- 24 Nisan 2015
- 71
- 53
- 34
Ne durumdasın çalışmalardaAmin canim cumlemiz
Canım valla 2 kez çalıştık çok fırsat olmadı yine olumsuz olucak galiba bu ayNe durumdasın çalışmalarda
iki çok az ama umarım olurrrr bir ay da iki cidden ço azzzCanım valla 2 kez çalıştık çok fırsat olmadı yine olumsuz olucak galiba bu ay
Aslında tam yumurtlama zamanlarına denk getirdim bi umut işte her ay bi umutİ
iki çok az ama umarım olurrrr bir ay da iki cidden ço azzz
böyle dönemlerde biraz gayret lazım ama bazen eşler gelemiyor bu duruma sanırımAslında tam yumurtlama zamanlarına denk getirdim bi umut işte her ay bi umut
artık güzel bi haber alırız inşallah sendenBat'a son sekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizz... hoooop güüüüm
Şehir dışına falan çıktı falan filan derken kaldı yine 2 kereden de bişey çıkmaz ama Allah büyük hayırlısı, sende durumlar neY böyle dönemlerde biraz gayret lazım ama bazen eşler gelemiyor bu duruma sanırım
İnşallah canım bende bi proğram var ona göre hemde hesap yapıyorumUmarım. Tutar ben takvim kullanmıyorum
hayırlısı belli olmaz o işler bende durum günlük şuan için bi sonucu yokŞehir dışına falan çıktı falan filan derken kaldı yine 2 kereden de bişey çıkmaz ama Allah büyük hayırlısı, sende durumlar ne
Ben hiç hesap yapmadım cidden yapanları da hep merak etmişimdir ben normal hesapsız çalışıyorumİnşallah canım bende bi proğram var ona göre hemde hesap yapıyorum
Yenimi evlisin canımBen hiç hesap yapmadım cidden yapanları da hep merak etmişimdir ben normal hesapsız çalışıyorum
Yok 5 yıllık evliyim bi kızım var ikinci çabalıyorumYenimi evlisin canım
Hakkımızda hayırlısı canımYok 5 yıllık evliyim bi kızım var ikinci çabalıyorum
Amin benim adetim dün bitti gecesinde başladık tekrardan bu ay çözcez inşallah bu işiHakkımızda hayırlısı canım
Ooo sen iyisin :) peki yenimi düşünmeye başladın kaçıncı ay?Amin benim adetim dün bitti gecesinde başladık tekrardan bu ay çözcez inşallah bu işi
Üç aydır çalışma var ama normaldeki gibi esktra bişe yapmıyoruzOoo sen iyisin :) peki yenimi düşünmeye başladın kaçıncı ay?
Ben 6 yıllık evliyim 5 yıl hiç düşünmedim son 1 yıldır istiyoz daha denk getiremedik tabi benim prolaktin sorunumda var çıkıyo iniyo, nasip diyorum vardır zamanı
üzülme mutlaka vardır zamanı sen fik fike devam. EtBen 6 yıllık evliyim 5 yıl hiç düşünmedim son 1 yıldır istiyoz daha denk getiremedik tabi benim prolaktin sorunumda var çıkıyo iniyo, nasip diyorum vardır zamanı