topladım serdim filan Allaha şükür hiçbişiycik olmadı.Ama sen bunları yapma tabisi benimki biraz deli cesaretiyle oldu.Ama kafan rahat olsun yani iyi tutunduysa zaten bişiycik olmaz kuzucuğaNe güzel kıs rahatsın maşşallah. Göbüşüm çok hassas benim dokunulmuyo yani o yüzden yatamıyorum üstüne. Herkes farklı yahu... Bu arada senin saynde hamile kaldığıma inanıyorum bi diyalogunuz var senle onu hatırlıyomusun?
Bişey sorcam bn şimdi 5+4 üm bugun. Hamililrk takviminde 5. Haftayımı okumalıyım 6. Mı?
Bu arada bnde taşıncam kız nasıl olcak bilmiyırum bu işler
Benim anlamadığım ben 8+2yim ama buradaki takvim neden 9 diyo bana. Onu anlamıyorum. Hep böyle önden gidiyo. Bu + muhabbetini sonraki haftaya geçiş olarak mı alıyo nedir
Benim anlamadığım ben 8+2yim ama buradaki takvim neden 9 diyo bana. Onu anlamıyorum. Hep böyle önden gidiyo. Bu + muhabbetini sonraki haftaya geçiş olarak mı alıyo nedir
8+2 de 8'i bitirmiş 9. haftaya başlamış oluyorsun ya o yüzden 9.haftası içinde yazıyor.
Benim hafif sancı var ama tatlı geliyor şikayetçi değilim :) pıt pıt kan pompalama hissi oluşuyor arada belki kendi kendimi dinliyorum bilmiyorum :) çok sık idrara çıkmaya başladım umarım bulantımız olmaz @renur nasıl oldu acabaCnm bizim senle doğumlarımızn arasında 6 gün var. Bi değişiklik olmazsa önce ben Nasılsın?
Bende arada ağrı var, şişlik var,ani hareket yapamıyorum,midem bi çeşit. Az önce çarpıntım oldu hızlı kalkınca. Öyle seyler, sen
Komşu nereye taşınıyorsun :) bebişler kısmetiyle geliyor inş yine de kendini fazla zorlama taşınırken :) bu hafta hafta hamilelik günlüğü çok Hoşuma gitti hergün farklı durum yazıyor uyanır uyanmaz okuyorum mercimeğime neler oluyor diye :) ilk fırsatta bende özel bir günlük edinip not alacağım bebeğim Doğan'a kadar inş ogünleri hayırlısı ile görürüzNe güzel kıs rahatsın maşşallah. Göbüşüm çok hassas benim dokunulmuyo yani o yüzden yatamıyorum üstüne. Herkes farklı yahu... Bu arada senin saynde hamile kaldığıma inanıyorum bi diyalogunuz var senle onu hatırlıyomusun?
Bişey sorcam bn şimdi 5+4 üm bugun. Hamililrk takviminde 5. Haftayımı okumalıyım 6. Mı?
Bu arada bnde taşıncam kız nasıl olcak bilmiyırum bu işler
Ne güzel belirtilerin hafif canım. Bnm yatma istegim var uzanınca rahatlıyor kasıklarım. Aklımız onda zaten bi cwvap verebilse @renurBenim hafif sancı var ama tatlı geliyor şikayetçi değilim :) pıt pıt kan pompalama hissi oluşuyor arada belki kendi kendimi dinliyorum bilmiyorum :) çok sık idrara çıkmaya başladım umarım bulantımız olmaz @renur nasıl oldu acaba
Ay evet ya yapalım öyle bişeyKomşu nereye taşınıyorsun :) bebişler kısmetiyle geliyor inş yine de kendini fazla zorlama taşınırken :) bu hafta hafta hamilelik günlüğü çok Hoşuma gitti hergün farklı durum yazıyor uyanır uyanmaz okuyorum mercimeğime neler oluyor diye :) ilk fırsatta bende özel bir günlük edinip not alacağım bebeğim Doğan'a kadar inş ogünleri hayırlısı ile görürüz
Bu ay güzel haberler bekliyoruz Rabbm nasip ederseGünaydın kızlarrr :) cicida amin inşallah ümidimiz bu aya bakalım. hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.
Bence 2. Hamileliğin olduğu için bu rahat pskoloji. Bizde cahilliğin verdiği bir korku var gayet tabii.Valla hep rakam+rakam şeklinde okuycaz sanırımMesela ben 10+5im çünkü benim bebiş 4 gün önden gidiyor sıpa.Evet canım o diyoloğu çok iyi hatırlıyorum senin belirtilerin vardı bende sana yumurtlama belirtisine benziyor hemen çalışman lazım demiştimSende çalışkan bir öğrenci olduğun için ödevini iyi yaptın 5 pekiyi aldınValla ben taşınırken herkes kadar çalıştım masa ittim ,dolu hurcu kaldırdım, halı topladım serdim filan Allaha şükür hiçbişiycik olmadı.Ama sen bunları yapma tabisi benimki biraz deli cesaretiyle oldu.Ama kafan rahat olsun yani iyi tutunduysa zaten bişiycik olmaz kuzucuğa
Bence 2. Hamileliğin olduğu için bu rahat pskoloji. Bizde cahilliğin verdiği bir korku var gayet tabii.
Tutunmuşsa bişey olmaz Allahın izni ile.
Peki uzanma ihtiyacı damı duymuyorsun?
Kaç günde bir adet oluyosun canım bugün 10.günün yumurtlama için erken olabilir ama döngüne bağlıkızlar benim de sat 12 ağustostu. Bugün ara ara yumurtalıkta batma var yumurtlama olabilri mi sizce. Erken aslında yumurtlama için sizde de böyle oldu mu hiç
özel vardır canım özele git imkanın varsa ben samsundayım burda medicanada tolga bey var çok ilgili istersen gel ordu çok uzak değilgünaydin kizlar..bır sey danıscam sıze..ben ordu de hıc doktorlarda memnun deyılım devlet hastaneden..burda kendısıne ayit muane kadın dogum doktor yok..ben mantar oldum akıntım var sarı yesil gıbi..doktora gıttım dıyorum ıdrar yada muane edın gerek yok dedı bana travazol krem yazdı dıyorum muane edın belkı baska bır seydır duymasızlıktan gelıyor ya konuyu deyıstıryor..kremı kulan gecmese haftaya gene gel..yada hafta sonu acıle gelırsın dıyor .. ben burda sıgortalı deyılım ya almanya de yasıyorum oynuyolar ya resmen benle boyle devam lı ucret odıyorum...hıc memnun deyılım burdakı doktorlarde..3 farklı doktora gıttım hemen basınden salması ıcın kolay cevaplar ve hadı gule gule ..aslında krem de surmıcektım esımın kuzenısı ekzacı bır sey olmaz dedı kulan dedı..o akıntı acaba enfektıonmu kızlar moralım cok bozuk ya..acaba bebege dokunurmu..ben mantar oldunu yemınım vajına gırısınde cok kasıntı var..ve wc gıttım zaman peceteye sarı hafıf yesıl akıntı var..mantar yada enfektıon ıcın dogal neler kulanabılırım..